Färgning på gång!

Håller på att färga klädseln till min soffa, vet inte om de blir bra dock men det återstår att se!

Har även lagat en maträtt jag aldrig gjort förr, ska sätta mig och smaka den nu faktiskt. Spännande. Var det gott får ni recept annars glömmer vi detta. Haha!

Inatt vankas det jobb! Och så är det 4 dagar kvar tills jag flyttar! <3


fondtapeten i sovrummet

nu tänkte jag uppdatera lite angående min lägenhet, har ju lovat att göra er delaktiga i förvandlingen, och ni ska veta att det kommer massa mer inlägg om det, håll ut bara.

idag var jag på Flügger och beställde min fondtapet som jag ska ha bakom sängramen i sovrummet. ursnygg, tycker jag i alla fall. tänk er den till gråa väggar.

vad tycks?


förlåt för dålig uppdatering...

jag ber verkligen om ursäkt. jag har lovat att jag ska bättra mig men det är riktigt jobbigt just nu, hinner knappt öppna datorn längre. jag har ju fått ny position på jobbet nu året ut också, och då är det ännu svårare. man hinner liksom inte när man är ledig.
speciellt nu när jag har att fixa i lägenheten när jag är ledig, det gör jag ju inte när jag jobbar för det finns det inte tid till. men det kommer, jag lovar er.



Fixardag!

Har varit och fixat i lägenheten hela dagen idag. Burit kartonger, städat och allmänt meckat.

Paul och pappa har satt vävat väggarna och fixat massa annat smått och gott.

Jag och mamma har även hunnit med ett besök på IKEA där jag inhandlade två skåp till badrummet och en lampa till köket. Ni ska få se dem sen. Kanske redan imorgon om ni har tur.

Nu meckar vi igång forden för det kommer en spekulant på den. Sen blir det middagsmys :)

Puss


Sötnos - Doris

Känns det som att Doris kommer sakna mig eller mina flyttkartonger mest när jag flyttar???


S m ä r t a

Har så jävla ont i fötterna. Skorna jag har på jobb är definitivt inte gjorda för att gå såhär mycket i.
Jag kan ju lite spontant då tänka: vad skulle man annars göra med ett par skor?

Hoppas mina andra känns bättre. Ska ha dem imorgon, annars åker man väl på att köpa nya jobbeskor. Inte alls lägligt. :(

Ingen som har ett par mörka (helst svarta) känga-aktiga skor i stl 38 att sälja billigt eller skänka till en fattig bättre behövande?

Nej, slutgnällt nu. Dags att fortsätta smärtmarschen!

Ciao!


sakta men säkert framåt..

lägenhetsrenoveringen handlar rubriken såklart om. man ser en långsam förändring mot det bättre. idag blir spacklingen förhoppningsvis klar och till helgen hoppas jag på att mikroliten kommer upp på väggarna och att vi eventuellt även kan börja måla. hållar alla mina tummar.

jag vill ju bara flytta in och börja leva ett normalt liv och inte sova lite här och lite där och inte kunna utnyttja mina saker och leva i kartonger. det är INTE ett liv jag trivs med om man säger så. behöver ordning och lugn och ro.

idag ska jag börja jobba igen efter en längre tids ledighet. har varit skönt med lite semester faktiskt. det har behövts dessutom. i helgen var jag på en helt underbar konsert, men den ska jag berätta om senare och även lägga upp bilder och lite klipp och så. hinner inte det nu.

hoppas ni inte saknar mig alltför mycket, det blir ändring. jag lovar. har bara varit så himla mycket med lägenheten nu det senaste, jag hoppas ni förstår.

ha en trevlig dag i solen, allihop!

kram

Knäskydden på plats

Nu har jag hittat ett par knäskydd som jag tejpat fast på mina leggings, så nu kan jag skydda resten av lägenheten utan att få ont i knäna. Har dock bara halva köket och hallen kvar men ändå!


Skydda golven = ont i knäna

Nu har jag skyddat hela golvet i vardagsrummet med papp. Jag förstår verkligen varför målarna har knäskydd i sina byxor för fan va ont de gör.
Ska fixa ett par och tejpa fast på mina leggings! :)
Visar bild sen när jag ordnat de!


Halva Skåne runt

Det känns verkligen som att jag varit runt och kört överallt.
När jag vaknade bar det av till Helsingborg där det blev lunch på bästa Bagel House, därefter till Akelius kontor, sen Flügger för att hämta ut massa grejer och sen vidare till lägenheten för att lasta in allt.

Dagens göromål blev sen att dammsuga överallt, packa upp lite plastsaker i köket som jag fick med mig i en kartong hemifrån Svalöv.
Rev även ut inredningen i min walk-in closet. Alla kvarvarande skruvar och spikar i väggar åkte också ner.

Efter det bar det av till åsljunga och världens bästa mekaniker (min morbror) för att fixa med min bil som är kass. "check engine" lös i instrumentpanelen. Vi bytte tändstiften, och ska även byta tändkablarna. Sen ska bilen förhoppningsvis vara fit for fight igen. Håller tummarna!

Och nu befinner jag mig bredvid min fina paul i Ängelholm. Han har precis börjat snarka! :)

Morgondagen bjuder på mer fix i lägenheten. Tänkte skydda alla golven och börja riva ner tapeten i vardagsrummet. Får se hur långt jag hinner. Bilder kommer!

Sov gott vänner!


:)


Snacka om rörigt

Psykologen frågade: Kan du berätta varför du dricker så mycket?

- Jag ska förklara, sa patienten. Jag blev kär i en änka som hade en vuxen dotter. Jag gifte mig med änkan och strax därefter gifte sej min far med styvdottern. Då blev jag och min fru svärföräldrar till min far. Efter en tid fick min styvmor, alltså min frus dotter, en son. Den pojken blev min bror men även son till min frus dotter och därmed är vi mormor och morfar till min bror. Så fick jag och min fru en son, som blir min fars svåger. Min sons storasyster är hans farmor eftersom min far är hans farfar. Jag är bror till min egen son. Min son är min farmors brorson och jag är farfar till mig själv. Jag är bror till min far och både son och svärfar till honom. Min fru är min styvmor, mor, svägerska och styvdotter.

- Tack, sa psykologen. Jag tycker att du ska fortsätta dricka...

W T F


nytt mobilskal

jag har ju skaffat mig en ny mobil, en iphone4. trivs superbra med den, inte superstor skillnad mellan den och min gamla 3gs, men allmänt snabbare och bättre kamera. det är mycket plus kan jag säga.

surfade runt och letade efter nytt skal till den, har ju massa snygga till min gamla och ville ha det till den nya också. och här hittade jag massor till riktigt överkomligt pris.

såhär ser mitt ut:


katter är skumma!

häromdagen när jag och becci satt och fikade så såg vi doris ute på gräsmattan springa runt febrilt och försöka fånga en mus. till sist fångade hon den. och nu kommer det skumma.

efter en stund brydde sig inte musen om att försöka rymma utan stannade kvar hos doris och strök sig mot henne precis som om dem kelade. dem lekte, och det såg verkligen ut som ömsesidig lek. helt sjukt. har aldrig sett något liknande.


RSS 2.0