det är frågan...

nu har jag suttit typ hela morgonen och fixat iordning min gamla samsung-mobil. har fått sålt den på tradera för 500 kronor, riktigt bra faktiskt. är supernöjd. :)
har suttit och tömt den på alla gamla meddelande, bilder, roliga historier, signaler, musik, filmer, telefonnummer osv. det tog ett tag men nu är den som ny och alla fabriksinställningar är återställda. hoppas bara den som vunnit min auktion blir nöjd. :)

frågan är bara om det är lönt för mig att gå och lägga mig. funderar på att ta något att äta och sen slänga mig på soffan och se en film. för jag måste börja göra vid mig om ett par timmar. ska hämta paul i helsingborg på jobbet klockan fyra, han ska nämligen lämna tillbaka sin firmabil idag. ska även köpa dem där stövlarna jag har suktat efter så länge, det är fan dags idag! för då kan jag ha dem imorgon när jag ska på ekebo.

har suttit och betalat alla mina räkningar och alla våra gemensamma räkningar utom bredbandet för den hittade jag inte, det får paul fixa sen. men det gick bra i alla fall. över förväntan, eller ja, inte jättemycket men dock.

här är ändå relativ ordning här hemma så jag behöver i alla fall inte oroa mig över det i helgen, men tvätta borde jag göra men jag orkar fan inte. funderar på att ta med lite hem till mina föräldrar och tvätta lite där, men jag vet inte. det känns inte riktigt bra att göra det nu när jag flyttat hemifrån. det känns lite sådär, paul kan ju göra det tycker jag, men det lär han aldrig göra. jag får typ sparka honom sjutton gånger i rumpan för att han ska lyfta ett finger, tråkigt men sant.

har i alla fall haft lite allvarliga diskussioner och vi har kommit fram till att vi måste flytta. det fungerar inte att bo såhär långt ifrån mitt jobb, oavsett hur bra vi trivs här i ängelholm så funkar det inte längre. med tanke på att jag måste sköta i princip hela hushållet så funkar det inte att jag är borta typ 20 dagar i månaden och bara hemma 10, för allt går i kras då. och sen när jag kommer hem och är ledig 2 dagar så är det städning och tvätt som står på schemat eftersom paul inte har gjort ett skvatt. det funkar inte. då är det mycket bättre att vi bor närmare och att jag kan fixa och dona och så lite varje dag istället, man får ut mer av tiden. och jag vill ju egentligen inte hålla på och sova i mitt gamla rum hos mamma och pappa nu när jag har flyttat hemifrån. har inte bott hemma på nästan 1 ½ år, det känns så knasigt liksom. jag vill ju vara i mitt eget hem. och det har paul också fattat nu, att vi inte kan ha det såhär längre.
paul har ju också massa jobb längre ner som runt landskrona och så, så han får också närmare till allting. men vi får se hur det blir, hur pass nära i framtiden det blir. man vet aldrig om man springer på något, om det blir hus eller lägenhet eller vad det blir. vi ska i alla fall titta på ett hus till i bjuv idag som ser fint ut. men vi får helt enkelt se, allt måste kännas så jävla rätt.

menmen. nu under tiden jag skrev det här lååånga inlägget så bestämde jag mig för att slänga mig på soffan i typ tre timmar. så byebye sålänge!


Katie

Oj, ni har haft stora grejer att prata om. Men jag förstår hur du känner. Den lilla lediga tid man har blir ju inte precis ledig tid om man måste städa, tvätta och greja på!



Jag såg det. Jag lägger upp utmaningen senare ikväll. Nu har jag tänkt skalla kudden och sova några timmar!

2009-09-25 @ 12:39:52
Bloggadress: http://katie.blogg.se/

Eva Ardenmark

Hej Sandra, jag gillar att läsa din blogg och har flera gånger tänkt att kommentera. Så nu! Kul om ni flyttar närmare Lund då Ängelholm känns sååå långt bort. Bra att ni inte skaffar barn förren ni känner för det eller om ni känner för det. Starkt!!! Härligt att ni håller ihop även om du skämmer bort Paul ;-). Ha det underbart i höstsolen. Kram Eva

2009-09-25 @ 13:13:20
Bloggadress: http://ettsettattlevaettliv.blogspot.com/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0