underbar

♥ du är så jävla fin ♥
tänker på dig varje sekund

image42

ända mot ända kan inget hända, men vänder man på steken blir det allvar i leken

japp!

kärlek

kärlek är att vinna men också att förlora
livet är att födas men också att dö
klättring är att bestiga men också att ta sig ner
att älska är att känna sig lycklig men också att känna sorg

ta bort förlusten och du tar bort kärleken
utrota döden och du avrättar livet
kasta bort nedstigningen och du förlorar bedriften
avlägsna sorgen och du förvisar lyckan för alltid

kärleken är mer än det du vann, den är förlusten sann
livet är mer än att födas ty vi föds in i döden
klättringen är mer än att bestiga, det är att gå ner
att älska är mer än lycka, det är saknad

så för att förstå kärlek måste vi förlora det vi vann
för att veta vad liv är måste vi dö
för att inse vad vi besteg måste vi gå tillbaka
för att veta hur man älskar måste vi känna sorgen

is she pretty on the inside?

?

kram

Det finns något i en kram.
Den värmer om hjärtat, den välkomnar oss hem.
Den gör det lättare att skiljas åt.
En kram är ett sätt att dela glädje och sorg,
eller ett sätt för en vän att visa kärlek och omtanke till dig.
Kramar är till för alla vi bryr oss om.
Från mormor till din granne eller din nallebjörn.
En kram är något fantastiskt.
Den är det perfekta sättet att visa något.
Att visa kärlek som är svår att uttrycka i ord.
Det är underligt vad en kram kan göra för välbefinnandet.
Den fungerar överallt och på alla språk.
Kramar behöver ingen utrustning, reservdelar eller batterier.
Öppna bara dina armar och ditt hjärta...

Croatia Hbg - Tågarps AIK 29/4

efter två matcher som assisterande på samma helg var det alltså dags för en tredje match, men den här gången ett reservlag som huvuddomare. har nog inte varit så nervös inför en match som jag var för denna. var faktiskt beredd på att få det mycket jobbigt. bägge lagen är kända för att vara kaxiga och gnälliga mot domaren. men jag kunde inte alls se någon tendens till det i matchen.

Klasse Clevsäter var och tittade på mig, kurt hade bett honom att komma. man måste ju ha kontrollant någon gång som kan hjälpa en att rätta till eventuella fel osv. när vi först tog ett snack i halvlek sa han att han var mycket imponerad av mig. han kände inte alls igen mitt dömande, han sa att klivet jag tagit i utveckling är ENORMT. gissa hur glad jag blev. han sa även att felprocenten i matchen var mycket låg, att jag redde ut  varje situation 100% korrekt och att där inte var mycket att säga. det enda var det jag hela tiden jobbar med i mina matcher - att hela tiden vara närmare situationerna än vad jag är. men det börjar också sätta sig i ryggmärgen.

även här fick jag grymt bra kritik av både spelare och ledare till de bägge lagen.

direkt efter matchen skulle han ringa till kurt och tala om hur bra det gick och hur imponerad han var. det var en av dem bästa dagarna på länge. att få så mycket bra kritik efter en match man varit fruktansvärt nervös inför, det är så underbart. ju bättre det går för mig, ju närmre är jag också mitt mål. varje steg är viktigt. :)

Sandra Nilsson 133410


matchrapport: Dösjöbro IF - HF Olympia 28/4

jag skulle gå som assisterande tillsammans med domarchefen Kurt Hultqvist och hjälpa Cane Kadrioskij. var lite smått nervös innan matchen, kurt har nämligen aldrig sett mig döma. och det skulle bli riktigt roligt att visa vad jag kan för honom. han får ju en större bild av mig som domare och sådär, kan ju få bättre matcher osv om jag visar upp mig riktigt bra.

denna matchen gick också mycket bra. i halvlek sa kurt att där inte var nånting att säga, att jag gjorde allt helt korrekt. där var även tre gamla gubbar som stod bakom mig hela matchen, som sade att jag var riktigt duktig. det känns så jävla bra, man blir så grymt glad när man får så bra kritik. :)

Sandra Nilsson 133410

matchrapport: FC Bukten - Borlunda IF 27/4

jag, nicklas melin och roland larsson skulle alltså ta oss an denna match tillsammans. riktigt trevligt skulle det bli. det var nicklas första match som assisterande, mycket intressant. jag har ju gått på linjen mycket, så jag fick alltså ta hand om lagledarsidan. det brukar vara ganska jobbigt att gå där, mycket tjafs osv.

för min del gick det riktigt bra faktiskt. roland var mycket nöjd med mig. och jag känner verkligen att för varje match jag dömer så går jag framåt i utvecklingen. dem senaste matcherna jag dömt har det varit rejäla kliv dessutom. riktigt nöjd är jag.

i halvlek fick jag tips om att jag skulle vara med lite längre ner mot hörnflaggan osv, och man kan väl säga att jag rättade till det riktigt bra. fick mycket bra kritik från bägge lagen efter match och jag kunde sväva på moln när jag kom hem och skulle berätta allt för pappa. :)

Sandra Nilsson 133410


me, me and me

alla bara tänker på sig själva
det är bara jag som tänker på mig
jag blir hellre sårad av sanningen
än smickrad av lögner
hellre är jag hatad för den jag är
än älskad för den jag inte är
hellre öppna käften och bevisa att man är dum
än hålla käften och misstänkas vara dum
men ord är hårdare än en knytnäve,
tänk på det.....


too late

förlåt att jag lekte
förlåt att jag svek
men jag trodde
att allt bara var en lek
för sent har jag insett
för sent har jag förstått
att det är dig jag älskar
men nu har du gått

30 april 2007

nu har jag kommit hem från landskrona. har varit på shoppingtur och fika med jessica och jenny. så jävla trevligt. det är såna underbara flickor. :) *love you* för min del blev det milkshake med smak av ahlgrens bilar och guldglittrig eyeliner och lite bodyglitter, en svart tröja, en liten plånbok och en burkhållare till bilen. :)
fan shoppade igår också, inte bra. då blev det ett svart linne och ett skärp. det är lite mkt nu för tillfället, men det var så längesen så känner att jag är värd det. speciellt med tanke på hur det går i domarkarriären. ska ut och festa med mina flickor ikväll, sandra och beccs, och då ska det minsann firas med massa alkohol och dans. :)

var hos sjukgymnasten också, egentligen var det bara det jag skulle i landskrona. men det slutade med annat också, men det är bara trevligt. fan va ont det gjorde med akupunkturen idag. men förhoppningsvis ska jag väl slippa det snart. åtta stycken bois-spelare var också hos sjukgymnasten samtidigt, hos samma sjukgymnast. helt sjukt vilka ass dem killarna har alltså. värsta vältränade. jag bara ville stanna där längre. haha. :)

fatta så glad du gör mig! hoppas vi ses snart. tänker på dig varje sekund. ♥

nu måste jag hänga upp lite tvätt som mamma bad mej om, sen blir det att göra iordning lite för kvällens festande. och stryka lite kläder kanske är smart också!

pusspuss <3

byter gärna min mens mot ditt morgonstånd!

jag och anders hade värsta diskussionen innan vi skulle sova igår. :)
ni kan bara gissa vad det handlade om!

29 april 2007

vilken helt jävla underbar dag det har varit. vaknade upp underbart i morse, åt frukost och var taggad till tusen. skulle iväg till helsingborg och olympiafältet och döma Croatia Hbg - Tågarps AIK, reservlagen. trodde typ att det skulle bli värsta matchen med mycket kaxiga spelare och gnäll osv. jag hade kontrollant som var och tittade på mej när jag dömde också, Klasse Clevsäter var och tittade. han är riktigt trevlig och duktig. skönt att det var just han och ingen annan. innan matchen var jag riktigt jävla nervös.
men det gick så grymt bra. han sa att jag hade en mycket ovanligt låg felprocent i matchen. det mesta var mycket bra. han var riktigt imponerad av mig. fan, blev så jävla stolt över mig själv! eventuellt ska jag ju döma pojkallsvenskan snart också, visserligen bara som AD, men ändå! det är hyffsat stort ändå! :)
Klasse skulle ringa direkt till Kurt (min domarchef) och berätta hur det gick. lär väl få samtal från skånes fotbollsförbund och Kurt imorgon.

sen var det att sticka till center syd efteråt och handla en tröja och ett skärp till imorgon. ska ta kort på morgondagens outfit så alla får se. grymt fint kommer det blir. :)

sen var det jobb som gällde. hade sjukt mkt att göra idag. serveringen full hela kvällen och skit. riktigt stressigt, var försenade med många beställningar och så. men det gick bra till slut ändå! marie (min frisör) var uppe och käkade med sin familj ocskå. passade på att prata med henne om klipptid. ska ringa henne på tisdag och få tid sista veckan innan studenten, sen skulle jag komma 06.30 på själva studentdagen också så hon kunde göra vid det. så jävla snällt, hon öppnar ju inte förrän nio egentligen. :)

imorgon blir det grillning och tivoli med mina flickor; Beccs, Sandra och kanske Adina och Vicki. :) så jävla roligt det ska bli istället. ska sjunga kareoke och så här hemma och förfesta och lite så. mina föräldrar är uppe i husvagnen såå! :)

detta är verkligen den underbaraste dagen på mycket länge!

nu ska jag snart ringa min fina vän anders!

jag älskar dig och du älskar mig. JOVISST! vi ljuger bra tillsammans.

brukar va så!

sprid lite ljus och värme i vår mörka tillvaro... tänd på skolan!

snälla kan inte någon göra det?

bröst, fejs och såna grejer är det enda killar ser i tjejer. alla killar ideal - bara vackra tomma skal

så jävla sant

knas

image41
mitt liv är verkligen skit,
att födas var en nit.
allt är upp och ner,
och snart orkar jag inte mer.
pga dig är jag aldrig mig själv,
jag har lust att hoppa och dränka mig i en älv.
det känns konstigt att vara glad med dig,
för sen vet jag att du bara ignorerar mig.
men att vara med dig känns också härligt,
men jag måste erkänna att det ibland även känns förfärligt.
det känns som om hela mitt liv står på spel,
och förlåt men det är ditt fel.
men hur sur jag än är på dig så kommer jag alltid på:
att vart jag än skulle gå,
så finns du alltid kvar hos mig ändå!


det är inte toppen på snoppen som gör susen i musen utan det är såsen i påsen!

hahaha

vi delade på ordet kärlek, jag tog kär och han tog lek

det är så det brukar vara!

Du sa dig vara ingenting, men i din blick såg jag stjärnhimlen

<3


knulla hårt, livet är kort, det finns abort

varför inte leva livet medan man kan?

I don't need to be a wannabe, cause it's me the wannabe's want to be

yeah thats right baby...

B I T C H

image39
B   is for how Beautiful I am
   I     is for how intelligent I am
T   is for how Touching I am
C   is for how Cool I am
H   is for how Hard I will hit you
     next time you call me a Bitch!


I dont believe in silly girlpower, I believe in real bitchforce

ingen mes här inte..

I am the girl you cant look in the eye

blickar kan döda...

boys

Boys are like toys
You want them
You love them
You get tired of them
and forget them..

dream

image35

glider längre och längre ifrån verkligheten.
vad gör man när man hellre lever i en dröm?

I believe it's a god-given right to destroy everything in my sight

yeah!

älska mig mest när jag förtjänar det minst, det är då jag behöver dig mest

krångligt men betydelsefullt

love is a feeling you can't be without, a safeness you always want

japp!

den som går i andras fotspår kommer aldrig först

så jävla bra sagt


att avguda dig är som att äta soppa med gaffel, man får aldrig nog

meningslöst!

of all the people who won't be missed, you've made my SHITLIST!

image33

jag har en enkel smak, jag nöjer mig med det bästa

inget annat duger!

jag har tappat bort min nalle, kan jag få låna dig i natt?

*blinkar med ögonen och ser allmänt snäll och söt ut*

27 april 2007

sjukt, ska kanske döma pojkallsvenskan. verkligen roligt ska det bli. pratade med min domarchef innan idag, dem tror verkligen på mig. :)

idag har varit en ganska lugn dag. har försökt få ordning på det här med bloggandet, skrivit lite dikter osv. sen har jag varit nere i byn och handlat glass med becci. så jävla skoj.

har blivit värsta in love i en låt också. haha. tack vare dig, poul! men fan va ball den är. Frida - Dunka mig gul och blå. jag, mattias och aki lyssnade på den massa igår. haha. se idag lyssnade jag och becci. haha det går fan inte att bli trött på den. vi bestämde att det nog blir tivoli på valborg också. förfest med grillning osv hemma hos mig. än så länge är det jag, becci och fröken gjutaregatan. men det är underbart, bara det! :)

ska snart packa min domarväska och äta lite middag. ska ju iväg till borgeby och döma idag med Roland Larsson och Nicklas Melin. ska bli riktigt skoj att döma tillsammans med Nicklas faktiskt. han har kommit som en räddare i nöden, nu är jag inte längre yngst i domarklubben. :)

anders har skickat en låt till mig som han sjunger med sitt band. fatta hur duktig han är. ville bara säga det! :)

born to be wild...

<3


haha

nu måste jag bara slänga in en rolig historia, eller ja, vad man nu ska kalla det.
anders, jag ska inte glömma att skriva att det är DIN story! haha!

VET DU VAD MAN KALLAR ENMASSA DOCKOR SOM STÅR PÅ RAD?

BARBIECUE

:)

image32

:)

image31

perfekt

lysande ögon, fint hår
där går tjejen ni aldrig får
hon är tjejen ni kallar vacker
hon är tjejen dold av spackel
magen indragen, ryggen sträckt
vem fan kom på ordet perfekt?


image30

:)

image29

:)

image28

:)

image27

:)

image26

:)

image25

:)

image24

:)

image23

:)

image22

:)

image21

:)

image20

:)

image19

:)

image18

:)

image17

:)

image16

:)

image15

:)

image14

i'm beautiful, no matter what they say

dont crash it

du ska fan inte ha det bra om inte jag har det

då ska du också ha det skit...

I know you're thinking of me when you fuck her

yeah

true love

image13

never say I love you if you don't really care.
never talk about feelings if the aren't really there.
never hold my hand if you're going to break my heart.
never say I'm going to if you never plan to start.
never say forever if you really mean goodbye.
if you really mean forever then say that you will try.
never say forever because forever makes me cry.

DÖD

image11
DET FINNS INGET DU KAN GÖRA FÖR ATT IMPONERA PÅ MIG
FÖRSTÅR DU VAD JAG MENAR?
DU ÄR EN NOLLA.
ETT DET.
DU EXISTERAR INTE.
DU ÄR ETT MISSFOSTER.
JAG HATAR DIG OCH JAG ÖNSKAR ATT DU VORE DÖD.
DÖD.
FATTAR DU?
DÖD.

sadness

image10

om mitt hjärta slutar slå, blir allt bra då?
om mitt hjärta slutar slå, löser sig alla problem då?
om mitt hjärta slutar slå, skule någon märka att jag var borta då?

<3

image9

follow every rainbow until you find your dream.
a dream that will need all the love you can give.
every day of your life for as long as you live.
<3

vilket skönt golv, ska vi knulla?

haha

det sägs att tiden läker alla sår, men ingen har sagt ngt om ärren som består

varför får man alltid bara höra halva sanningen?

män skyller på att de tänker med kuken, men vad ska jag skylla på?

?

alla ljuger om sex, mer eller mindre

mm det är nog så!

den man ligger med får bädda

haha.

som man raggar får man ligga

ja det gäller att ragga rätt.

tänker du smickra mig eller knulla mig?

thats the question

det var bara lite in och ut

den bästa kommentaren jag hört av ngn som förlorat oskulden. haha

pornografi är litteratur som är gjord för att läsas med en hand

mm det brukar väl va så det går till, eller hur killar ?

tonåringar är guds straff för att man har sex

stämmer!

en älskare som är diskret, är ingen älskare alls

nej fan va tråkigt det skulle va. brist på spänning förstör hela grejen

ett säkert tecken på att en man kommer att vara otrogen är om han har en penis

haha så jävla klockrent!

han slutar alltid när det är som skönast

mm. många gör det!

jag är alltid på jakt efter ett meningsfullt engångsligg

men alla vet vi att det inte existerar! ;)

jag vill in definiera mig, jag knullar det jag vill knulla!

:)

dagens sötis ♥

oliver jamesOliver James är väl den mest orgniella svärmorsdrömmen.

Han är snygg, charmig, trevlig och väldigt omtänksam.
Han föddes den 1 juni 1980 i Ottershaw, Surrey, Storbritannien. Han är i nuläget både musiker och skådespelare.

2003 medverkade han i Allt en tjej vill ha med Amanda Bynes och 2005 kom Raise your voice, där han spealde mot Hilary Duff.

Ända sedan han var fem år gammal har han kört racerbil. Under sin tid i college var han sångare i ett band, men han kan även spela både trummor och gitarr.
Det var för en flickas skull som han började på
Guilford School of Acting.

.pp.

 pp

MARIE LUNDQVIST!
det finns ingen som hon. min porrprinsessa och bästa vän.
alltid finns hon där vid min sida i svåra och underbara tider.
alltid när jag behöver prata, vet jag att hon ställer upp.
hon har alltid en stund över när jag behöver henne.
varje sekund när vi är tillsammans är det fest.
hur kan det vara så att man trivs så bra i någon annans sällskap?
vi är så lika, hon och jag, på så många sätt.
aldrig mer ska vi tappa kontakten som vi gjort.
aldrig har jag älskat en vän såsom jag älskar min pp!
alltid vi <3

26 april 2007

just idag känns det som om jag bara vill gå under jorden. har hur mycket pluggande som helst, men har varken lust eller ork till att ta itu med det. mina betyg kommer verkligen inte vara tillfreddsställande när jag tar studenten, men jag får ta itu med det senare. just nu måste jag verkligen fokusera på det som är viktigt i mitt liv. självklart är utbildning viktigt, men för tillfället har jag så mycket andra saker att tänka på.

i morse vaknade jag upp underbart. sen åkte jag till center syd och shoppade. faktiskt riktigt trevligt. dagens fynd bestod av: tre par trosor, ett par solglasögon och två pannband. egentligen var det meningen att jag skulle titta på en tröja till valborg, men det brukar ju bli så, att när man är ute efter ngt speciellt så blir det allt annat än just det. haha.

annat som händer idag är väl att rummet ska städas. mamma blir galen på mig om det ser lika hemskt ut när hon kommer hem från jobbet.

sen ikväll ska jag väl iväg antar jag, vet inte om det blir till lund eller om det blir fotbollsträning. borde faktiskt träna, men det är så mycket annat som händer just nu att det inte riktigt finns tid över till det alltid. kan ju ändå inte spela match i helgen pga alla mina dömningar så jag missar nog inte så mkt. men det är viktigt ändå, vi får se hur det blir senare i eftermiddag. :)

hade tänkt bränna en ny skiva att ha i bilen också. alla dem andra kan man utan och innan vid det här laget. det börjar bli lite långtråkigt. stereon behöver lite nytt och fräscht innehåll!

nu ikväll blir det bois med aki och mattias. :)

du är så jävla fin...

pusspuss <3

mitt liv, mitt allt

domartr? flaggor kort visselpipa

jag är verkligen jätteglad att det går så bra för mej i domarkarriären.
i juni ska jag på elitläger i halmstad, det är väldigt stort för mig, och ett stort
kliv närmare mitt mål - nämligen att bli etablerad allsvensk och itnernetionell
damdomare. jag tänker inte ge mig förrän jag nått dit jag vill. det är lång
väg dit, men med min familjs, mina vänners och min domarklubbs stöd
är jag helt säker på att det kommer att gå vägen!

helgens matcher

denna helgen blir ganska fullspäckad när det gäller domaruppdrag

Fredag 27 april : FC Bukten - Borlunda IF                    18.45         AD          herrar

Lördag 28 april : Dösjöbro IF - HF Olympia                  14.00         AD          herrar

Söndag 29 april : Croatia Hbg KIF - Tågarps AIK         13.00         HD          herrar

Tisdag 1 maj : Harlyckans FF - Ekets GoIF                   13.00         HD          damer

Sandra Nilsson - back in blogging!

haha. japp! precis så är det. la ner min blogg innan, men nu har jag hittat tillbaka.
vetifan varför egentligen, men så är det iaf. antar att det är brist på sysselsättning. ;)

det får väl bli en "dagboksblogg" typ. haha. ngt annat har jag inte hjärna att fantisera fram. haha. <3


RSS 2.0