nytt liv - ny diet

nu har jag gjort det, jag har tagit steget. var hemma hos en söt liten dam och köpte måltidsersättningar och så idag. hon var hur trevlig som helst, verkade helt klart ha koll på det mesta. riktigt kunnig och intelligent kvinna. beundrade henne verkligen. vi får väl se vilka smaker och sånt som jag gillar. men hade tänkt ha en liten myskväll med paul ikväll med god middag och så för imorgon börjar allvaret!
vill verkligen gå ner i vikt så jag väger normalt och ser normal ut igen. har ju varit så snygg. (där kom lite självförtroende upp) hehe. inte för att jag har så mycket bra sådant. men jag har sett ganska bra ut innan, gör väl det lite fortfarande men inte som innan. vill inte påstå att jag är värsta snyggingen men är väl inte ful när jag gjort vid mig och så, inte i ansiktet iaf. menmen, nog snackat om det.

vill bli fin och så till fester och så. har köpt ett par skitsnygga jeans och en riktigt fin klänning som jag vill komma i. klänningen vill jag ha på pauls firmafest, om allt vill sig väl. men man ska väl inte hoppas på för mycket. sitter mest och hoppas på att pp ska komma till mig antingen ikväll eller imorgon. men hennes pojkvän vill väl låsa in henne med tanke på det som hände igår. suck. han förstår inte, vi behöver varandra. vi har ju samma problem fast tvärtom och i lite olika grad. hon skulle ju aldrig göra något sånt hos mig. hon mår bra hos mig. det gör hon ju hemma hos honom också men alltså, alltid mår man bättre av att sakna den man älskar och av att byta miljö lite ibland. han måste väl förstå det?
han måste väl förstå att hon inte skulle må sämre av att åka ner till mig en sväng?

nu ska jag springa till systemet igen.

pusspuss <3

28 oktober 2008

då sitter man här på jobb igen som en annan uttråkad ålderdomshemsintagen. haha. det var det enda jag kunde komma på som man kunde likna det vid. dem sitter också och har inget att göra i livet, inga åtaganden och inga plikter. suck. nu finns det alltid undantag och så, men det är min erfarenhet att det är så iaf. men strunt i det nu. det stör säkert någon att jag skrev så. men fan va tråkigt jag har. typ ingenting att göra. sitter bara här vid denna jävla dumburken. hoppas det blir mer att göra sen. igår var det verkligen dött. inga ärenden alls. :(

paul ringde mig på eftermiddagen, precis när han skulle sluta jobba, och talade om att vi skulle till hans mamma för hon fyllde år. det var ju bra framförhållning. hans bror kom och hämtade oss klockan sju så åkte vi dit med en prinsesstårta. riktigt trevligt var det. jag gillar verkligen pauls mamma, hon är beundransvärd. kändes bra att lära känna henne lite bättre, alltid lättare när man sitter och pratar om allt mellan himmel och jord sådär.
sen när vi kom hem så la jag och paul oss på soffan under en filt och tittade på andra avsnittet av OC, fan va roligt att jag lyckades få paul att se första avsnittet, för nu tycker han att det är spännande och vill se mer. vilken tur för mig som älskar det! :)
men vi går här dagarna i ända och väntar på att sjätte avsnittet av merlin ska komma ut så vi kan se det. för det är verkligen en serie som är bra. hoppas verkligen att den kommer till sverige. svensk TV hade behövt något som den, det är liksom inget som normalt visas i svensk TV. och jag tror att det hade varit riktigt bra, få bort folk från alla tråkiga och meningslösa dokussåpor. USCH, säger jag bara!

idag när jag kommer hem från jobbet hade jag tänkt att göra en riktig röj där hemma, det behövs verkligen. imorgon är jag ju ledig helt så det gör ju ingenting att man städar lite och så. tänkte eventuellt sticka till ica maxi och handla lite bröd och mjölk och så också, måste dessutom handla nya chips till helgen när sarah och daniel kommer (på fredag) för paul åt upp dem vi köpte. gottegris! sen så måste vi handla grönsaker och lite andra ingredienser till tacon som vi ska bjuda dem på på fredag. kommer bli riktigt najs, ska använda vår nya matservis också. där är ju precis fyra stycken tallrikar. vi har nämligen köpt en TEXMEX-servis med uppläggningsfat och plockskålar osv. riktigt fin är den. ska försöka leta upp någon bild på den här på internet och slänga upp. den är såå najs, jag och paul fastnade för den direkt och köpte den bara ett par dagar efter att vi sett den. men den var dyr, och ändå har vi inte köpt alla delarna.

sitter faktiskt här och skriver lite önskelista till jul och min födelsedag, kan vara bra att ha. för jag vet att folk kommer börja fråga mig nu, som mormor och farmor och alla mostrar och fastrar och mor och far osv. då gäller det att veta. :)

nej nu ska jag göra ngt annat, kanske se en film. :)

pusspuss <3

27 oktober 2008

då var man lite dåligt uppdaterad på ett par dagar. hoppsan, förlåt!
det har varit mycket jobb nu i veckan som gick, jobbade varje dag utom lördag. suck. men det var faktiskt trevligt också. inte bara tråk. i torsdags hade vi ju det mötet på jobb också, och jag får väl säga att det gick bra. han försökte snacka bort sig ganska mycket och ville inte erkänna när chefen satt där att han sagt som han sagt och gjort som han gjort osv. han var väl skraj antagligen, trodde väl inte att saker och ting skulle komma fram till mig. menmen, han gjorde en helomvändning sen och det blev faktiskt trivsamt att köra på samma skift som honom igen. och det är ju alltid ett steg i rätt riktning. minst sagt.

helgen har varit lite sisådär, i lördags skulle vi storstäda där hemma men det blev tyvärr inte så mycket med det. där ser ut som ett bombnedslag, fattar inte hur det kunnat gå så långt. usch. blir deprimerad så fort jag kommer hem, men känner mig ändå inte inspirerad det minsta att ta tag i det. suck. skulle gjort det i lördags, som sagt, men det slutade bara med att vi såg på film och mös i soffan. på eftermiddagen såg vi rögle-färjestad på TV, hade beställt hem den till datan på canal+. faktiskt en riktigt bra match, filip kom också och såg den med oss så vi drack lite öl och cider och snackade och hade allmänt trevligt. sen innan vi mös med film på kvällen, jag och paul, så hämta vi en pizza för vi orkade inte laga mat i röran. haha.

söndagen blev väl något bättre, jag stack till jobbet vid tolv och jobbade till sju. shell då. såna goetider har vi minsann inte på securitas. hehe. och under tiden jag jobbade så gjorde paul iordning på balkongen och i vardagsrummet, duktig av honom. blev faktiskt lite stolt när jag kom hem och såg det. men under tiden jag jobbade var jag inte så stolt över honom kan jag säga. han hade ställt en burk med färg på vår matta på balkongen och katten hade hoppat ner från sin möbel och vält ut den, och fy fan så orolig jag var att allt skulle vara förstört. ringde hem och fick reda på det när jag hade min rast, och sen var det inte skoj att jobba, det kan jag lova. var helt orolig. men det gick bra. han hade legat och skurat och haft sig ända tills han inte kunde se en fläck. :) (duktig karl jag har!)
sen när jag kom hem från jobb så sorterade vi lite filmer på datan och sen körde vi till helsingborg för att gå på bio. MYS på hög nivå. såg den nya patrik 1,5 och det var faktiskt en riktigt bra film. handlar om två bögar som är otroligt förälskade och vill inget hellre än ha ett barn tillsammans, de blir godkända som adoptivföräldrar och får till slut ett brev om att de ska få adoptera en liten pojke som är 1,5 år, bara det att det blivit fel i papprena och att det kommit in ett kommatecken på fel ställe. killen som kommer till dem heter patrik och är 15 år med kriminellt förflutet osv. man kan ju bara tänka sig hur det går. men den är faktiskt riktigt rörande. rekommenderar verkligen att se den. den berör.

idag gick jag och paul till våre respektive jobb samtidigt, hade sällskap ner i trappen och bort till bilarna och pussades hejdå. kändes underbart. sitter nere på kontoret och gör typ ingenting, har ingen city idag hellre så usch. det kommer bli en lååång dag känner jag. menmen. hoppas det kommer lite larm och så, så jag har lite att göra. dock inte under tiden det är våra bästa år, missade ju det ett par dagar i förra veckan. vill verkligen veta vad som har hänt. riktigt spännande ju, fattar inte hur man kan vara så fast i en TV-serie. hemskt. men jag antar att dom som gjort TV-serien har lyckats när det är på det viset. nej nu ska jag leta reda på mitt nässpray och sen se en film hade jag tänkt. ciao!

pusspuss <3

fakta om mig

hmm. hoppas folk gottar sig åt denna läsning. hade lite färdigskrivna listor som jag bara ändrade om i, har inget att göra här på jobb, nåt måste man ju hitta på. alltid glädjer det någon!!!

ÄR DU EN BRA FLICKVÄN: Ja, det tycker jag
HUR RAGGAR DU: Le lite sött
VAD HETER DU: Sandra
KALLAS: Saaaandii
VARFÖR: Bara blev så
VAD HAR DU GJORT IDAG: Vaknat, myst med katten, ätit frukost, gått till jobbet, köpt skorna på skokanonen
VAD SKA DU GÖRA IDAG: Jobba, myskväll med malin, somna
VAD VILL DU HELST HA NU: Fast jobb, massor av pengar och en fin bil
VAR ÄR DU NU: På kontoret på jobb
SAKNAR DU NÅGON NU: Ja, min kisemise
RÖKER DU: Nope.
NÄR FICK DU SENAST EN PRESENT: Minns jag knappt. hehe
VAD HAR DU FÖR PLANER TILL HELGEN: Ikväll kommer malin för myskväll, imorgon bitti kör vi till ullared och sen imorgonkväll ska jag på kalas i för fredrik, martina och marie i röstånga sen söndagkväll ska jag jobba på mitt andra jobb
VILKEN FÄRG HAR DU PÅ DINA UNDERKLÄDER NU: Trosorna är gröna och BH:n är svart
LÄNGTAR DU TILL NÄSTA FÖDELSEDAG: Det är ju inte jääättelångt dit så lite gör man väl, januari närmare bestämt 
VEM PRATADE DU MED SENAST: Larmcentralen och min chef
VAD PRATADE NI OM: Enligt sekretesslagen och min tystnadsplikt kan jag tyvärr inte svara på denna fråga
VAD GÖR DU JUST NU: Gör denna Lista och funderar på vad jag ska äta till lunch och när jag ska göra det
ÄR DU PINSAM PÅ FYLLAN: Nej det tror jag inte, men det var iofs längesedan sist
ÄR DU BLYG: Kan vara litegrann, men oftast inte
VILKEN TID GICK DU UPP IDAG: 06.13, ställde dock klockan på 05.50 men man måste snooza lite ;)
NÄR KRÄKTES DU SENAST: För ett tag sedan, kanske 2-3 månader har inte koll, hade flunsan. usch så kass jag mådde
VILKEN LÅT LYSSNADE DU SENAST PÅ: Igår i bilen på väg till icamaxi Lady Gaga - Just dance
HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT: Always, fast lite halvt i pauls. mysigt att ligga nära
HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG INATT: Ja, paul såklart. och gosan tog sig nog en liten tupplur hos oss också
HAR DU GLASÖGON: Nope
BOR DU I STHLM, GBG ELLER MALMÖ: Ängelholm
HAR DU SAGT "JAG ÄLSKAR DIG" TILL NÅGON IDAG: Inte än.
ÄR DU HOMOSEXUELL: Nope.
VAD TYCKER DU ÄR ÄCKLIGT: Insekter, ormar, spindlar, spya, offentliga toaletter, saliv, kattkräk
VAD SÅG DU SENAST PÅ TV: Repris av Top Model 6 här på kontoret
VEM FICK DU SMS IFRÅN SENAST OCH VAD STOD DET: Malin "Fyra dagar kvar :)"
ÄR DET LÄTT ATT FÖRFÖRA DIG: Njee, vill jag inte påstå (tror inte det i alla fall, fast för paul är det såklart hihi)
HUR SVARAR DU I TELEFON: Tja de e sandra
VAD HAR DU FÖR INTRESSEN: Matlagning, vänner, kläder, julen, träna, läsa, film
FAVORITSYSSELSÄTTNING JUST NU? Ladda hem film, se på film
HAR DU DVD-SPELARE? Yepp
VAD ÄR DU RÄDD FÖR? Insekter, våldtäcktsmän, att förlora det jag älskar mest av allt
HAR DU GOTT BORDSSKICK? Ja, det tycker jag, åtminstone när det krävs och i sällskap
VAD ÄR ATTRAKTIVT? Leende och ögon. Och Personlighet, helheten kan man säga
VAR GÖR DET ONDAST JUST NU? Huvudet, magen, ryggen
KLIAR DET NÅGONSTANS? Nope.
VILKA FÄRGER PÅ KLÄDER UNDVIKER DU? Svart, grått, brunt
NÄR SKAFFADE DU MOBILTELEFON? När jag gick i 7:an
VEM ÄR DEN SNYGGASTE DU TRÄFFAT/SETT IDAG? Paul, han är såå söt när han är morgontrött och nyss har vaknat
VILKEN SMAK ÄR DET I DIN MUN NU? Ingen speciell, bara min egen salivsmak (usch vad äckligt det lät haha)
VAD SPANAR DU FÖRST IN PÅ EN TJEJ/KILLE? Ögonen, en blick säger mer än tusen ord
ANVÄNDER DU TANDTRÅD? Yes, sometimes. försöker komma ihåg det men det är inte så lätt alltid
HUR MÅNGA HAR DU VARIT OLYCKLIGT KÄR I? Några
VILKET ÅR I DITT LIV HAR VARIT BÄST OCH VARFÖR? Nu det senaste, jag och paul firar 1,5 år den 6e november ♥
VAD KÖPTE DU SENAST? 2 par skor på Skokanonen
BRUKAR DU KOMMA I TID? Always, gör alltid mitt bästa i alla fall. olika aspekter kan dock förhindra detta, men då är det ju inte mitt fel
HUR KÄNNER DU DIG NU? Hungrig, uttråkad, förväntansfull inför morgondagen
VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER? Tro det eller ej, men svart, rött, brunt, grått, mörkblått. (man ser smalare ut i mörka kläder)
KAN DU LAGA MAT? Ja, jag har jobbat som kock och paul fullständigt äääälskar min mat
VAD PLUGGAR DU? Inget, men ska nog börja läsa in mina gymnasiebetyg till våren på komvux, känner att jag måste ta tag i det nu om jag ska kunna söka in till polishögskolan
ÄR/VAR DU AKTIV I SKOLAN? Nja, man kan väl säga att jag var aktiv i det jag tyckte var kul och intressant, men det var inte alltför mycket. Sådär, då har jag inte sagt något dåligt även om det betydde det. haha
HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR? Ja det får jag väl säga, hade världens mys med paul
HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB?! Ehh ja!
HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL? Tja, beror på vad jag dricker. men en del, beror även på vad jag ätit under dagen osv.


skoj att veta om mig

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Trött och uttråkad
Favoritgodis: Lakritsblandning
Kläder just nu: Securitas väktaruniform
Musik just nu: Ingen, svagt på radio P4 bara
Vinterplaner: Juldekorera mitt hem, spara pengar till resa

Hur många kuddar sover du med: 3 st
Spelar du nåt instrument: Nej
Morgon- eller nattmänniska: Natt
Vem är viktigast för dig: Pojkvännen, min familj, mina vänner
Bio eller promenad: Bio
Är du kittlig: Ja väldigt
Snarkar du: Nja, när jag är förkyld
Stjärntecken: Stenbock
Äckligaste insekten: Småkryp (myror, spindlar osv.)
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Osynlighet
Vad vill du jobba som? Polis

Stökigt eller välstädat? Mittemellan
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Nej aldrig
Gillar du att sjunga? Ja, men bara till bakgrundslåt och när ingen hör
Anser du att du är stark? Ganska. Skulle kunna brotta ner en stor starking
Vad gör du om du får hicka? Dricker vatten eller hållar andan
Vad längtar du mest efter just nu? Arbetspassets slut och morgondagens ULLARED-besök


17 oktober 2008

är på jobbet just nu. tråkigt som fan. men började arbetspasset med att köra på larm direkt. skoj! men hoppas fan att andreas kommer in sen en sväng för det ringde precis en snubbe så måste fråga andreas om en sak. annars blir det fan katastrof. vill inte riktigt ringa och fråga honom heller när han är ledig. han har ju varit på kurs nu i veckan så..

men jag har min dator med ner till kontoret om det blir en lång dag. kan vara skönt att ha något att göra när man är här nere, finns ju inte så mycket, bara TV, men det är ju knappt något trevligt på TV. så man kan ju sitta här och tråka istället. tänkte logga in på msn en sväng. där är säkert någon att snacka med. :)

fick lön idag, alla mina räkningar är betalda! skönt värre. och idag kommer malin hit. fan var härligt det ska bli. sen kör vi till ullared imorgon. fan vad jag längtar. ska köra upp till skokanonen och köpa skorna jag lagt undan där idag också. får göra det på arbetstid sen när jag ändå är ute och kör.. för sen när jag slutar hinner jag knappast. malin kommer ju och jag måste hinna duscha och så. fan, det är en lång arbetsdag detta. 

igår var en helt underbar dag. direkt när jag kom in genom dörren där hemma så kom paul och gav mig värsta pussen. blev jätteglad, fick ett riktigt varmt mottagande. sen mös vi massor och hade en riktigt mysig kväll. gud som jag saknade honom när jag sov i svalöv och han hade saknat mig också sa han, och det märkte man. han brukar inte bli sååå glad när jag kommer hem att han praktiskt taget kastar sig över mig. men det vad najs!

var på tech futurum för de sista proveleverna igår. mycket högre nivå än första dagen. men som filiph sa, det var ju lite meningen att dela upp eleverna efter kunskap och förmåga, expertiser och svagheter. och det blev sjukt lyckat. som jag tjafsade med en del av dem. erling höll på att avbryta en gång för han trodde att eleven skulle tända till på riktigt. men det var sjukt jävla roligt. ska nog vara med när dem har prov i VU2 också, riktigt roligt att se hur utvecklingen varit osv. tänkte på en sak. fan va roligt att vara utbildare och examinatör på en utbildning som man verkligen gillar och är bra på, som jag med väkteriet. känns så i alla fall. det kändes riktigt bra att kunna förklara för de nuvarande eleverna vad man ska tänka på, ge tips, berätta om mina erfarenheter osv. har ju trots allt ett års erfarenhet nu. och allt kändes kanonbra. det kanske är det som är min framtid? vem vet...

nej nu ska jag spela lite yatzy på blip. hoppas någon vill spela med mig. :)

herregud vilken dag. klockan är bara fem i halv fem och jag är redan slut i huvudet. varför ska allt skit hända när jag jobbar för? suck. men det är ändå lärorikt som fan tycker jag. pratade med malin för ett tag sedan, fan hon är här om typ två timmar. iiiih. som jag längtar. vi ska ha supermys men lägga oss tidigt, relativt i alla fall. ska ju orka springa på ullared läääänge imorgon. ska bli så jävla kul.

har varit på apoteket också och köpt en tablett, ibland måste man. fan va dyrt det var med en jävla tablett. 160 spänn. men bättre det. inte fan kunde jag säga till paul mitt i allt när det var som mest underbart "stopp du får inte, det blir så jävla dyrt" nej minsann. den smällen får man ta. och jag kan med gottsamvete och mena det till hundratio procent säga att DET VAR VÄRT DET. :) jag är så oerhört glad att jag har paul. han är verkligen den finaste i världen.

pratade förresten med ett gammalt ragg innan. jonas. han är fan inte sann. förstår mig inte på vissa människor, speciellt honom. han har flyttat till hus med sin flickvän och har det frid och fröjd. men ändå säger han till mig att han vill att jag ska bli singel så att han och jag kan bli tillsammans och att han har velat ha mig ända sedan vi träffades för typ 2 år sedan. men alltså, hallå??? det är något jag inte får in i min skalle här. bara för att jag är singel så betyder väl inte det att jag vill ha honom. han är fan desperat. en mer tragisk människa får man fan leta efter. han lever totalt på sitt yrke och tror att han kan få vem han vill pga. det. han är sångare och har varit inhoppare för barbados osv, säger han iaf men jag tror nog att det är sant, han ljuger säkert inte om det för det kommer ju fram om man tar reda på det. men ändå. varför skulle han få vem han vill bara för det liksom? dessutom så ville han att jag skulle komma på hans inflyttningsmiddag i hans hus hos honom och hans flickvän, jag menar, HALLÅ!!! är han tragisk eller är han bara allmänt korkad? jag vet ju inte ens om han förstår hur han håller på, tänk om han tycker att det är fullt normalt? fan killen behöver träffa en livskamrat som kan slå in lite vett och etikett i skallen på honom. och INTE ska det bli jag i alla fall, nej usch... jag ville ju inte ha honom då, varför skulle jag då vilja det nu 2 år senare, och vi träffades dessutom bara en gång...

jag har ändå ätit världens godaste bakpotatis till lunch idag. med kyckling-curry röra. mm så gott. ska verkligen äta det fler ggr. tidigare har jag bara ätit graffittis sallader men tänkte pröva en potatis idag och det var fan lyckat. MMM, verkligen. festade till det lite extra med en muffins till efterrätt. sen är det nyttigt resten av helgen, nu har jag minsann fått min ranson. haha.

fan min mobil är helt knäpp. skickade typ massa meddelanden igår och så. och min mobil har varit helt knäpptyst de senaste dagarna. inte ens malin har hört av sig. helskumt tyckte jag. gick här och undrade om hon hade ångrat sig men inte ville ringa utan tänkte bara skita i det. men så dog min telefon av någon anledning och sen satte den igång sig igen. och då kom det typ 40 sms samtidigt. och det var blandat från de senaste dagarna som kom nu. helskumt. men hon hade inte ångrat sig. hon kommer snart. iiiih.

nu ska jag springa till systembolaget, IGEN!!!

pusspuss <3

15 oktober 2008

då får jag inleda med att gratulera min kära kusin på sin 19 årsdag. GRATTIS FREDRIK!!! hoppas du haft en underbar dag!
vidare får jag väl berätta vad som hänt under dagen, som vanligt. har varit i skolan, Tech Futurum, på den nya klassens VU1-prov. det var riktigt trevligt. kan säga att det var verkligt lärorik för mig också. senariorna som vi satte upp var riktigt roliga. jag hade sjukt roligt idag. jag och mona va bäst. och vi satt på erlings station och han är en alldeles under och skön människa. förstår inte hur man kan vara en sån glidare samtidigt som man är dunderseriös. tyvärr var där en del av personerna som gjorde proven som jag inte känner var någon höjdare, och det känns verkligen konstigt att sitta och vara med och bedöma personer som är i samma situation som man själv varit i och var så in i bombens nervös. och filiph bjöd på pizza. gottigottgott. nej, men man kan väl säga att jag haft en kanondag.
en rolig sak som hände var att erling sa till mig att jag var en naturbegåvning som skådespelerska, och det vet jag inte riktigt om jag känner mig tillfreds med. har aldrig hört någon säga sådär till mig förut, snarare tvärtom. men det var roligt att få beröm.

sen nu har jag suttit här hela kvällen hittills med filmer och musik till mamma. massa klabb. men det blir bra. ska fixa in på mitt USB-minne nu! :) och min stjärna till bror har gjort av med drivrutiner och sånt till mammas mp3 så de bara klabbar som fan. hatar detta. men det är najs att komma hem såhär ibland. kan ju ladda hem massor med nya filmer som jag paul kan ha till vår mediadata. skitnajs. håller på att bränna ut dem nu, sen vissa är för stora för skivorna så jag får lägga in dem på mitt USB-minne. sjukt, när jag började lägga in låtarna till mamma, det tar 1 timme och 30 minuter. haha. såja, då var simons kväll räddad. inte kan han sova inte.

imorgon kommer bli en sjukt trevlig dag till med prov på min gamla skola. och en sak till. det är bara 3 dagar kvar tills jag och malin ska till ullared!!!

jag pratade med paul nyss i telefon. han sa att han saknar mig jättemycket och skulle helst av allt vilja att jag kom hem till honom. det är såna här dagar som jag kommer ihåg hur mycket han betyder för mig och hur underbar han är. då vill man egentligen bara hem. men den som väntar på något gott...
men jag älskar dig paul, mest av allt!

såg ett TV-program med mamma och pappa. helt sjukt. en kvinna i USA (var annars?) som vägde 285 kg och hon hade som dröm att bi den festaste kvinnan som någonsin levt. och det innebär praktiskt taget att väga ca 450 kg. hur normalt är det? och hon och hennes man har en typ utvikningssida på internet (som jag tyvärr inte kan adressen till, men usch) och hon har massa fans där som vill gifta sig med henne och som ger henne pengar osv. dem tänder på att se henne äta och gå upp i vikt. och hon strävar hela tiden efter att äta på natten för det är då hon går upp som mest i vikt osv. helt sjuk människa. och så hade hon två barn på 12 och 1,5 år. tänker hon inte på dem? jag menar, dem kan ju inte ha en normal barndom iaf. pojken som var 12 fick typ hjälpa sin mamma hela tiden medan hon bara satt och åt hela tiden. hon kom inte ens in i deras megastora van när de skulle köra till affären och köpa mat. usch så hemskt. kvinnan är ju psykiskt sjuk för fan. hon behöver hjälp. och vi ska ju inte tala om hennes man, ser han inte att han gör henne illa? det är ju inte normalt. usch, vad jag blev äcklad. kunde inte ens stanna kvar vid TV:n. gick när jag såg denna feta kvinna ligga och rulla sig i en lerpöl i bara underkläderna medan hennes man fotograferade för hemsidan. usch. då klarade jag inte mer.
(var bara tvungen att avreagera mig lite på detta jag sett)


pusspuss <3

14 oktober 2008

4 dagar kvar! :) oooh det börjar närma sig, eller hur malin!!??! som jag längtar. jag och paul pratade innan och gick igenom lite vad jag ska titta på till hemmet och vad jag ska handla till honom osv, så sa han att han kanske ville följa med, han är ju ändå ledig. men jag bara "alltså, vi ska ha tjejdag!" stackars paul. hihi. kommer ändå typ telefonterra honom om olika saker. hihi. men gud så roligt vi ska ha det, malin och jag!

idag har jag inte gjort så värst mycket, egentligen skulle min kära vän rickard kommit hit och sett en film och så, men det blev inte så. han var tvungen att köra josse till akuten. hemska urinvägsinfektion. lider verkligen med henne. det är hemskt. gör så sjukt förbannat ont. och det håller i sig helt länge också. hemskt.
men jag låg typ på soffan heeeela dagen och såg film osv. riktigt mysigt. men hade asont i ryggen sen när jag gick upp. hade nog legat ner lite för mycket. haha.

sen när paul kom hem från jobbet så åt vi resterna av det vi åt igår, och sen åkte vi upp till washacar och spolade av forden. efter det så bar det iväg ner till stan och friskis&svettis för ett väl behövligt spinningpass. paul var så rolig. sist vi tränade spinning hade han typ inget motstånd alls på cykeln och blev inte ens svettig. men denna gången så försökte han verkligen och hade motstånd på och gud som han svettades, astrött blev han. trodde han skulle ramla av cykeln när låtarna var slut. hon instruktören sa hela tiden på slutet hur många låtar det var kvar och när den sista var slut fattade ju paul inte att det var nedvarvningslåtar också efter det. han var helt slut. haha. :) men söt var han! (det är han alltid)

sen nu när vi kom hem blev det disk och rostade mackor. mums! och sen har vi sytt färdigt tapeterna. vilket meck det var. helt jobbigt. absolut sista gången jag tar mig på att sy i några jävla pappersbitar. haha. helt jobbigt. nu håller paul på med skenorna till dem så vi kan hänga upp dem i gardinstången. så får vi se hur det blir. måste köpa fler stänger också så vi kan ha tre spår där inne i vardagsrummet. julgardinerna måste ju också ha plats så man slipper ta ner gardiner bara för att sätta upp julgardinerna. då är det bara att hänga på dem. och fint kommer det att bli!

nu ska jag hoppa in i duschen, måste ju föna håret och platta det och skit sen också för jag ska till skolan imorgon, eller ja, min gamla skola, nämligen Tech Futurum. ska vara aspirant/buse/kontrollant på den nya klassens VU1-prov. riktigt roligt ska det bli. jag och robert ska vara med. sen kommer antagligen mona och per också. och kanske tommy. ska bli sjukt skoj. ska vara i landskrona redan 8.00 så det blir att gå upp tidigt. har ju ändå fem mil att köra. så natti natti!

pusspuss <3

självförtroende?

VARFÖR TAPPAR JAG HUMÖRET PÅ DET VISET? VARFÖR ÄR JAG SÅ ORÄTTVIS MOT PAUL NÄR JAG ÄLSKAR HONOM SÅ OERHÖRT MYCKET? VARFÖR VILL JAG BARA SPY PÅ ALLT SOM HAR MED HUSHÅLLET ATT GÖRA? VARFÖR VILL JAG INTE LAGA MAT OCH VARA EN SNÄLL FLICKVÄN OCH STÅ I KÖKET ALLTID?VARFÖR SKA MITT DÅLIGA HUMÖR ALLTID GÅ UT ÖVER HONOM? VARFÖR VILL JAG BARA KASTA SAKER OMKRING MIG OCH SLÅSS? VARFÖR KÄNNS DET BARA SOM OM ALLT KVITTAR? VARFÖR VILL JAG INTE SE PÅ PAUL? VARFÖR ÄR ALLT BARA SKIT? VARFÖR MÅSTE JAG MÅ SÅHÄR? VARFÖR VILL JAG BARA MÖRDA MIG SJÄLV? VARFÖR KÄNNS DET SOM VÄRSTA MISSHANDELN MOT MIG SJÄLV ATT INSE ALLT DETTA?VARFÖR VARFÖR VARFÖR? VARFÖR GÖR JAG ALLT VÄRRE NÄR JAG BARA VILL ATT ALLT SKA VA UNDERBART? VARFÖR KAN JAG INTE BRY MIG OM HANS BEHOV IDAG? VARFÖR KAN JAG INTE BARA HÅLLA KÄFTEN OCH LÅTSAS SOM INGENTING?

varför?

13 oktober 2008

iiiih, jag vill bara att det ska vara fredag nu! hihi. det kommer bli en alldeles underbar dag. och jag ska ju inte alls nämna lördagen som kommer därefter. hihi. på fredag ska jag nämligen jobba dagtid först, riktigt härligt. gillar det skarpt. sen kommer malin så fort jag har slutat och så ska vi käka pizza och ha allmän myskväll, men lägga oss tidigt måste vi minsann. för sen tidigt lördag morgon så ska vi köra till ULLARED. det kommer bli så jäkla roligt, jag kan inte fatta det. längtar typ ihjäl mig. och janet berättade dessutom igår att dem har fått upp allt julpynt och sånt där redan också så jag ska handla massa sånt. ska bli så sjukt skoj. :)

idag har jag inte gjort så mycket, typ vaknat. och pratat lite med min chef i telefon, bestämde möte med honom. lennie kan fan inte hålla på som han gör längre. fattar inte vad det är han håller på med. han är 35 år och håller på som en barnunge i sandlådan. han borde fan växa upp, jag är kanske inte heller så jävla mogen alltid men när det gäller jobbet gör jag i alla fall alltid mitt bästa. och han ska gå runt och snacka skit, säger till allt och alla att han ska göra allt för att försöka få så att jag får sparken. så säger man fan inte, speciellt inte till kunderna. men jag får ju höra det så fort jag kommer dit. usch. det är så hemskt att bete sig så, jag fattar det inte. men vi ska i alla fall ha ett möte och det ska bli så otroligt skönt att rensa luften. jag menar, vi behöver ju inte alls tycka om varandra som person men i arbetet måste vi fan sköta det professionellt. jag gör allt jag kan för att göra det, men han beter sig som någon fjortonåring eller nåt. usch.

idag blir det städning så det står härliga till. vi har haft en liten meckverkstad här de senaste dagarna, men har äntligen fått färdigt vid TV-möbeln med tapeten och hemmabion och allt och det ser helnajs ut, sjukt fint faktiskt. idag ska vi sy tapeten till gardinerna, hehe. låter säkert helskumt, men ska slänga upp en bild på hur det ser ut senare så fattar ni. haha. men sjukt fint kommer det bli. vi är äntligen snart klara med inredningen av heeeela lägenheten, bara småfix kvar. ska bli så skönt sen när man kan lägga pengarna på sig själv istället för enmassa döda ting i hemmet liksom.

äntligen fått upp tapeterna, lamporna, hemmabion och allt är tipptopp! :)

var hos pappa på jobbet idag och hämtade symaskinen igen, vi behövde den till det sista idag. oh, vad jag älskar min pappa. jag vet att han verkligen bryr sig om mig och älskar mig. blir så glad när han är på gott humör. kommer sakna honom när dem är i thailand. (mamma också såklart, och simon) han hade målat någon vägg med röd färg inne i ishallen så när jag kom så målade han min bil lite också. förra sommaren började han ju på att göra vid min rost vid hjulhusen men kom aldrig längre än att slänga på den gråa rostskyddsfärgen, så det har sett ut så sen dess. skitfult. så han målade rött ovanpå det gråa så det är inte lika iögonfallande längre. men vi hade skoj! :) man ser ju inte det så mycket.

sitter här nu och beställer foton på gosan, ska göra lite tavlor och så. sen ska jag även göra ett helt eget fotoalbum till henne, eller ja, med henne i. kommer bli sjukt bra. hon är såå otroligt söt. och vi har ju supermånga bilder på henne, hon blir riktigt bra på foto. hihi. men min söta underbara kise är alltid sötast och bästast. vet inte vad jag skulle göra utan henne. hon finns alltid där. hon är verkligen speciell!
nu ska jag fortsätta där inne. tar lite tid med redigering och så.

pusspuss <3

U L L A R E D

oooh, nästa fredag ska jag antagligen till ullared med malin. var bara tvungen att skriva det. kan knappt bärga mig. dem har ju antagligen fått upp julsaker och sånt, och gissa om jag ska shoppa loss då! hihi. längtar faktiskt. men jag måste lösa det med jobb först. usch, varför var det tvunget att det skulle vara den dagen när jag jobbar, typ enda dage på hela veckan. suck. menmen, det kan nog gå att lösa. ska kolla med alla möjliga. :) 

måste även skriva av mig om en annan sak. mitt ex, henric, har blivit pappa. riktigt roligt för honom. äntligen kan jag verkligen känna i mitt bröst och i mitt hjärta att jag släppt honom för gott. vi var ju ändå tillsammans i sammanlagt 2,5 år och det är ju klart att man tänker tillbaka ibland. trodde faktiskt att jag skulle bli lite svartsjuk när det väl hände, men när jag fick reda på det kände jag bara en oerhörd lättnad inom mig. blev faktiskt riktigt glad för hans skull, och för annas såklart. (som hans tjej heter) jag kan inte fatta det själv, men jag blev sjukt glad. elvira ska den lilla tösen heta, riktigt sött namn, sms:ade henric och grattade och då berättade han det. roligt som fan. det var verkligen längesen jag gladde mig så åt någon annans lycka. (eller ja, självklart över sannas och hennes lilla milo) men ändå. principen. att kunna glädja sig över ett ex:s lycka med ny flickvän och barn, när man var så förstörd när det tog slut. det är stort. och det känns som sagt riktigt bra. ja, nu har jag pratat av mig om det. hehe.

det är ju inte utan att man blir lite smått sugen när folk runtomkring en får barn till höger och vänster ;)

nu ska jag dra mig ut i kylan och blåsten igen. plikten kallar. ciao!

10 oktober 2008

då får man uppdatera här litegrann. har ju varit lite barnvakt och så.
linda och barnen (amanda och ludvig) kom hit och hälsade på i onsdags och var här och fikade och så. riktigt trevligt. som jag har saknat dem. sen så var jag tvungen att jobba. suck. så linda fick stanna här ett tag efter att jag gått till jobbet tills paul kom. kanske tjugo minuter-en halvtimme och sen åkte hon och ludvig, så stannade amanda kvar här hos oss. hon och paul hade en myskväll. dem lagade pannkakor, spelade tv-spel och så. sen när jag kom hem från jobbet vid strax innan halv ett på natten så låg dem så sött och sov. ska slänga upp lite bilder här nu.

busungarna i hängmattan!barnens mamma och min forna barnvakt! mammagrisen! :)busunge nummer 1
ZzZzZzZzZzZzZzälsklingen får ju också vara med på ett hörn *ALLTID*

sen så på torsdagen när jag och amanda vaknade så gjorde vi vid oss och åt frukost och packade hennes väskor och badväskor och så åkte vi till karlslundsbadet i landskrona och badade och hade jätteskoj. sen blev det bråttom, fick göra vid mig på badet fullt ut med platta håret och smink och allt jävla skit man ska ha, för sen bar det iväg till lödde för att lämna lilla grynet. :) träffade alla andra där också. jennie, petra, isabelle, alicia, tuva, linda och ludvig. sen bar det iväg hemåt igen, och på vägen in om ikea för att handla present till pauls bror som ska ha fest imorgon (lördag). han har klarat utbildningen till fastighetsmäklare, så han ställer till med stor fest. synd bara att jag inte kan medverka, måste ju jobba. :( ingen som kan byta med mig heller eller helt enkelt jobba för mig, för jag var ju sjuk för inte så längesen och folk fick jobba för mig då. tyvärr.

men i alla fall, sen igårkväll så var jag och paul på ishockey här i ängelholm. såg rögle mot djurgården. en ganska tråkig hockeymatch faktiskt. det hände inte så mycket. det tråkiga var att vi stod mitt bland huliganerna, man ser verkligen vart samhället är på väg. hur fan kan folk gå på hockey bara för att slåss och bära sig illa åt? kan man inte bara glädjas åt sporten? jag förstår verkligen inte vad problemet var igår. matchen slutade faktiskt 3-3, ett rättvist resultat.

sen så skulle jag och paul se film när vi kom hem. såg ett avsnitt av merlin och satte sen på eragon. men vi somnade till den båda två. paul vaknade och gick in i sängen men lät mig ligga kvar på soffan. gud så ont i ryggen jag hade när jag vaknade tidigt i morse. usch.
sen idag har vi farit runt lite överallt. var först på väla och handlade grejer till ett trådlöst nätverk som paul och anton ska fixa nu i helgen, och sen bar det av till ulvs där pauls mamma bor för att lämna ett par högtalare till henne och kolla lite på hennes antenn osv. sen körde vi till pauls brors pappa i bassholma och hämtade en slagborr som paul ska låna nu när han ska fixa allt med tapeterna och så i vardagsrummet. det kommer bli superfint. :)

och nu ska jag bara göra iordning i köket och byta om, sen bär det iväg till jobbet. ska jobba hela nätterna hela helgen. suck. och förresten, jag har lagt bud på en ny bil! men vet inte om det blir något av! hihi.

pusspuss <3

R Å T T A N

lovade ju att jag skulle slänga upp en bild på råttan som låg på min vindruta på bilen idag. fy fan vad äcklig den är!
man ser lite dåligt på bilden men om man tittar riktigt noga så!

råttan som låg på min bil *urrk*

måste bara berätta vad som händer den närmsta framtiden, kommer antagligen inte kunna skriva här till någon reda. kommer ha fullt upp. imorgon vid lunchtid kommer linda, amanda och ludvig hit och hälsar på och jag ska göra lunch och fika och så. så ska vi ha det trevligt hela dagen. sen när jag ska sticka till jobb och paul kommer hem från jobb så ska amanda vara hos honom hela kvällen och ha det trevligt, spela nintendo och se på film osv. sen får han se till så hon går och lägger sig osv. och när hon vaknar på morgonen sen så är jag hemma och vi ska sticka till badhuset och bada. ska bli hur kul som helst, sen ska jag skjutsa hem henne på eftermiddagen någon gång för vi ska ju på hockey sen vid sju, jag och paul. hans kompis skulle egentligen också med, men det blev inte så. varför vet jag inte riktigt, han gillar väl inte mig, vad vet jag. haha.
så som alla som läser förstår så lär det vara fullt upp!
men nu ska jag fortsätta se filmen som jag har börjat se på trean, prinsen och jag. paul sitter redan ute i soffan efter föregående reklampaus och väntar på mig. och vet ni vad?! paul gillar filmen fast det är en tjejfilm, fast det fick jag inte säga till nån, och så skriver jag det här. så hemsk jag är!!! :)

pusspuss <3

7 oktober 2008

du var man hemkommen från jobb. sabina ringde igårkväll och hennes dotter stella hade blivit sjuk och fått feber så hon ville jag skulle jobba på dagen idag, och jag hade ändå inget annat för mig, skulle bara vara hemma och vänta på att paul skulle komma hem så vi kunde sticka till simhallen. det var faktiskt en ganska trevlig dag på jobbet, gillar dem passen där jag jobbar med stefan ett par timmar och sen kommer micke. dötrevligt. man får mycket hjälp och allt är kanon. sen kom sanna, så snackade jag lite med henne. kanondag helt enkelt. det som hände sen när jag körde hem var däremot mindre kanon. haha. hade typ kommit en liten bit, bort till brännbornskorsningen och så upptäcker jag en jävla RÅTTA som ligger på min vindruta. den bara ligger där och rör sig inte ur fläcken, gissa om jag började hyperventilera då?!! satt och pratade med sarah i telefon, och hon bara "sandra, va e de?!". helt sjukt. vem fan kan ha lagt en råtta på min bil? jag menar, den har ju inte hoppat upp där själv. det allra värsta var att det var en RIKTIG RÅTTA, inte något fejkat gosedjur, utan en RIKTIG. helskumt. så ringde jag till jobb och frågade både micke och sanna men dom bara skrattade och sa att stefan var grymt misstänkt så ska ta itu med honom imorgon. :)
paul fick komma ner och ta bort den för jag vågade fan inte hoppa ur bilen ens, så ringde jag pappa och han bara skrattade, inte en jävel som tyckte synd om mig. men det var ganska roligt nu när jag tänker tillbaka på det. men fy så äcklig den var. den var så jävla stor också, halva gosan fan. usch!!!
tog faktiskt en bild på den som jag ska slänga in här sen, får inte cd-rom-enheten i pauls dator att fungera så kan inte göra det nu, måste ju lägga in programmet till mobilen först för det finns inte här. men usch! vilka mardrömmar jag kommer ha i  natt. haha. :)

jag och paul började se en riktigt bra serie igår. har laddat hem de tre första avsnitten, riktigt bra är den faktiskt. tror inte fler än tre avsnitt har gått på TV än, och de går inte ens i sverige, utan i storbritannien på BBC. men skitbra är den, ska försöka få hem alla avsnitt efterhand som de släpps på internet. vill inte missa detta. ska fortsätta med avsnitt 2 ikväll. spännande som fan.

men innan dess ska jag laga lite mat till mig, paul får värma gårdagens. ;) och så ska vi sticka till simhallen och simma. ska bli så grymt skönt. efter en sån här dag kan jag gott behöva det, annars får jag övertala paul att sticka till gymet istället men det lär jag väl knappast lyckas med, han är inte så stort fan av det tyvärr. och jag som älskar det. :(

men nu bär det av i alla fall.

pusspuss <3

6 oktober 2008

idag har jag gjort riktigt mycket tycker jag. när jag vaknade såg jag en bra film, nämligen lejonkungen. man måste plocka fram sitt barnasinne ibland. :) hmm, men jag gör iofs det ofta. hehe.
sen efter det så ringde chefen på shell och ville prata lite, hon hade mer tider till mig som jag kan jobba så jag stack dit och fick en hel massa, och så lämnade jag larmet och nycklarna och så. dem var helnöjda med det jag hade gjort kvällen innan när jag stängde helt själv för första gången. hann med allt och det gick kanon. :)

sen så efter det så kom lina hit, vi var på maxi och handlade lite mat, 8 st bravo äpple-päron drycker med sugrör. haha men va fan, det var ju billigt, och jag menar, dem är ju goda så det är inte direkt så att dem ligger och blir gamla fast det är kort datum. sen så skulle jag steka kött innan mamma kom och vi skulle dra iväg på spinning. det var faktiskt riktigt skoj. ska dit igen på onsdag, fast då på morgonen. blev helt taggad nu. och det vet jag att paul kommer bli glad över. imorgon kan jag dock inte träna, för då ska jag och paul simma är det sagt. jag vet ju inte om det blir av, man vet ju aldrig med honom, han bestämmer ju massa olika saker med olika personer och sen kommer han knappt ihåg något av det. haha. man ska inte ta saker för givet när det gäller honom fast han säger det flera gånger, har fått erfara det ett antal gånger kan jag säga.

maten jag gjorde till mig och mamma blev skitgod. det var samma som vi åt när vi var på middag hos mormor och morfar för inte så längesen, så fick jag receptet av mormor och så ändrade jag lite själv men det blev riktigt bra. sparade lite av såsen så kan vi ha det imorgon eller övermorgon till kycklingfilé eller nåt. mums. absolut ska jag laga det fler gånger, det är ju inte så mycket extraingredienser som ska till som man inte brukar ha hemma, och dem sakerna som är lite konstiga köpte jag ju till denna gången och dem hade riktigt lång hållbarhet, typ ett år, någon sak hade till och med mer så det är skitbra. :) alltid roligt när man kommer på nya maträtter så man inte går omkring och lagar och äter samma alltid, blir så tråkigt. efter ett tag är det inte ens gott längre.

förresten, måste ju berätta efter gårdagen. paul körde ju ner till lödde för att kolla på den där hemmabioanläggningen, och jag skrev ju att jag var helt säker på att han skulle köpa den fast han sa att han först och främst bara skulle kolla på den och att han inte var säker. men HAN KÖPTE DEN!!! precis som jag sa, känner honom så jävla bra. :) den är faktiskt ganska fin också, passar riktigt bra i vårt vardagsrum. jag menar, det är ju inte bara han som bor där så han måste ju ta lite hänsyn till mig också. och det sa han att han hade gjort, för dem högtalarna han ville ha från början var så stora så han ändrade sig till denna sorten för min skulle för jag gillar inte om det står massa stora åbäken överallt och tar plats. därför tog han dessa, som är små. men dem har riktigt bra ljud faktiskt. som han har testat det idag, grannarna borde vara ganska sura på oss. men det skiter ju han i. haha.
nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag se på en film.

pusspuss <3

5 oktober 2008

då har man ätit middag/frukost, vetifan vad man ska kalla det. lagade kyckling med ris och curryblandning, gott var det. men det var första målet idag så jag får väl kalla det frukost. haha. vilken utläggning för en sån obetydlig sak.

paul har fått värsta fix idén, han ska köpa en hemmabioanläggning idag, eller ja, han säger att han ska köra och titta på den, men jag vet att han kommer att köpa den. om jag känner honom rätt vill säga. den är tydligen riktigt bra och till ett bra pris, inte för att jag begriper men ändå. han kan ju säga vad som helst till mig, jag förstår inte ett skit ändå. haha.

ikväll ska jag jobba på shell, tror det är första gången ensam som jag ska stänga. ska jobba ett par timmar tillsammans med emanuel först. ska faktiskt bli riktigt skoj. för han är en riktigt trevlig prick, men fan ändå. jag hade ju tänkt ut att mitt barn ska heta emanuel, om jag nu någon gång i framtiden får en pojke. haha. men jag kommer ju att tänka på denne emanuel då. shiiiiiet. men vi får väl se. lite tidigt att tänka på det nu men ändå. rätt fräckt.

igår var faktiskt en riktigt trevlig natt att jobba, trodde inte att det skulle bli det på detta skiftet, det brukar vara lite sisådär där, varför vet jag inte, det bara är så. men det var över förväntan, minst sagt. trivdes riktigt bra.

måste bara berätta om en ny vän jag fått. rickard, han är riktigt trevlig. känns bra att ha någon att prata med här uppe, har ju som sagt inte så många vänner här uppe. känns bra att ha nån. och så josse ska jag inte glömma. en trevlig prick det med. tänkte faktiskt bjuda hem dem en dag och kolla film eller nåt. riktigt roligt att ha träffat någon att kanske umgås med. rickard jobbar ju på securitas också, så man har ju lite annat att prata om där med. men han jobbar på stationär och jag på rond, men det kvittar ju. jag har ju jobbat som bådadelar.

nej nu ska jag gå och föna håret och paul ska föra över pengar på denna datan. bråttom bråttom bråttom.

pusspuss <3

3 oktober 2008

vilken dag, är verkligen lycklig. mamma mia är redan färdighemladdad och jag sitter och tittar på den nu. den är verkligen bra, jag älskar den. oooh, har nog sagt det innan, men gud så glad mamma kommer bli på måndag när hon får den med sig hem. men om en dryg halvtimme måste jag sticka en stund, ska göra iordning tvätten och så. ska ju tvätta nu 15-19. usch, det är verkligen tråkigt men det måste göras tyvärr. paul får ta det sista dock. men det lär jag väl få vika ihop och lägga in i garderoben imorgon, för han klarar inte det. haha. vill man ha något gjort på sitt sätt får man göra det själv. ett ordspråk som verkligen VERKLIGEN stämmer överens med verkligheten.

min kofta som jag har beställt på ellos har kommit också, ska sticka till maxi och hämta den efter att jag lagt in eftermiddagens första maskin. är supernyfiken på hur den kommer att se ut på, den var ursnygg här på internet men alla kläder sitter ju snyggt på modellerna, vet ju inte hur den sitter på mig för det. den kanske ser ut som en påse nötter. haha. men det får jag verkligen inte hoppas, har redan bestämt att jag ska ha den på mig på julfesten på pauls jobb.

ikväll blir det jobb på securitas, haha. man har ju två jobb så det kan va lite problem med att hålla reda på vilket jobb man ska jobba på. tur man skriver upp det i kalendern. haha. igår var det iaf shell och idag securitas. dock är det securitas jag verkligen VILL jobba på, men man vet ju inte hur det blir med det när folk kommer tillbaka efter tjänstledighet efter jul, men förhoppningsvis finns det kanske lite timmar att hämta på stationär och i helsingborg, får hoppas på det. 

och idag ska vi också köpa en ny klösbräda till gosan, en liten bara. men det är som hon ska ha vid sin säng. :) hon sov förresten riktigt länge idag, när jag vaknade kvart i ett låg hon fortfarande där och sen efter att våra bästa år var slut vid tjugo i  två låg hon fortfarande kvar, inte likt henne att ligga kvar när jag går upp. hon kanske ska löpa snart? HOPPAS!!!

nej nu ska jag fortsätta se denna underbara film och sen, som sagt, tvättstugan, suck.

pusspuss <3

2 oktober 2008

oh vad jag är glad. mamma mia har äntligen kommut ut på nätet och jag har den snart. mamma kommer också bli överlycklig när jag kan bränna ut den till henne på måndag. hon kommer hit då, vi ska träna spinning tillsammans och sen käka middag. längtar faktiskt riktigt mycket.

igår så jobbade jag på shell och det gick mycket bättre än det har gjort någon annan gång. greppar verkligen det mesta nu. och idag ska jag stänga där, vad jag vet ska jag jobba ensam för första gången, men vet inte om chefen kanske stannar ett tag, hon har inte sagt något än, men sen å andra sidan så har jag inte fått koder och sånt är. men det fixar nog sig idag. ska bli skoj i alla fall.
igårkväll var jag och paul riktigt duktiga, vi städade hela lägenheten grundligt och torkade golvet och allt. vi samarbetar sjukt bra när vi väl sätter igång. det är faktiskt inte så värst tråkigt heller när man gör det tillsammans. :)

idag har han köpt biljetter till nästa torsdag också, eller om det var onsdag??!? strunt samma vilken dag, men vi ska se på hockey. rögle mot djurgården och det ska bli sjukt kul. sen ska vi köpa en ny klösbräda till gosan, bara en liten, som hon kan ha vid sin säng som hon sover så fint i varje natt. sååå duktig är hon. men sen på morgonen när hon vaknar så vill hon ju klösa någonstans. hon har gjort det på tapeten en gång och det ska hon ju inte få göra igen. det ligger ju i hennes instinkt att klösa någonstans direkt när hon vaknar så det är inte så lätt att vänja henne av med det så då är det bättre att hjälpa henne så hon gör det på ett ställe där det är okej.
jag är så lycklig över min gosan, hon är verkligen en underbar kise, ett riktigt bra sällskap och verkligen speciell för mig. är så glad att jag har henne.

och vi ska ju inte tala om marie, hur glad jag är att ha henne. tänkte på henne igår när jag såg sjukhuset på TV. (gumman, titta på det idag på trean så förstår du varför, tror det börjar sju eller halv åtta) jag satt här i soffan och tårarna bara rann. jag kunde verkligen känna min bästaste väns smärta, jag ville bara vara hos henne. jag kunde verkligen känna hur dåligt hon egentligen mår. jag förstår inte hur det kan gå på det viset för en sån underbar människa. marie, älskling. lova mig att titta på sjukhuset idag. du måste förstå mig. herregud som jag grät. paul kunde inte förstå varför. och jag talade inte om det heller. men jag har aldrig någonsin själv känt någon annans smärta på det viset förut. marie, jag älskar dig och vill aldrig att något ska hända dig.

nej nu ska jag äta något, börjar jobba om lite mer än en timme.

pusspuss <3

RSS 2.0