skräckblandad förtjusning inatt

känner mig fullständigt överförtjust åt det fantastiska jobb jag haft nu i nästan två år, har trivts så otroligt bra här ute när jag jobbar just nu, dock kommer det att ändras från och med måndag. inatt är näst sista arbetspasset här, och jag njuter riktigt.
känner enorm skräck inför hur jag själv kommer att må och känna mig på min nya position nere i malmö. misstänker att jag kommer vantrivas något enormt, men jag ska försöka avskärma mig från dem tankarna och verkligen ge det en ärlig chans. vet inte vad jag ska göra annars...
 
nog med tråkigheter nu. imorgon känner jag kommer bli en bra dag. 12.10 står det spinning på schemat, därefter tänkte jag städa lite där hemma så det är fint i helgen när jag är ledig så jag slipper ägna mig åt sånt då, det är så himla tråkigt. sen ska jag givetvis också göra min plikt och laga middag och ha den färdig när min man kommer hem från jobbet.
 
ser faktiskt verkligen fram emot den här helgen som kommer, har bara planer på lördagen då det blir utekväll med en härligt tjejgäng i helsingborg. fredag och söndag däremot är helt tomma, och det var minsann längesen det var så. det brukar vara fullspäckat varje lediga helg eftersom det bara är varannan.
 
ps. nästa vecka är det scooter i oslo ♥


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0