30 april 2007

nu har jag kommit hem från landskrona. har varit på shoppingtur och fika med jessica och jenny. så jävla trevligt. det är såna underbara flickor. :) *love you* för min del blev det milkshake med smak av ahlgrens bilar och guldglittrig eyeliner och lite bodyglitter, en svart tröja, en liten plånbok och en burkhållare till bilen. :)
fan shoppade igår också, inte bra. då blev det ett svart linne och ett skärp. det är lite mkt nu för tillfället, men det var så längesen så känner att jag är värd det. speciellt med tanke på hur det går i domarkarriären. ska ut och festa med mina flickor ikväll, sandra och beccs, och då ska det minsann firas med massa alkohol och dans. :)

var hos sjukgymnasten också, egentligen var det bara det jag skulle i landskrona. men det slutade med annat också, men det är bara trevligt. fan va ont det gjorde med akupunkturen idag. men förhoppningsvis ska jag väl slippa det snart. åtta stycken bois-spelare var också hos sjukgymnasten samtidigt, hos samma sjukgymnast. helt sjukt vilka ass dem killarna har alltså. värsta vältränade. jag bara ville stanna där längre. haha. :)

fatta så glad du gör mig! hoppas vi ses snart. tänker på dig varje sekund. ♥

nu måste jag hänga upp lite tvätt som mamma bad mej om, sen blir det att göra iordning lite för kvällens festande. och stryka lite kläder kanske är smart också!

pusspuss <3


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0