förberedelserna har börjat

ja herregud. det börjar verkligen närma sig nu. jag kan knappt fatta det. har nog inte förstått det riktigt, kommer säkert crasha totalt på plats när jag fattar att det faktiskt är verklighet. 
 
imorgon blir en jäkla förberedelse-turné i form av inhandling av mat samt storstädning och packning. sängkläder måste tvättas och bytas. ja, allt ska bli kliniskt rent. tänkte även att jag skulle grovrengöra kylen dagen till ära. och ovanpå detta ska det hinnas med lite andra butiker också för att köpa lite attiraljer till uteplatsen, som jag och min sambo planerade tillsammans i eftermiddags. mest så jag har något att göra sen om dagarna nu när det är så himla fint väder ute! :) 
 
dessa shakesen tar verkligen kål på mig. har haft ständig magknip nu i tre dagar ungefär och det vill bannemej inte släppa. och det går inte att beskriva smärtan heller, den går att leva med så jag håller liksom inte på och dör eller nåt, men det gör så ont och den finns liksom där hela tiden. 
 
nej nu ska vi va positiva. detta kommer bli skitbra! <3

Vårkänslor

just nu har jag enorma vårkänslor, har suttit halva natten och tittat på olika sidor på trädgårdsgrejer. jag försöker fundera ut vad det är jag ska odla i min andra odlingskrage som jag inte sått något i än. 
vårblommorna är på väg upp i den andra odlingskragen. ska bli så himla spännande, det är första gången jag har sått nånting själv såhär sedan dagis/fritids och den obligatoriska solrosen. hehe. 
 
drömmer även om att ha en sån här på uteplatsen:
 
med denna dynan till: 
tänk att kunna ligga här och sola under varma soliga sommardagar på egna uteplatsen. katterna ligger i gräset och myser och blommorna blommar. detta i doften av grillat, mannen står nämligen vid grillen och förbereder middagen. ja, man kan drömma. men jag ska minsann göra detta till min verklighet!!! 
 
får nog se till att införskaffa ett sånt här också för att skydda utemöblerna vid regniga perioder:
 
är även lite i planeringsstadiet fortfarande vad gäller nästa grej,men planerar att köpa ett par såna här solcellsdrivna lampor som man liksom "gräver" ner i marken. hade varit riktigt snyggt att ha på varsin sida omgången till grinden liksom.
 
 
 
måste även få tag på ett par inte alltför dyra, men ganska stora utekrukor som jag kan planera några blommor i, tänker mig kanske 2 stycken. sen vad som skall planeras där i, har jag inte bestämt. kanske nåt sånt här:
 
 
ja vilka planer man har, men självklart kommer ingen av dem att göras till verklighet förrän efter ett ullaredsbesök, som jag har i framtidsplanerna. men det kommer inte ske förrän efter att vårt badrum är färdigrenoverat, vilket dem inte ens börjat med. 
 
ja jag kan väl säga att just nu mår jag bra, har härliga framtidsplaner och längtar till sommaren! 
 
 
 
 
 
 

Det närmar sig...

... med stormsteg. 
 
Det är så nära nu att jag inte vet riktigt hur jag ställer mig till det, hur jag känner eller ens vad jag tänker. Allt i huvudet är som geggamojja och jag känner mig inte riktigt som jag brukar. Det känns som jag inte har koll på nånting. Menmen. Virrpanna - det är jag det. Men det bjuder jag på. 
 
Är så tacksam för vännerna som verkligen visar att dem finns där och hör av sig och bryr sig och frågar hur det är och hur det går, det betyder så himla mycket. Det är riktig sann vänskap. Ett litet sms, telefonsamtal eller FB-inlägg betyder så mycket mer än ni tror. Är så glad att ha det i mitt liv. Ni vet vilka ni är! <3 
 
puss & kram

RSS 2.0