styrka

idag är en bättre dag än igår.
 
känner mig faktiskt utvilad, och det var verkligen längesen jag gjorde det. gick upp 20 minuter tidigare än normalt i morse och var på jobbet nästan en halvtimme innan det var dags att börja, ingen stress. så himla skönt.
 
dock så var jag lite orolig i morse när jag vaknade när jag upptäckte att paul inte kommit hem, han var hos en kompis och tog några öl igår men skulle tagit bussen hem. hans mobil var avstängd så hade inte den blekaste om var han befann sig inatt. men som tur är fick jag senare veta att han sov över där, vilket jag misstänkte hela tiden.
egentligen kan jag bara tacka honom för det såhär i efterhand. det gjorde att jag kunde gå och lägga mig riktigt tidigt igår och sova en heeeeel natt utan att bli väckt av enmassa snarkningar natten igenom. antagligen därför jag känner mig så himla utvilad idag. ska passa på att tacka honom riktigt rejält senare. :) (efter att jag skällt lite, bara lite, på honom för att han inte hörde av sig och talade om att han blev över där, det hade ju faktiskt räckt med ett sms!)
 
har precis målat mina naglar här, så nu är dem fina igen. neutralt och fint blev det. är såå nöjd. snart dags att göra några mackor, känner mig lite hungrig så det är definitivt dags för frukost.
 
hoppas alla har en underbart bra söndag! <3
 
 
 
 
 


Tess

❤️️

2013-10-06 @ 11:01:49

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0