Del 13 - Den här veckan

Jag kan väl säga att den här veckan har varit en bra vecka över lag.
Ska gå igen dag för dag.
 
Måndag
Mamma kom vid lunchtid och vi gick till gymet och simmade 1000 meter. Superskönt. Därefter var vi på ICA Maxi och handlade lite mat. Tyckte det var riktigt mysigt att umgås med mammsen.
Middag lagades sen till mig och mitt ♥ och det blev spaghetti och köttfärssås med pastasås med smak av marcarpone och ruccola, supergott blev det.
 
Tisdag
Sov till middag. Sen var det tvättid 12-17. Där emellan blev det att besöka jossan på H&M, växla pengar på forex och äta lunch. När Paul sen kom hem från jobbet blev det middag och sen var det dags för spinning 18.45. Efter spinningen körde jag och Paul till Coop och handlade det sista som behövs inför helgens resa.
 
Onsdag
Sov riktigt länge. Gjorde absolut ingenting mer än spelade lite SongPop, packade litegrann både till oss och till katterna och lagade middag. Var även och hämtade ut min fina handväska på poststället. Därefter blev det bilfärd till jobb och nu sitter jag här och bara väntar på att klockan ska bli 6 så jag kan vara ledig tills på måndag!
 
Torsdag
Dagen kommer att bestå av en hel del, massor att göra. Kl 13 är det AQUA cirkel på gymet, och den här gången tänkte jag köra dubbelpass så det blir även AQUA yoga kl 14. Ska bli riktigt kul att testa på, vet inte om det är något för mig men det återstår ju att se. Kommer garanterat berätta om det här senare. Efter det måste jag baka philadelphia-bullar som jag lovat att ha med i helgen och bjuda sällskapet på.
Efter det måste det till nån middag, städa där hemma och packa det sista innan det är dags att köra till Åstorp för att lämna katterna till våra vänner som ska agera kattvakt i helgen.
 
Fredag
Vid ca 06.30 går bilen ner mot Malmö där vi senare ska möta upp helgens resesällskap. Sen kör vi vidare ner mot Rödby och Lalandia, med ett mellanstopp på Bordershopen i Puttgarden för att fylla upp alkoholförrådet inför vintern. Sen väntar en helg av massa bad, god mat, härligt sällskap och fina stunder med mitt ♥. Kan inte bli bättre.
 
Lördag
Dagen kommer att börja med att jag och pappa ska sitta och vakta vid datorn kl 10 då biljetterna till Rögle-premiären släpps, det går ju inte att missa. Sen ska vi väl iväg till badlandet och ha en härlig dag där tillsammans med hela sällskapet. Hoppas på lite mys med mitt ♥ i bubbelpoolen, vattenrutschkana och alltmänt bad. Eventuellt ska hela gänget spela bowling sen på kvällen, dock inget som är skrivet i sten, men vi hoppas på det.  
 
Söndag
Antagligen massa bad och så, precis som under lördagen. Här tillkommer även hemfärd, uppackning och hämtning av katterna, förhoppningsvis. Blir det för sent får vi hämta dem på måndagen istället, men jag tror inte det ska bli det. Man vill ju ha hem dem små liven också. Bara nån dag utan dem gör ju att man saknar dem, tro det eller ej men det är helt otroligt vad man fäster sig vid ett djur.
 
Ja, såhär ser min vecka ut.


 
Del 1 - Presentera mig själv.
Del 2 - Min första Kärlek.
Del 3 - Mina föräldrar.
Del 4 - Det här åt jag idag.
Del 5 - Vad är kärlek.
Del 6 - Min dag.
Del 7 - Min bästa vän.
Del 8 - Ett ögonblick.
Del 9 - Min tro.
Del 10 - Det här hade jag på mig idag.
Del 11 - Mina syskon.
Del 12 - I min handväska.
Del 13 - Den här veckan.
Del 14 - Vad hade jag på mig idag.
Del 15 - Mina drömmar.
Del 16 - Min första kyss.
Del 17 - Mitt favoritminne.
Del 18 - Min favoritfödelsedag.
Del 19 - Detta ångrar jag.
Del 20 - Den här månaden.
Del 21 - Ett annat ögonblick.
Del 22 - Det här upprör mig.
Del 23 - Det här får mig att må bra.
Del 24 - Det här får mig att gråta.
Del 25 - En första.
Del 26 - Mina rädslor.
Del 27 - Min favoritplats.
Del 28 - Det här saknar jag.
Del 29 - Mina ambitioner.
Del 30 - Ett sista ögonblick.


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0