30 december 2008

idag har varit en ganska bra dag. sov till typ två, sen fick jag och paul sånt ryck och började städa överallt. rensade gosans skåp och fick ordning i städskrubben och sorterade grejer och fixade med lådor och skit. det var faktiskt ganska skoj medan man höll på, det är mycket roligare nör man gör det tillsammans. sen så flyttade vi köksbordet och gjorde iordning det tills imorgon när tobbe och malin kommer hit. kommer bli sjukt trevligt. och gud så fint det blev. :) måste bara slänga upp några bilder på det. är så nöjd och stolt!





fint va? var bara tvungen att fota mitt fina julpynt som jag har i fönsterkarmen i vardagsrummet. riktigt söta är dom. ett luciatåg med pepparkaksbarn och allt. sjukt söta.




sen så har jag även en bild på gosan som tomte. hehe. jag vet, det låter knas men var bara tvungen att testa de på henne. hon trivdes inte så jävla bra i det, men man måste ju testa. (även när hon ligger på hatthyllan i hallen, kan man verkligen ligga så?!) :)


nu ikväll har jag varit i åstorp och dömt inomhusturnering, damer. ganska tråkigt, men ändå skoj. snackade med emma och mina andra kära vänner i kvidinge och dem lyckades minsann övertala mig att komma och provträna med dem. dem behövde folk. blev sjukt sugen, får testa sen helgen efter min födelsedag, för hade det inte varit så att jag fyller år på lördag så hade jag stuckit dit redan då! :)

nu ska jag följa med paul ut, han ville tvunget smälla lite av sina tiger-raketer. haha. så försökte han muta mig med att vi skulle gå ut och gå, men gud som jag känner honom. visste minsann att där fanns en baktanke bakom! :)

pusspuss <3

29 december 2008

då har man varit på ikea, IGEN!!! andra gången bara under mellandagarna. köpten en TV-bänk till vårt lilla rum, även kallat datarummet. skitfin. kollade på den när vi var där häromdagen, och så tyckte paul att den verkade lite låg, att man skulle behöva kolla neråt på TVn men sen när vi mätte här hemma så var den till och med lite högre än den vi har i vardagsrummet så det blir perfekt. han ligger här på golvet och håller på att mecka ihop den nu!

köpte även champagneglas, skitbilligt, 6 kronor för 6 stycken. så vi köpte 12 st till oss själva och så köpte vi även 12 st till en framtida födelsedagspresent. till vem tänker jag inte skriva här för då kommer den personen att veta det. hehe. sen när vi kom tillbaka till ängelholm så var vi inne på onoff en sväng och då köpte paul en skrivare till mig i födelsedagspresent. :) och så tankade vi min bil full, bara 359 kronor, helt sjukt. i somras kostade det över 500 kr att fulltanka den. sjukt att det kan skilja så mycket. men det är bara bra.

nu när vi fått ordning här i datarummet ska jag laga en liten lätt lunch innan vi ska ner till friskis&svettis för ett spinningpass. ska bli så sjukt skönt. och sen får vi laga en ordentlig middag efteråt. blir honungsmarinerad kycklingfilé med klyftpotatis och tomat-bearnaisesås och så lite sallad till det såklart. MUMS!!!

sen ikväll ska jag jobba. suck. menmen. nu får jag hjälpa paul.

pusspuss <3

28 december 2008

vilken härlig dag. vaknade och började spela lite playstation med paul, han lärde mig sitt nya spel, crazy taxi och det spelet är fan crazy, minst sagt. helt sjukt. men jag kan nog lära mig det och bli grym på det. var i alla fall grymmare än paul det lilla vi spelade. :)

sen åt jag frukost och så, paul har målat klart i hallen. som han drog ut på det där sista, garderobslisterna. suck. men nu är det klart i alla fall och idag ska vi städa här hemma inför nyår. finns inte mycket annan tid att tillgå. sen ikväll kommer tobbe och malin hit och tittar på film, inte säkert att malin följde med men hoppas det. annars får jag väl spela lite playstation när paul och tobbe umgås. vill ju ge dem lite space. hehe. men det är inte mig emot. ;)

nu ska jag fortsätta här i lägenheten, massor att göra. byta sängkläder och skit är det tid för också. mamma skickade förresten innan, hon bakar tårta till min födelsedag. hon skrev att hon var inne på tårta nummer 4, hon är för go min mamma, som hon ställer upp för mig. hade aldrig kunnat ha kalaset här i lägenheten, vi hade inte fått plats. i love her.
nu när man inte bor hemma längre, så lär man sig att uppskatta sina föräldrar på ett helt annat sätt. är så glad att jag har dem. dem har verkligen ställt upp och alltid funnits där. alltid. och dem gör det fortfarande såklart.

pusspuss <3

dagens sötis ♥

Benno Fürmann

jag och paul såg en ny film häromdagen där denna hunk spelade huvudrollen. en riktigt sjukt jävla snygg karl. kan man motstå honom? måste väl säga att det inte är en alldeles ny film, men vi hade aldrig sett den innan så den var ny för oss. tror den är från 2004 eller nåt sånt och filmen heter curse of the ring och är en fantasy. vi har fått sån dille på såna filmer nu och ser typ bara på de. i filmen spelar han en pojke som får se dina föräldrar bli mördade och som sen kommer till en smed och växer upp som hans son. senare i livet får han reda på att han i själva verket är den rätte kungen till ett kungarike osv. och under hela filmen är det en hel del romantik och intriger också, minst sagt. riktigt bra film. verkligen att rekommendera. och vad är det man säger, filmen är inte bra om det inte finns någon riktig hunk i den som man kan vila ögonen på.
and here he is, dont you think?

27 december 2008

visserligen är det natten mellan den 27e och den 28e, så egentligen är det den 28e nu, men jag jobbar i natt så för mig är det fortfarande den 27e. haha. har varit lite inaktiv nu de senaste dagarna. men gud så hektiskt det har varit med att träffa familj och släkt och jobba om vartannat.
var hemma hos lars & irene lillejul och åt julbord och spelade rassel, superkul. :) lars och pappa bjöd paul på whiskey, konjak och kaffejög och massa sånt och han tål ju inte det. så full han blev, låg bakis hela julafton tills vi skulle åka till farmor och farfar. haha. och jag jobbade hela dagen på julafton, missade till och med kalleanka. och det gillar jag inte. vill fan inte göra det nästa år. fast det är samma varje år så gillar jag det, det är inte alls samma sak att ladda ner det och se en annan dag. hemsk. men man får väl tänka på pengarna som kommer den 25e januari! då blir man lite gladare. men som sagt så var vi hemma hos min farmor och farfar på julafton. fick julklappar som bara den, inte så många men fick precis det jag ville ha:
salladsskål till vårt texmex-set av paul.
bilstereo som jag tittat ut i prylbibeln av paul.
våffeljärn av farfar.
joggingbyxor av mamma och pappa.
playstation med singstar abba av mamma och pappa.
singstar svenska hits schlager av simon.
helnöjd blev jag verkligen med allt. superglad! men jag var riktigt trött på kvällen efter dagens jobb och det blev att köra hem ganska tidigt för att gå upp och jobba även på juldagen. men usch så sliten jag var. helt slut fan. men det var bara att bita ihopa. fick lite tips och sånt av agnetha också när vi satt där på julafton angående gosan och hennes kisebebisar. lite sätt att kolla om hon verkligen har några små kryp i magen eller inte, men jag kan ju säga att nu när jag och paul har kollat henne och känt och så så kan vi säga med säkerhet att hon är så dräktig man bara kan säga att en katt är. och superglada är vi. det var ju precis det vi ville! :)

sen efter jobbet på juldagen var det bara att köra till mormor och morfar i ljungbyhed. även det var supertrevligt. fick julklappar där med som verkligen var superbra:
presentkort på IKEA 700kr av mormor och morfar.
presentkort på IKEA 400kr av kusinerna.
liten röd minikobratelefon av mormor och morfar.
sen fick även paul en julklapp av min mormor och morfar, ett presentkort på intersport. och det blev han riktigt glad för. det hade han inte förväntat sig. men det är bara ännu ett bevis på att dem verkligen gillar honom. :)

idag har jag och paul varit på väla i mellandagsrean. usch med folk där var. svårt som fan att hitta parkering, men vi lyckades. träffade tobbe och malin där, pratade lite om nyår och så. berättade om spelet jag fått låna av martina och martin som vi kan spela, kampen mellan man och kvinna. och dem tyckte att det lät superkul. tråkigt nog så jobbar jag till 22.00 på nyårsafton men det är sånt man får ta. vi kan ju ha skoj ändå. kan ju hålla på hela natten sen. :)
men i alla fall, idag när vi var och handlade så köpte jag lite spel till mitt playstation, tekken tag tournament, fifa 03 (jag vet gammalt men det duger åt mig) och championship manager 2006. sen köpte paul också ett, crazy taxi. inte för att jag vet vad det är för ett löjligt spel men tobbe sa också att det var skoj. får väl testa det en dag. har ju hela dagen ledigt imorgon så kommer väl att spela lite då antar jag.
vi var på citygross och handlade lite mat till min födelsedag, nyår och till oss själva också. det var desto mindre folk där. mycket mindre än det brukar vara där man ska handla i vanliga fall. alla var väl och kollade på kläder och sånt och hade inte tid med mat. hehe.

ja usch, jag kan inte fatta det. men jag fyller minsann snart år. har det redan gått ett år sen sist? gud så fort tiden går. haha, nu lät jag som en gammal kärring på ett ålderdomshem som inte fattade hur hon hamnat där, hon gick ju gymnasiet nyss. hahahahahahahaha.

och nu sitter jag här och jobbar, stationärt. trevligt som fan. man får gjort mycket man behöver på internet som man inte riktigt kan göra hemma när paul meckar och sånt. och det är faktiskt skönt att kunna göra sånt ifred. speciellt när man får betalt för det också. ;) kan inte bli bättre. 

måste bara berätta en sak till. vi har köpt en ny servis till köket som vi ska ha när vi får gäster. en svart, superfin, med fyrkantiga tallrikar. precis en sån jag alltid har velat ha. ska ha den på nyår. och så har vi köpt en svart vaxduk att ha på bordet och silvriga servetter och confetti och stjärnor och silvriga bordtabletter. kommer bli supernajs. och så tänkte vi ställa våra silvriga små ljusstakar i mitten av bordet med värmeljus i. gud så bra det kommer bli. tobbe och malin kommer bli så överraskade när de ser hur fint vi har gjort det. och paul har köpt raketer också idag. oooh vad jag ser fram emot det. men det stör mig riktigt mycket att jag ska jobba, men jag har inget val. kan inte konfrontera chefen. måste vara rädd om mitt jobb fan. och det är en typisk sån dag när det uppskattas extra mycket att man ställer upp, men det är tråkigt som fan. :(

men nu tänkte jag sätta igång en film.

pusspuss <3

22 december 2008

paketkalender: 1 pkt extrakryddad pulverbearnaisesås

vilken dag. känns som man inte har gjort nånting alls. inte för sig själv i alla fall. gick upp vid åtta och så började jag jobba klockan 9. sen var man där hela dagen, liksom kul. *not*
sen så när jag slutade så körde jag till maxi och köpte inneskor, låter knasigt. men dem har en sån hållare med 5 par mysiga inneskor som man kan ha till sina gäster. verkligen perfekt att hänga upp innanför ytterdörren, perfekt. supersköna är dem också. sen köpte jag även kattmat till gosan. vet ju inte alls hur djuraffären har öppet i mellandagarna så tänkte att det var lika bra att köpa så man har hemma. hon äter ju bara precis den sorten hon får nu. advanced infinity hairball control. knaskatt. haha.

nu sitter jag och jobbar igen. stationärt. och här ska jag sitta heeela natten. sov ett tag på soffan efter jobb, och det var minsann tur, annars hade jag nog inte orkat i natt också. shit vad trött jag är redan. i alla fall tur att jag har min dator och kabelTV och lite godis och redbull. annars vet jag inte hur jag hade klarat det. hade garanterat somnat. hehe. och det får man ju inte.

beställde förresten kläder igår. iiiiiih, det får jag ju inte. ska inte beställa mer på internet, inte bra för ekonomin men kunde fan inte låta bli. hittade värsta fina sakerna. men sen kunde man inte få reda på när paketet skulle komma så blev lite besviken där. men jag får väl vänta och vänta och vänta. LÄNGTAR!!! :)

fick ett roligt besked också idag. pauls mamma ska fira jul med någon bekant i helsingborg, tror jag det var, paul ska i alla fall inte till henne på juldagen så han får följa med mig till min mormor och morfar istället. ingen blev gladare än jag. men såklart, tycker synd om honom som inte kan fira jul med sin mamma. men jag har en liten plan. tänkte faktiskt köpa en julklapp till henne som är från BARA mig. tror hon hade uppskattat det faktiskt. så kan vi ju köra till henne och hälsa på sen när all julstressen har lagt sig lite. kanske kan bjuda henne på mina hembakade lussebullar. :)
ringde morfar och berättade att paul också kommer med och han blev jätteglad. han gillar verkligen paul. det gör alla andra i min släkt/familj också för den delen. är superglad att jag har en sån fin kille som jag har! ska verkligen hålla hårt i honom, såna hittar man minsann inte i varje gathörn.

sitter just nu och tittar på ett program på femman som är helt sjukt. Jeff Dunnham - Spark of Insanity. en komiker/buktalare som håller på med sina dockor, han är verkligen sjuk i huvudet, på ett positivt sätt. hehe. man kan inte mer än dra på smilbanden. får fixa hem filmen där hemma så paul också kan få se det, tror han hade skrattat ihjäl sig. haha. men nu ska jag äta lite vingummi och smälla på en film. :)

usch så trött jag är nu. helt sjukt. fattar egentligen inte hur jag orkar. mina ögon håller på att falla ihop varannan sekund. har redan sett tre filmer, snacka om att jag är trött på att se på film också. vill bara hem och sova nu. massor av timmars sömn. men sen ska vi vara i svalöv hos lars och irene på julmiddag klockan sex. så det blir ändå inte så många timmars sömn som jag skulle önska. saknar faktiskt paul också. hade velat köra hem och krypa ner hos honom och värma mig. GL har varit här och hälsat på ett par gånger också. tur är väl det. men nu ska jag se vidare på filmen jag håller på med nu, tomten är far till alla barnen. (den är fullkomligt sjuk och underbar på samma gång)

pusspuss <3

21 december 2008

paketkalender 20 december: 5 st rosa bandet-wettex trasor
paketkalender 21 december: mexikansk kryddmix

igår var en alldeles underbar dag faktiskt, tillsammans med paul. vi vaknade och åt frukost tillsammans, sen gjorde vi vid oss och körde ut på en shoppingtur. var på väla, rusta, citygross och sen avslutade vi på ica nere i stan för jag skulle ta foto till mitt nya körkort. var faktiskt riktigt trevligt. åt ute, handlade och hade allmänt mysigt. sen när vi kom hem så såg vi en film och poppade popkorn. sen gjorde vi något annat mysigt på kvällen också, men det tänker jag inte prata tala om här. haha. ;)

idag vaknade jag av att jag fick ett sms av mamma där hon undrade om vi ville ha besök idag. så dem kom efter att simon sålt klart kvällsposten, och han övningskörde hit. sååå duktig han är. är stolt över min lillebrorsa fan! bjöd familjen på glögg, pepparkakor, knäck och lussebullar. myspys. fick en tomte av min mamma också i julpresent. superfin!
sen skickade jag med alla julklappar som vi ska ha med oss till farmor och farfar på julafton. så kan vi köra direkt ifrån shell när jag slutat jobba. smidigast så!

sen klockan fyra så började jag jobba på shell. mamma och pappa skjutsade mig dit. sen skulle paul komma och hämta mig nu när jag slutade men han dök aldrig upp. idioten. han stod inför mina föräldrar och sa att om dem körde mig dit så skulle han komma och hämta mig när jag slutade. och det ösregnade. som det regnade. stod och väntade en stund för jag tänkte att kanske, kanske kom han ihåg mig, kanske skulle han hålla vad han lovat för en gångs skull. men så fel jag hade. fick gå hem i regnet. hade inga kläder med mig för det så blev dyngsur. och så arg jag är istället. på vägen när han hade hämtat upp mig skulle vi posta brevet till vägverket så jag kan få mitt nya körkort men det blev ju inte gjort. så nu när jag kom hem var det bara för honom att köra iväg och posta det, enbart för att göra det. fan alltså, han kan ju bara glömma att han får ha min bil till nöjes skull mer. han har ju varit hemma hos korven ikväll också, den idioten. han ska fan inte snacka massa skit om mig. och han kan ju glömma att han är välkommen i mitt hem när han behandlar mig så illa som han gör. usch säger jag bara.
det värsta är ändå pauls ursäkt till att han inte dök upp: "JAG GLÖMDE FÖR JAG SATT VID DATORN!" jag menar, är det ens en ursäkt? inte i mina ögon i alla fall. så jävla dålig stil. blir så oerhört besviken. och imorgon ska jag jobba asmånga timmar. fattar inte hur jag ska palla. menmen. sånt är livet. nu ska jag gå och lägga mig i alla fall.

pusspuss <3

19 december 2008

paketkalender: 1 pkt servetter med jultomtar på

just i skrivande stund har jag varit vaken i ett helt dygn i streck. min väckarklocka sen igårmorse ringde precis. hehe. gick ju och jobbade på shell och sen hem och ta det lite lugnt ett tag. sen när paul kom hem så mös vi lite i soffan.

sen fick han lite gröt innan han skulle köra iväg med sin bror. och under tiden han var borta så gjorde jag degen till lussebullarna och fixade iordning maten, i form av tacos. blev supergott. det stod framdukat sen när han kom hem. men innan dess fick jag ett litet ryck. körde iväg till netto och till hemköp och köpte lite ingredienser till julbord som jag tänkte bjuda min älskade på idag. han är såå bortskämd när det gäller maten. han får precis allt utan att behöva lyfta ett finger. men det är ju jag av oss två som är mästekock! :)

sen efter maten och efter att lussebullarna var klara så satte vi igång en kastrull med knäck. och under tiden ringde dem från jobb och frågade om jag kunde jobba, hade fått en extrabevakning. och det är klart man ställer upp. 
så nu har jag suttit typ hela natten och tittat på film och snackat med folk på msn och letat kläder på internet. kan ju säga att jag börjar bli bra trött. suck. ögonen vill liksom bara falla ihop. men det var värre igårkväll när jag började. gud så trött jag var. men drack en redbull, så blev det bättre. och det är nog snart dags för en redbull till känner jag. det börjar dra sig riktigt i ögonlocken nu. helst av allt vill jag bara hem och sova. måste förresten in och handla en ny julskinka också. skulle köpa en färdigkokt som det bara var att brilljera men jag gjorde ju ett enormt misstag där. köpte en rå som man får tillaga från grunden. haha. och det kommer jag ju inte ha tid till idag. kommer ju sova som en stock hela dagen typ. hur ska jag få tid till att laga ihop ett julbord och sen dessutom äta det?! hehe.

sen ikväll/inatt kommer nina också. förhoppningsvis. hennes pojkvän gustav kunde kanske inte hitta hundvakt till sin hund så det är inte säkert. men hon kommer kanske utan honom annars. saknar henne som bara den. har nog aldrig saknat en riktig vän så enormt mycket innan. eller jo det har jag ju, men det är svårt att förklara. började i samma klass på Tech Futurum och började umgås ofta ofta, och sen var utbildningen slut och hon flyttade tillbaka till norrland. fatta vilket enormt tomrum det lämnade efter sig. och sanna som också umgicks med oss, hon blev ju gravid och har fött sin lille milo nu. saknaden efter henne är också enorm. snart måste vi ses alla tre alltså. får väl åka upp till sanna i örebro en helg sen. :)

fick förresten schema från securitas idag. blev nöjd. och även kallelse till kompletteringsutbildning, 2 stycken dessutom och det visade sig att jag ska bo på hotell i 2 nätter. ska bli skönt. hoppas man lär känna någon trevlig person där uppe så man inte spenderar all tid ensam på kvällarna efter att kursen är slut. men det är i göteborgstrakten så kanske man kan träffa pp då? förhoppningsvis.

men nu ska jag ta mig in på blip och spela en stund!

pusspuss <3

18 december 2008

paketkalender: sugrör som smaksätter mjölken (choklad)

nu har jag kommit hem från jobbet. en riktigt trevlig dag faktiskt. kände verkligen att jag fick gjort mycket och att jag gjorde stor nytta. behar gjorde ju inte det direkt, eller ja, lite, men det kändes mest som att jag jobbade som fasiken. menmen, kanske jag som har fel. men strunt i det nu. det har i alla fall varit trevligt att jobba idag. jag har kommit fram till att jag nog gillar morgonpassen riktigt mycket. ska ju ha stefans pass sen när han ska bli pappa. kommer bli skoj. :)

nu ska jag bara slöa, tänkte se en film. och sen ska jag laga mat till mig och paul. får bli tacos idag. lättast så. fick ju lite av mamma och pappa i helgen som vi frös in. så det är bara att fixa grönsakerna och värma köttet. busenkelt. sen efter maten ska jag och han ner till gymet och träna styrketräning. ska bli skoj.

usch vi behöver tvätta. har massor med tvätt. men det finns typ knappt någon tvättid innan jul. det är fan kris. paul kanske inte ens har några rena strumpor på julafton. haha. men vi får se. kanske får göra det på natten en dag. men det vill man ju inte heller. och paul gör ju inte det. och jag måste rätta mig efter när jag jobbar. soppa eller vad!?

nu blir det sofflocket. mors!

pusspuss <3

17 december 2008

paketkalender 15 december: 1 ask extra drops redberry-smak
paketkalender 16 december: 1 tandkrämstub
paketkalender 17 december: 1 flaska kolsyrat bordsvatten med smak av blåbär-hallon

vilken dag. och usch vilka dagar de senaste har varit. man kan inget annat än sucka och pusta ut. igår morse när jag slutade jobba och skulle köra hem och sova så startade inte min bil, den var stendöd. man kunde vrida om nyckeln men den var tyst som i graven. gissa om jag blev nervös. varför ska allt dåligt hända på precis samma gång? VARFÖR???
och paul blev ju inte den gladaste när jag kom hem vid 6-tiden och talade om att han fick ta tåget. så stressad han blev. stackarn. men det var ju inget jag kunde hjälpa. och igår så jobbade jag på shell hela kvällen medan han och filip höll på och försöka mecka igång den. men utan resultat, såklart. som tur var fick jag ett nytt batteri till bilen av en stammis på shell, vet inte vad jag hade gjort utan det. han bara kom när han hörde att vi diskuterade det på jobb, och sa att han hade ett batteri stående ute i bilen och att jag kunde få det. gissa om det var precis lägligt och jag blev såå glad. måste berätta för honom att det fungerade sen när jag träffar honom!
men det var bara ett biltema-batteri och dem är ju inte dem bästa så idag fick jag köra upp på AD-center och köpa ett nytt batteri till bilen. ett bra sådant! pappa och rickard kom och hjälpte mig att bogsera hem bilen från parkeringshuset nere i stan och sen bytte dem till det provisoriska batteriet. vad hade jag gjort utan dem!?

paul blev också glad. såklart. han bjöd mig på mat på en thairestaurang idag, visserligen så hämtade vi maten och åt hemma men ändå. tanken som räknas ju. vi pallade inte äta ute någon av oss. sen nu har filip kommit hit och dem ser någon tråkig actionfilm och jag har varit på maxi och handlat lite förnödenheter.

har varit på möte på shell också idag. gick relativt bra tycker jag. imorgon ska jag jobba med ... och vi får väl se hur det går. förhoppningsvis tar ... sitt förnuft till fånga och ber om ursäkt eller också blir det en mycket intressant arbetsdag. men vi får se hur det går. det går säkert bra. det har ju inte varit några problem innan så varför skulle det vara det nu?

chefen på securitas ringde också idag och jag fick lite mer timmar där. glad blev jag såklart. men jag måste jobba när vi ska ha julmiddag med mina föräldrar och det är ju lite tråkigt. men det är sånt man får ta. kanske får köra ner där och äta lite och sen köra hem och jobba. vi får se hur det blir. men nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig. börjar jobba 05.45 imorgon och ska ju helst vara där lite innan också. suck. och jag som inte är någon morgonmänniska :(

pusspuss <3

14 december 2008

paketkalender: 1 ask extra pastilles med cranberry-lime smak

idag har inte hänt så mycket. har i princip bara kommit hem. hehe. sov ju i svalöv igår och när vi körde hem så gjorde vi ett snabbt stopp på PANG. en riktigt bra affär kom vi fram till. där är massa skit som kan vara bra att ha. haha. men en del fina saker också. vi är precis likadana, kan gå och titta på sånt plock hur länge som helst.

gosan var med i svalöv, hon ääälskade att vara där. stort hus där hon kan springa och leka. men sen när vi skulle åka hem så ville hon hem, det märktes. för sen när vi kom hem så blev hon jätteglad.

såg iaf en riktig skräckis nu i eftermiddag. Barnhemmet / The Orphenage. sjukt läskig. vi låg lika rädda båda två intill varandra och höll handen. myspys. usch. ska aldrig mer se den filmen. den var skitbra, men en sån man inte ser mer än en gång. det är ju inte lika läskigt när man vet vad som händer. men så är det ju med alla skräckfilmer. illa bara att vi såg den nu idag. suck. chefen ringde och ville jag skulle jobba ikväll igen. sjukdom sjukdom sjukdom. det är tydligen så på alla arbetsplatser just nu. men man får väl ställa upp. :) alltid där för seccen! (som vi brukar säga, haha)

nu ska jag bara sitta här ett tag och tråka mig. pauls kompis kom nyss hit, man vill ju inte crasha. han måste få ha sitt liv fast vi bor i ihop ju. haha. skulle egentligen bakat lussebullar idag. men det får bli en annan dag. imorgon kanske, då är jag ledig. fast då skulle glenn komma. men han får minsann hjälpa mig. ska ringa honom och förbereda honom på det sen idag. haha. han har fan inget val.

pp, whatever I did. Im sorry. kommer alltid finnas här för dig även om det kanske är lite tyst ibland. förlåt mig, honestly. jag vet att jag borde vända mig till dig när det är något. jag vet det nu. förlåt. du är den bästa. om jag fick bestämma skulle vi bo närmare varandra och alltid vara hos varandra i svåra tider och ställa upp i vått och torrt. (det gör vi visserligen nu också, men det är alltid lättare när man bor nära och kan vara där fysiskt också) du är verkligen en person jag kommer att känna starkt för i hela livet. älskar dig, alltid! förlåt? ♥

pusspuss <3

KORREKTION

FINNS BARA EN SAK JAG MÅSTE POÄNGTERA HÄR I MIN BLOGG. HAR FÅTT EN KOMMENTAR PÅ MITT INLÄGG DEN 12 DECEMBER SOM FICK MIG ATT TÄNKA EFTER. (FÄR VÄL TACKA) UTTRYCKTE MIG LITE KLUMPIGT. SJÄLVKLART ÄR DET INTE SÅ ATT DEN DÄR RICKARD JAG SKREV OM ÅKER MED MIG PÅ NÄTTERNA NÄR JAG JOBBAR. SJÄLVKLART INTE. HAN ÄR LIKSOM BARA VAKEN PÅ NÄTTERNA OCH JAG KÖR RUNT DÄR MED MIN HANDSFREE OCH VI PRATAR LÄÄÄNGE. OCH DET ÄR RIKTIGT TREVLIGT. DET ÄR BARA EN INTERN SAK DET DÄR MED ATT HAN ÄR MED, VI SÄGER DET EFTERSOM VI NÄSTAN ÄR MED VARANDRA NÄR VI PRATAR. KÄNNS SOM ATT HAN ÄR DÄR LIKSOM, SOM ATT MAN ÄR NÄRA FAST ÄNDÅ INTE. ALLTSÅ, DET VAR VÄLDIGT KLUMPIGT AV MIG ATT UTTRYCKA MIG PÅ DET VISET. FEL AV MIG.

13 december 2008

paketkalender: 1 pkt extrakryddig bearnaisesås

idag har varit en hektisk dag. har hänt mycket. efter jag kom hem från jobb igårnatt så kunde jag inte sova. dygnet var ju felvänt. låg vaken till fem på morgonen. sen tvingade jag mig själv till sömn. och till slut somnade jag men det varade inte så länge. halv tio var det dags för spinningpass. suck så trött jag var. helt sjukt. men det var faktiskt ganska skönt sådär på förmiddagen att börja dagen på det viset. man kände sig så pigg och fräsch sen. ångrar det definitivt inte.

sen så var det duschen och göra vid sig och så. packa ut gosan i bilen och massa andra saker. blev rätt så mycket eftersom vi skulle ha med både täcken och kuddar och gosan och alla hennes saker och så. det bar i alla fall av till familia, paul köpte en dörrmatta till hallen som vi hade tittat ut sist vi var på JULA. jättefin är den, tror den kommer passa såå perfekt där med färger och allt. och jag köpte tillbehör till mammas gardiner som hon bad mig om, och nässpray och en julklapp till paul och två st 50kronors-paket till när jag ska träffa mina väktarkompisar nästa helg. ska ju spela julklappsspelet med dem då. riktigt trevligt ska det bli. när jag var där inne på city gross hittade jag även perfekta julklappen till paul. hade iofs redan köpt en julklapp till honom men jag vet att han verkligen ville ha detta så kunde inte låta bli, var så bra pris också. men det får han väl vara värd. hehe.
men gud så oerhört mycket folk där var. fick stå i kö helt länge bara för några få saker. kändes som en evighet. måste säga att jag är sjukt glad och lättad över att jag redan har köpt alla mina julklappar så jag slipper ut och handla nu i julruschen, hade blivit helt knäpp. folk överallt och alla ska handla massa saker, skrikande ungar, vagnar, kassar, pensionärer och skit. usch. dubbelusch.

sen bar det i alla fall iväg till svalöv. skulle på lite middag här. (sitter hemma hos mor och far och skriver detta nu) jaana & anders, martina & martin, berne & kristina, marie & göran och mina föräldrar och lillebror träffades med hela familjerna och drack glögg, åt tacobuffé, spelade julklappsspelet och har allmänt trevligt. en del är kvar fortfarande, och jag har piskat daniel i bowlin på min brors wii 2 gånger, han kan inte riktigt ta det. haha. han ville ha en chans till så antar väl att jag får ge honom det. haha. han är väl värd en revansch.

men nu ska jag upp och mysa lite med gosan.

pusspuss <3

12 december 2008

paketkalender 10 december: 1 burk konserverade champinjoner (skivade)
paketkalender 11 december: 1 pkt sugrör som smaksätter mjölken (jordgubb)
paketkalender 12 december: 1 påse mikropopkorn

mm man har varit lite inaktiv ett par dagar nu när jag jobbar natt så man får väl uppdatera lite. tur jag kom ihåg allt, hur bra hade det annars varit liksom. haha.
det har i alla fall varit riktigt skönt att vara tillbaka på jobbet. ärligt talat. fast det inte är så jävla roligt så har det ändå varit en fet lättnad. rickard har åkt med som på gamla dar också. sjukt kul har vi alltid. han är verkligen en vän. :)

ikväll ska jag jobba igen. men inte hela natten. bara till typ halv ett. ska träna spinning imorgon förmiddag med paul och sen köra till svalöv så måste vara pigg då. skulle egentligen inte jobbat idag men chefen ringde, lennie är sjuk. så det är klart man ställer upp. även i tisdags jobbade jag fast jag inte skulle så timmarna ramlar in. :)

jag som skulle haft mys med paul idag, skulle till gymet nu när han kommer hem och sen hem och äta ngt gott och se idol på TV och sen en film och bara ha allmänt mys. men det blir kanske utrymma för att se en film sen när jag kommer hem också. det är ju fredagkväll och man behöver inte gå och lägga sig hur tidigt som helst. sen vet jag inte om min kusin kommer ringa oss också, han ska på bahnhof. jag har aldrig varit där men jag har heller aldrig förstått vad det är som är så bra med det stället, man hör bara skit om det. men det kan iofs ha att göra med det jobbet jag har. haha. det är slagsmål där varje kväll och dåliga vakter och dålig musik och massa skit. menmen. nu ska jag se ett avsnitt till av OC och sen ringa paul. han måste köra ner till apoteket och köpa nässpray till mig. mitt börjar ta slut. sen blir det att laga mat till oss.

pusspuss <3

9 december 2008

paketkalender: näsdukar med motiv av en liten kattunge och en boll (supersöta)

usch, dem ska jag ALDRIG snyta mig med. ska spara dem och titta på dem när jag är ledsen. haha. verkligen supersöta. undrar vart dom har hittat dom, får fråga helt enkelt. hihi.

idag har jag inte gjort så värst mycket. bara tagit det lugnt och kollat OC. men i natt, gud så onyttig och olydig jag var. haha. pratade med mats i telefon ett tag, han stod på GAT (internt), som jag gjorde förra året. haha. skitkul var det. det var nog den bästa tiden i mitt liv, arbetsmässigt. usch som jag längtar tillbaka. har aldrig någonsin trivts så bra på ett arbete som jag gjorde där. vill så hemskt gärna tillbaka. menmen. thats life.
i alla fall så blev jag så grymt sugen på popkorn men paul hade ätit upp alla vi hade i skåpet. så jag GICK ner till statoil för att köpa en påse, så blev det chips istället. haha. men det var najs att prata med mats ett tag, och sen ringde glenn också. just like old times. blev helt rörd.

jag lagade tacos och hade det klart nu när paul kom hem. supermys. gott var det. sen så nu håller han på med julgranen, vår svarta glittriga julgran. så cool den är, men tyvärr inte särskilt julig. men han envisas så man får väl ge med sig. sen prövade vi gosans tomtedräkt på henne, hon gillade det inte. inte med luvan på men resten gick bra. hehe. tog ett par kort. får slänga in dem senare, har inte hunnit lägga in dem än och nu ska jag snart byta om för jag ska jobba i natt.
skulle egentligen tränat spinning med paul idag, men det blev inte så. chefen på securitas ringde i förmiddags och frågade om jag kunde jobba för där var en som var sjuk och det är ju klart jag kan. har inte råd att tacka nej. sen jobbar jag onsdag och torsdag natt också så det blir väl inte mycket gjort denna veckan tyvärr.

men nu ska jag hoppa in och hjälpa paul.

pusspuss <3

8 december 2008

paketkalender: 1 påse extratuggummi spearmint

idag har jag väl inte gjort alltför mycket, eller jo. haha. vi har städat heeela lägenheten nu ikväll och det är riktigt najs här hemma. skinande rent överallt. har grovskurat både kök och toalett och överallt. skönt som fan känns det nu. skulle egentligen hunnit sätta upp julgranen också men paul måste sova, han ska ju upp tidigt imorgon så vi får väl ta det imorgon när vi har varit på spinningen.

lagade mat och hade den färdig när paul kom hem idag, och det var uppskattat. MYCKET. korv stroganoff och ris blev det, supergott. gjorde dock en lite annorlunda kryddning på den men det blev supernajs. brukar inte laga det på det viset men man måste ju variera sig ibland. och sen efter middagen såg vi det tolfte avsnittet av serien som vi följer, merlin. riktigt bra är den. och den kommer till sverige sen hoppas vi så andra kan ta del av den.

såg en helt underbar film också idag, miraklet i new york, sjukt bra var den. verkligen en sevärd julfilm. blev helt tårögd stundtals av den. megafin verkligen. ska nog bränna ut den och ge den till mamma, hon kommer nog gilla den.

stackars pappa har fått influensan. tycker så synd om honom. skänker en tanka till honom såhär på kvällskvisten! hoppas han kryar på sig. :)

sen pratade jag med mamma en stund också idag och vi bestämde att jag ska fira min 21 årsdag i svalöv hemma hos dem, har inte direkt plats här hemma i min lägenhet ju. ska nog baka en tårta nu till helgen som mamma kan ha i frysen. det blir den där otroligt goda dajmtårtan som hon brukar göra till typ VARJE tillställning vi har där hemma. haha. sjukt god är den och alla ääälskar den. så varför ändra på något som är så excellent?

nu ska jag nog lägga mig ett tag på soffan och se en film, är inte i move för att sova än. synd bara att paul måste. :( menmen, han har ju sitt jobb. suck. och tur är väl det antar jag...

pusspuss <3


7 december 2008

paketkalender: chokladtomte med minismarties inuti

ja, det är ju egentligen den 8e men jag har precis kommit hem från jobbet så det är ju fortfarande den 7e för mig. har haft en ganska trevlig kväll på jobb, långtråkig bara. hade knappt några kunder först på ett par timmar, sen när jag hade som mest att göra så kom det asmånga och så hade jag typ tio pers i kö i nattluckan. suck. men det gick bra. haha.

jobbade min första natt på lite mer än en månad på securitas igår. och det var riktigt najs. lite pinsamt att jag fick motorstopp helt många gånger i början, menmen, det är sånt man får ta när man inte kört bil på länge. haha. sen så hände det lite saker också, så man kan väl säga att man är tillbaks i hetgröten. haha. men det är lite roligare när det händer saker än när man bara kör runt som en robot och gör samma saker varje natt typ.

idag har jag inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt och diskat och så. paul har lagt klart golvet i hallen, blev superfint. sen så kollade jag på OC lite innan jobb. sen var det bara att köra iväg. förhållandevis händelselös dag med andra ord.

och nu när jag kom hem var det bara att hoppa in till paul i duschen, såg att han stod där så jag hoppade in och kramades lite under varmvattnet, sen när vi torkat oss bokade vi in spinningpass nu i veckan, 2 st. ska bli superkul. kanske rentav kan simma en dag också, men det får vi se. allt ska ju gå ihopa med städning av hemmet, jobb och träning och sånt. man kan ju inte boka upp för många dagar, det går bara åt skogen då. man får ta det lugnt.

nu har han gått och lagt sig och jag tänkte vara uppe ett tag till. är inte direkt trött, vet inte varför.

rickard skickade sms till mig i morse, han var på bordershopen i tyskland och undrade om jag ville ha något. gud vilken underbar kompis. han ställer verkligen upp och finns där, ALLTID. att han tänkte på mig. gud så snällt. kunde inte sluta tänka på det sen på jobbet. blev riktigt glad. inte över att han handlar alkohol till mig utan för att han tänkte på mig och ville ställa upp. han är en sann vän. tack för du finns, rickard.

nu ska jag hoppa ut i soffan och se på en film.

pusspuss <3


6 december 2008

paketkalender: massagesvamp

idag har jag och paul varit tillsammans i 19 månader. ♥

igårnatt när jag kom hem från jobbet låg jag och paul och pratade hur länge som helst om oss och allt mellan himmel och jord, jäääättelänge. riktigt skönt var det att prata ut. det var riktigt längesen vi gjorde det verkligen på allvar. är faktiskt glad. vi kom fram till massa saker och så. tror det kommer bli hur bra som helst nu, eller ja, hoppas.

innan efter frukosten åkte vi till den nya netto-affären. där va inte så mycket. köpte chips och så till nyår, dem hade billigt som fan. sen så köpte vi en hel bal med toalettpapper. haha. som vi ska bajsa nu. haha.
sen så nu håller vi på med hallen och sätter upp hatthylla, tavla och spegel och så. sen när jag har gått till jobb så ska han fixa med golvlister och så så vi kan lägga golvet imorgon. kommer bli riktigt najs där. längtar tills allt är klart och vi kan julstäda och få det jättefint här hemma.

ikväll ska jag jobba på securitas. har inte gjort det på lite mer än en månad. längtar faktiskt. oooh vad det ska bli roligt. usch så hungrig jag blev helt plötsligt. om man skulle laga lite mat. :)

gud så glad jag är nu. har precis dragit ihop ett gäng från väktarklassen att träffas den 20e. ska bli sjukt kul. äta ngt gått. spela julklappsspelet och bara mysa. saknar mina väktarkompisar ju. känns som en evighet sen vi sågs. nina ska vi ju inte prata om, det gör ont varje gång jag tänker på henne. vi har ju inte träffats sen vi slutade skolan. snyft. ant thats not how I want it. men hon bor ju där långt uppe i norrland så hur ska man lösa det liksom? usch så tråkigt det är.

nej nu ska jag lägga mig på soffan ett tag.

pusspuss <3

5 december 2008

paketkalender: dressingmix tortilla

idag har varit en ganska okej dag. var på julbord med jobb på Hasses Lada igår och såg julshow med Sanna Nielsen, Shirley Clamp och Sonja Aldén. tyckte faktiskt att den var riktigt bra. men dem andra på jobb var jävligt negativa. fattar inte det. men antar väl att dem inte gillar sån musik alls. sen så raggade rasmus som vanligt. haha. och behar ska vi ju inte snacka om. men det var skoj. :)

idag har jag bara tagit det lugnt. tittat lite på OC, städat och gjort fint här hemma. paul kommer ju hem idag efter att ha sovit två nätter hos sin bror. har handlat mysiga saker till honom. hoppas han blir glad. synd bara att jag inte kan vara hemma ikväll och mysa (om han nu vill det?!). jag börjar jobba på shell nu vid halv fem. ärligt talat så gillar jag att jobba där, trivs bra med all kundkontakt och med kollegor osv. så jag klagar inte. är glad för alla tider jag kan få där.

var inne på min inernetbank och betalade mitt nya körkort precis. :) ska bli såå härligt att kunna köra igen. jag tror inte det finns någon som förstår känslan. ett körkort är värt så oerhört mycket. det ska gudarna veta. och imorgon ska jag börja köra min runda på securitas igen. längtar faktiskt. har nog aldrig längtat så mycket efter att få jobba, inte där i alla fall. hehe.

känns äntligen som om bråket mellan mig och paul börjar falla på plats. eller jag vet inte. men vi pratade innan en stund i telefon och då sa jag att jag inte ville ge upp och att jag älskar honom. och han sa att han älskade mig med och sen sa vi puss när vi la på. känns så oerhört mycket bättre. men ändå vet jag inte hur det blir för han visste inte och ja, vi ska snacka ikväll/inatt när jag har slutat jobba. saknar honom megamassor. längesen jag gjorde det på det här sättet. känns underbart, (fast ändå inte). i love him so much!

men nu ska jag gå och byta om och sen bege mig till jobb.

pussuss <3

pepparkakshus :)

jag lovade ju att lägga upp bild på hur mitt pepparkakshus ser ut. så här kommer det. tycker ni inte det är fint så säg... :)
                                     mitt fina pepparkakshus!tänk om man hade bott här, man hade ätit upp sitt hus varje gång man blev hungrig :)
förresten, har precis kommit hem från frisören. det blev riktigt jävla bra. har nog aldrig sagt det förut sådär direkt efter liksom. brukar ta ett ganska bra tag innan man vänjer sig, och då är det för det har börjat växa ut igen. hehe. men gud så nöjd jag var. min frisör heter elin och är lika gammal som jag och riktigt trevlig. jag har definitivt kommit på vart jag ska klippa mig i denna stan. :)
 tack elin, för en underbar frisyr!

nu ska jag fortsätta att sminka mig. sanna kommer och hämtar mig vid tjugo i tre nånting. så ska vi på möte uppe på shell ju. sen på hasses lada. :)

pusspuss <3

4 december 2008

paketkalender: timer / klockströmbrytare

en riktigt bra sak som jag kommer ha nytta av. :) har fyra stycken redan men behövde ärligt talat en till till julgranen. haha. vi ska nog hämta upp den imorgon eller i helgen. såå mysigt det kommer bli här. om vi kan hålla sams vill säga. har ju varit lite si och så med det nu senaste veckan och igår sov han hos sin bror för att vi behöver vara lite för oss själva. gud som jag grät. men sen fick jag ett sms av honom, vilket är ENORMT ovanligt och då blev jag lite lugnare.

rickard och josse kom till mig inatt och snackade lite och kollade på tecknad film, piff&puff och tom&jerry. riktigt mysigt. och så åt vi kaninpepparkakor som jag har bakat. dem är underbara. dem får en verkligen att tänka på annat när man är deppig. tack för att ni finns mina kära vänner...

sen pratade jag lite med sebbe på msn också och berättade om min hemska situation. gud så ledsen jag var. hade asbolut ingen att prata med, och så bara vips så fanns han där. verkligen en sann vän. det var verkligen skönt att bara kunna släppa ut allting och lätta på hjärtat. kändes som en tung sten försvann från mina axlar. :)

nu har jag klätt på mig det jag ska ikväll när vi ska på julbord på Hasses Lada med jobb, Shell då alltså. ska faktiskt bli trevligt. men nu ska jag cykla till frisören och klippa mig. nervösnervösnervös!

pusspuss <3

dagens sötis ♥

Craig Horner

en ny serie jag och paul följer just nu är the legend of the seeker och är en amerikansk fantasy-serie. riktigt jävla bra. fattar inte att dem inte sänder den i sverige än. det är så grymt bra att man vill se avsnitten om och om igen och bara går och väntar och längtar tills nästa kommer ut.
men här är i alla fall seriens verkliga hunk, nämligen craig horner. kan man mer än förälska sig. googla hans namn och där kommer mer lättklädda bilder och man letar lite. sjukt fin kropp, och jag fullkomligt ääälskar hans uttal och dialekt. kanske är det i serien som han spelar så oförstående, söt, oskyldig men ändå så oerhört manlig och sexig. men gud, man drömmer väl sig bort när jag tittar på honom?! ♥

om du lämnade mig nu


3 december 2008

paketkalender: pepparkaksformsfisk

haha det finns säkert inte ens ett ord som heter så, men alla fattar väl vad det vad för ngt. haha.

har jobbat hela dagen idag. så jävla ont jag har haft i benen hela dagen, jag fattar inte det. säkert benhinneinflammationen som spökar, hade sån innan när jag spelade fotboll precis innan jag slutade. gick fort som fan i morse när jag skulle till jobb, tror den blossade upp lite då. menmen. shit happens.
sen kom pappa in om när han skulle köra hem från jobbet och lämnade bakmaskinen. så nu kan jag minsann baka lussebullar på fredag. :)

sen nu när jag kom hem har jag sorterat lite bland våra jullåtar på datorn så nu är där bara bra låtar i en mapp som vi han ha som playlist när vi julstökar och sånt. riktigt mysigt är det. sen förvånade paul mig riktigt, han bara kan du inte sätta på carola och ha det där? jag menar, hallå, är killen sjuk? haha. inte likt honom som till hundra procent enbart lyssnar på dunkadunka annars. haha. menmen, det finns väl en softguy nånstans där inne ändå. härligt att han kommer fram ibland.

bråkade lite med paul nyss. han skulle till maxi, men ville inte köra in om och hämta upp mig på vägen dit. dålig stil med tanke på att det är min bil han håller på och kör runt i. förstår mig inte på honom. igår satt han och predikade som fan att nu måste vi ställa upp för varandra och sånt, men sen idag när han bör ställa upp för mig då är det minsann inte samma visa längre. det är bara när jag ska ställa upp. förstår inte det. menmen. egoistisk är vad han är.

nu ikväll ska jag se bonde söker fru. gillar det programmet skarpt. vet egentligen inte vad det är med det som är så bra men jag bara äälskar det. det är det enda programmet jag följer på TV. :)

nu börjar det, by the way.

pusspuss <3

2 december 2008

paketkalender: 1 paket näsdukar

haha dem tänker verkligen på mig. det är inte så mycket, men jag använder ju såna rätt så jättemycket till min näsa. haha. mina kära föräldrar. underbara är dom.

idag har jag jobbat, var faktiskt trevligt att jobba idag. gillar skarpt att jobba ihop med micke. han är riktigt trevlig. chefen hade kurs på jobb idag för andra stationschefer och så, så allt skulle verkligen vara perfekt. och hon som kom från shell i stockholm tyckte vi hade det jättefint och så! så man får väl vara nöjd. det har typ spöregnat hela dagen, sen så började det snöa bara sådär. och så kom en kund in och berättade att det var blixthalka och snöoväder på hallandsåsen och att lastbilar typ satt fast och sånt. herregud, det är bara en mil bort. som vädret kan variera sig på korta avstånd. sjukt.

nu sitter jag bara här, har precis lagat god middag till paul. jag ville äta själv, men det blev inte så det räckte. jag är ändå inte så hungrig, får ta macka eller nudlar eller nåt senare. men det blev vitlökskyckling med pennpasta och broccoli. skitgott. man blev nästan hungrig när man kände doften under tiden man lagade det. hehe.

avbokade min klippning idag ändå. skäms på mig! men kunde inte ta mig dit för paul blev lite sen från jobbet. och så kom jag på en annan idé. jag kan klippa mig på torsdag, då är jag ledig och dessutom så ska vi på hasses lada med jobb på kvällen så då kan jag vara fin då! :) det ser alltid bäst ut precis när man kommer ifrån frissan.
det var just det jag skrev igår, jag kommer att avboka. gör alltid såhär. haha. menmen. jag ska verkligen dit på torsdag i alla fall. annars får jag ge mig själv ett straff som jag verkligen hatar.

snackade med micke igår. gud så härligt det var. har inte snackat på typ aslänge. har ju haft så mycket med nya lägenheten och jobb och körkort och skit och mög. haha. men vi snackade ett tag igår och det kändes bra. har saknat en vän som honom alltså. känns så jobbigt nu när man inte har vänner i denna stan och så, känns som man inte har någon alls att prata med. och man kan verkligen prata med honom, man blir så glad. tack för att du finns micke. what would I do without you?

bråkade lite med paul igår, eller ja, inte så lite egentligen. han blev asförbannad och stack och sa att han skulle sova hos sin bror för han pallade inte med oss mer och dittan och dattan. så efter en stund så sprang jag efter honom, ut i regnet för jag var orolig. ville inte att vi skulle skiljas som ovänner på det sättet. älskar ju honom så mycket. som jag grät. satt utanför pauls bror nere i stan och grät, har nog aldrig sprungit så fort som jag sprang när jag sprang dit, mitt i natten. men han var inte där. och så gick jag hem igen. och så ringde jag micke och pratade lite. sen vid tre så vaknar jag när jag precis har somnat av att paul kommer hem, blev själaglad. och han hade suttit nere i källaren HELA TIDEN. och han hade hört när jag sprang iväg. haha. vilken fuling. men jag älskar honom. och vi har rett ut allt så nu mår jag bra igen! han är ute i hallen nu och ska måla den bruna färgen på väggarna. ska bli sjukt intressant att se hur det ser ut. ser fram emot när hallen blir klar och vi kan ta upp julgranen från förrådet och sätta upp den nya hatthyllan, speglen, tavlan med kollaget med bilder på gosan, skohyllan och allt. ja det kommer bli underbart.

men nu ska jag hoppa in i vardagsrummet och vila mig lite på soffan. kanske se ett avsnitt av OC!

pusspuss <3

cascada - could it be you


1 december 2008

paketkalender : smakis apelsindricka

gud så gulligt det var av mamma och pappa att göra en paketkalender till mig i år, fast jag har flyttat hemifrån. även om det inte är några värsta stora grejer man får i den så är det ändå gulligt. blir glad varje dag och varje gång jag ser den. :)

idag har jag varit riktigt duktig och fått gjort massa med nödvändiga och viktiga saker. gick upp i morse och åkte direkt ner till arbetsförmedlingen där jag skrev in mig och snackade med en kille som hjälpte mig med a-kassa och sånt skit. och fick en tid då jag ska träffa min personliga kontakt och gå på informationsmöte osv. tycker faktiskt att det ska bli ganska intressant, fast det är ju min framtid det handlar om.
sen direkt efter det gick jag bort till securitas för att få mitt schema för i december, blev inte så mycket men ändå något. visste någonstans i bakhuvudet att det skulle bli såhär. menmen, jag får ju stå mitt kast för det med körkortet. sen så kommer det ju ordinarie personal tillbaka från tjänstledighet efter nyår så det lär inte bli så mycket då heller, thank god for shell. hehe. verkligen tur att jag har det jobbet också. vet inte hur jag skulle klarat mig annars. även om det inte är så mycket så är det alltid något. bara man sköter sig och gör vad man kan och visar framfötterna och ställer upp så kan det ju bara bli mer.
sen efter det bar det iväg till banken för att fixa massa med mitt konto och få pengar och lite så. och efter det så gjorde jag en sak jag ALDRIG trodde att jag skulle göra. jag beställde klippning hos en HELT ny frisör. inte helt nyutbildad men ny för mig, har aldrig klippt mig där innan, salong mixed hette det. natha sa att dem var bra. så jag får väl lita på det. fan det är hemskt att tänka på. men jag beställde redan imorgon så slipper jag gå runt och grubbla på det så länge, då är där inte heller tid att avboka det. hehe. jag brukar ju göra det annars när jag ska klippa mig på ngt nytt ställe. hehe. menmen. vi får väl se. jag kan ju inte mer än se förjävlig ut när jag kommer därifrån, och det gör jag ju redan!?!?!?

sen nu när jag kommit hem och vi skulle laga mat så började vi storbråka, jag och paul alltså. usch så jobbigt det är. man vet inte vad man ska göra. man har sin stolthet men man vill ändå försonas, men ändå inte. äääsch han får komma till mig. OM han nu gör det. men det lär han väl, för jag tog min bilnyckel så han inte kan ha min bil till jobbet imorgon. han får minsann ta tåget, kan han inte behandla mig väl så ska han minsann inte ha min bil heller. det är inte mer än rätt tycker jag. jag får ju inte ens se på hans TV i VÅRT vardagsrum. han får stå sitt kast helt enkelt.

sitter här och lyssnar på megahög musik i hörlurar och spelar shanhai, mkt trevligt. ELLER INTE!!! men jag får väl snart hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig, ska upp och jobba imorgon. sen direkt till frissan. hehe. :S

pusspuss <3

james morrison - fall for you


RSS 2.0