duktiga sandra igång

nu har jag minsann varit hur duktig som helst. är igång och städar och har mig här hemma. plockar undan all skit som legat framme. sen har jag dessutom packat en hel bag med sommarkläder som jag ska ta med mig hem till mina föräldrar och ställa i min garderob där. nu får jag plötsligt plats med mer kläder, och det behövs ju ifall jag hittar något på ullared på lördag. hihi. baktankar är fan bra att ha! :)

ovanpå allt detta duktiga har jag sorterat i städskåpet bland alla rengöringsmedel så att jag vet vad vi behöver köpa hem för nytt. och det var nästan inget, helt otroligt. hehe. hittade dessutom sånt urine-off spray som ska ta bort urinlukt, med tanke på att doris kissat inomhus ett par gånger så tänkte jag ta med det hem till mina föräldrar så kan dom få lite. visste inte ens att vi hade det. tänk så bra det är att städa lite ibland. hehe. ska faktiskt ta itu med förrådet snart också. måste ju hitta pauls termobyxor innan helgen, annars får vi köpa nya till honom där uppe. och när vi ändå är igång kan jag ta upp julsakerna ju. det är minsann snart dags. :) har ju en stor bokhylla jag kan ställa kartongerna på. men det kanske jag kan få paul till att ordna i veckan, leta upp termobyxorna alltså. hehe. förhoppningsivs, det är ju ändå hans byxor.

menmen. nu kommer jag antagligen inte blogga mer förrän ikväll. ska nämligen köra till jobbet om typ en halvtimme. har lite att göra innan dess. men ni får ha en underbar kväll.

och glöm inte min tävling!!!

puss o kram


Jenny

Hej

Nu har jag veckans blogg tävling på bloggen så gå in och anmäl dig om vill vara med.

Ha en bra dag.

2009-10-20 @ 15:52:55
Bloggadress: http://forsbergjenny.blogg.se/

Anonym

söt blogg!!



http://ebbajonasson.blogg.se

2009-10-20 @ 16:41:41

marie

jääklar va du skriver! hur hinner du med? haha du som jobbar och fixar å allt hela tiden. det är ju galet att du hinner uppdatera så ofta som du faktiskt hinner.. Haha!!



Har fortfarande ångest inför söndagen, men inte för kläder det lägger jag åt sidan ett tag. nu äre håret som gör mig förbannad! jag har en jäävla utväxt! haha!! hur fixar man den själv? :S så att det blir bra? kan ju gärna inte bara slänga i en hel blondering? slingar man det blire ju ändå en rand med utväxt :( hur i helvete ska man göra?!?! får panik, mer eller mindre. Mina naglar ser dessutom för jävliga ut så dem ska jag fixa idag.. blir till att slänga på lösnaglar, trots att mina redan är ganska okej, men för mig för korta för att vara snygga.. :P ÅNGEST!



Önskar att dagarna kunde bara gå liiiite fortare. Så jag också fick ngt att göra på dagarna. Kanske borde jag verkligen komma igång med att träna.. Haha, hade inte varit fel nu.. ska begrava mig i bus iaf! haha!!!



Älska.

2009-10-20 @ 17:20:12
Bloggadress: http://marielundqviist.blogg.se/

jawi

tingeling snubblade in på din sida. kommer gärna in hit fler gånger gilla din blogg :)



Kram jawi

2009-10-21 @ 00:17:06
Bloggadress: http://jawifashion.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0