30 oktober 2007

shit, livet är en som en enda soppa. allt är krångligt och jag har ont i magen och man vet liksom inte hur saker och ting ska bli. på torsdag har jag både det praktiska och det teoretiska provet på skolan, och det är liksom det som det hänger på om jag kan börja jobba som väktare redan nästa helg. jag är så nervös att jag kan skita på mig, igår när vi pratade om det i skolan så fick jag som en spark i magen. jag kommer inte kunna sova på onsdag, det är en sak som är säker.

men med hästen går det i alla fall ganska bra. hon är hur lugn och snäll som helst, bara lite stirrig ibland men det har ju sina orsaker. är man bara fem år har man inte varit med om så mycket och man får ha full förståelse för att hon blir lite rädd och så ibland för saker som hon inte är van vid. men hon är underbart fin!

idag har jag varit och ridit i förmiddags, riktigt trevligt faktiskt. det gick skitbra, red ett sånt westernprogram nere på åses ridbana och det gick ganska bra, bara det att hon inte ville hem sen när vi väl skulle gå, hon ville träna mera. men det får vi ta på torsdag efter mitt prov. det känns verkligen riktigt bra att hon börjar gilla mig och trivas med mig. :)
sen ska jag köra och hämta paul på jobbet i helsingborg och så ska vi köra hem till mig i svalöv. måste verkligen plugga till torsdagens prov, imorgon kommer det ju inte bli så mycket tid, för då ska vi ju ha lektioner på brandkåren hela dagen, ända till fem. kommer bli en sjukt jobbig och lång dag.
ska bli riktigt najs att träffa pappa också, han åkte ju till barcelona i fredags, och han sa igår att han hade något med sig hem till mig. är så nyfiken på vad det är. kan nästan gissa att det är en fotbollströja! :)

pratade med HDFF:s ordförande innan också, lånade ju ut min domartröja till deras målvakt när jag dömde dem mot stattena, så har jag inte fått tillbaka den. men han skulle lösa det! :) får bara hoppas att jag har den innan jag ska döma svalövscupen, den börjar ju den 9e november och då ska jag döma P16, sen ska jag även döma damerna den 16e november. ska bli riktigt skoj, har ju aldrig dömt på en fredagskväll där förut. då är där ju så otroligt mycket folk osv. man får sig en extra kick då!

pusspuss <3

<3

<3

<3

<3

24 oktober 2007

fan va mitt liv är rörigt just nu. igår var nog den värsta dagen på hur länge som helst. det började direkt på morgonen, jag var helt sen och hade asbråttom och då måste naturligtvis min bil bli krockad.
sen fick jag ju dra till polisen och göra anmälan och skit direkt efter skolan, verkligen världens drygaste människa fick jag prata med. hur fan kan man låta såna människor jobba som polis? helsjuk var killen.
sen var jag uppe i båstad och hämtade min uniform på företaget, skitbra blev det. såå fin!
inte nog med detta, när jag sen kom till stallet och skulle ut och rida så blev det fiasko av det också. hade tänkte mig en lugn och fridfull stund bara jag och hästen, det är ju så sjukt avkopplande, men tji fick jag. hon var helvild, har aldrig sett henne så innan. men det var iofs rätt mycket som hände runtomkring. hon stegrade sig uppe på gården för att traktorn körde och plöjde på åkern bredvid, hon blev skitskraj. sen så när vi väl kom ner till ridbanan var alla dem andra unghästarna ute och dem bockade och stegrade och skenade omkring precis bredvid, och hon är liksom inte van vid sånt. hon ville ju också busa, så det var inte speciellt lyckat. har så jävla ont i ryggen efter all skit, kunde ju inte hålla mig kvar så jävla lätt.

men jag fick ju ta det lugnt sen på kvällen i alla fall, även om mitt humör inte var speciellt underhållande för alla parter i närheten. haha. men det får man fan ha överseende med efter en sån hemsk dag.

nu sitter jag hemma, som jag inte varit sen i söndags. lite smått deprimerat men ändå skönt. hade tänkt lägga mig riktigt tidigt idag, har så himla mycket att tänka på så jag är helt slut i huvudet. har haft batongträning och handfängselsutbildning nu denna veckan och det är riktigt mycket ett bearbeta mentalt. och massa pluggande inför dem stora proven nästa vecka. snackade med läraren i "tekniska hjälpmedel" i skolan idag, och fick beviljat lite sovmorgon imorgon. men vetifan om jag ska ta den. kanske tar morgonslektionen istället så jag kan se våra bästa år sen på eftermiddag, det lockar faktiskt. har inte sett det på skitlänge, och nästa vecka finns ingen möjlighet.

hade faktiskt tänkt ta mig ett stort glas cola light nu och gå och lägga mig i sängen och slå på någon bra film att somna till!

satt och tittade på bonde söker fru, helsjuk kille han där fredrik. har inte sett så mycket, bara han och en eller två till. men han var helsjuk. såg ut som fan och hade assöta tjejer som ville komma och bo på hans gård. (i dont get it) och han var inte vilken bonde som helst, utan GRISBONDE!!!
och så bodde han utanför båååstad, och han hade en sån härlig klang när han uttalade det, det går inte att beskriva såhär i ord, det måste höras. så jag kan varmt rekommendera att se programmet nästa onsdag, helsjukt. och när hon programledaren frågade vad tjejerna hade att se fram emot nu när dem skulle flytta in på hans gård så svarar han: "vi har ju en kurs i gammeldans!" jag menar, shiiiiiiiet!!!

pusspuss <3

partyparty

sandras och beccis 20 årsfest den 12 oktober. det var verkligen en kväll att minnas. tänkte jag slänger upp lite bilder därifrån, bättre sent än aldrig. haha!

vilken min, beccs!
partyparty14
usch, både fotsvett och hål i strumpan, ingen bra kombination ;)
partyparty13
chokladfondue på melon, vindruvor, jordgubbar och marsmallows *mums*
partyparty19
marre & jag gör oss iordning
partyparty18
vår kära efterrätt
partyparty17
marre & jag posar vid matbordet
partyparty16
jag (närmst) och diisa (där borta *pekar*)
partyparty15
shiiiiet, har du sett ett spöke beccs?
partyparty12
pornoprincess is crawling...
partyparty11
diisa och gulda
partyparty10
jag & sandra inne på Tivoli
partyparty9
sandra, kvällens nyktraste!
partyparty8
marre, kvällens brutta!
partyparty7
marre och sandra, herregud va farliga dem ser ut!
partyparty2
diisa har däckat på fullegubbarnas bänk.
partyparty6
nu vill minsann inte gulda vara med längre, fan va länge vi satt på detta golv. haha.
partyparty5
äntligen lite alkohol!
partyparty4
inne på Tivoli!
partyparty3
cheers, girl!
partyparty1

19 oktober 2007

idag har det verkligen varit en bra dag. vaknade hemma hos paul, utvilad och mådde allmänt härligt. gick upp så sent jag bara ville och åt lite frukost, såg våra bästa år, spelade lite yatzy och tittade på dokumentären om Auschwitz. en riktig mysmorgon för mig själv med andra ord.
sen var det bara att klä på mig ridkläderna för att köra ut till stallet. skulle vara där vid halv tre och passa frida en liten stund, katarinas dotter som är 8 år. en riktigt söt tjej!
vi tog in hästarna och ryktade dem så dem blev riktigt rena och fina. men gud så lerig min lilla tös var, men det mesta gick bort. sen kom oväntat paul ut och hälsade på och tittade på henne. riktigt roligt att han visade sig intresserad också. :)
för hon är verkligen jättefin. jag kan inte va mer nöjd än vad jag är. jag satte ju upp den annonsen på blocket, och det har ringt massor med människor som velat ha min hjälp, men jag hittade den absolut bästa och jag är supernöjd.
idag red vi ner till den andre grannens gård, hon som är westerntränare. sessan stod där nere ett tag innan hon kom upp till sitt riktiga hem och det verkade inte som om hon mådde riktigt bra där nere. hon hade stegrat sig och varit allmänt bångstyrig, så det var en liten chansning att rida ner dit idag, speciellt med tanke på att alla hennes hästar var ute också. men det gick faktiskt förvånansvärt bra. hon har ju en riktigt stor och fin paddock man kan rida i och jag får rida där hur mycket jag vill, så det är verkligen kanonbra.
nu kan jag till och med börja rida ensam, är inte så låst att komma när katarina är hemma utan kan sköta allting själv. och det är riktigt skönt, speciellt att hon litar på mig och att hästen tycker om mig och trivs i mitt sällskap.
sessan
sen när jag kom tillbaka hem till paul skulle vi köra hem till mig och käka lite middag. det blev minsann pizza idag, haha, inte såå jävla gott men det får man väl ta. hehe.
allt med paul känns så himla bra, min familj och alla i min närhet tycker så mycket om honom och han verkar trivas med oss och med mig. helt perfekt är det med andra ord. det känns verkligen som det kan bli något riktigt seriöst, och den känslan är alltid härlig att ha. jag trivs så otroligt bra med mitt liv för tillfället och jag vill inte att något alls ska ändras, kanske enbart att jag ska få mitt fasta jobb som väktare och flytta hemifrån, men det kommer. det är en sak som är säker. nu måste jag lägga mig i någorlunda tid, ska upp hyffsat tidigt imorgon och åka till danmark med min familj. marie har ju sin 15 årsfest och det får man ju inte missa. träffar förhoppningsvis emil också, han är trevlig, kanske den enda jag kommer att kunna prata med förutom min egen bror. förstår ju inte så himla jättebra vad alla säger, och emil känner jag ju redan litegrann. hehe.

pusspuss <3

ungarna

har ju varit barnvakt till världens busungar idag, haha.
så trött man är när man passat dem.
men dem är härliga! tänkte jag skulle slänga in lite bilder på dem! :)

amanda & ludvigamandaludvigamandaludvig
ni fattar säkert. hehe.

16 oktober 2007

i morse hade vi självskydd i skolan, helnajs. fick lära oss massa grepptekniker och hur man skyddar sig mot en knivattack osv. verkligen lärorikt och behövligt.

sen åkte jag till pastamannen och köpte lunch och körde till paul på hans jobb med det. riktigt mys! sen var det att köra hem till honom och ta det lugnt i en timme ungefär och sen ut till stallet och mocka och så. red lite längre än jag gjort dem andra gångerna. vi gick även över järnvägen osv, hon har nog aldrig gjort det förr, men hon var jätteduktig. det kom massor med bilar också och hon bara tittade men gjorde ingenting.
när jag var färdig kom en väninna till ägaren med en westernsadel som vi skulle testa på henne. fick erbjudande om att anmäla mig till en westerntävling den 25 november, och jag tackade JA!!!
ska verkligen bli intressant, jag har ju bara tävlat i hoppning och dressyr innan, så det blir en alldeles ny upplevelse. men det kan jag säkert lära mig jättemycket på. det är viktigt för hästen också att träffa andra hästar och komma bort från stallet och hagen och se andra saker och vara med om nya upplevelser osv.
på torsdag ska vi lasta henne i transporten och köra bort till anne, en granne en bit bort, och rida lite på hennes uteridbana. den är perfekt, med belysning och allt. ska bli skönt att kunna rida henne tills hon svettas ordentligt, det finns så få möjligheter till det hemma i hagen. där är inte så stor plats.
vi måste ju träna på att lasta henne eftersom jag ska tävla henne, så ska ägaren vara min personliga coach! :)
tog massa bilder när jag var ensam där idag också, tänkte lägga upp dem imorgon eller på torsdag! hon är riktigt fin!

nu är jag hemma hos paul. vi ska se en film, eller ja, mer än dokumentär. but I like! :)
imorgon blir det sovmorgon för jag börjar inte förrän ett, och då blir det fyra timmars juridik. suck! men tur vi har filiph, annars vet jag inte om jag hade klarat det, om vi haft en dryg jävla kärring i det ämnet. det hade nog varit värsta sömnpillret.
men jag kan behöva en sovmorgon, ska ju passa snorungarna på kvällen, hämta på dagis och laga mat och lägga och allt. ska försöka få dem att sitta still i soffan och se på landskampen mellan Sveriga och Nordirland också, Amanda fixar det nog men det lär bli värre med Ludvig, men det får vi ta imorgon. haha.
Nu över till filmen.

Over and out...

pusspuss <3

ghost golden princess

sessan
sessansessansessan
hon är verkligen en fin häst att rida. andra gången jag red henne var hon
betydligt piggare än den första. hon tittade på allt runtomkring, och hon
kändes betydligt säkrare i situationen med mig på ryggen.
vi red ner på vägen halvvägs till ridbanan, och det gick riktigt bra.
katarina, som äger henne, visste inte alls hur hon reagerade på bilar
osv. men det var mycket positivt. jag tror definitivt att jag ganska snart
kan rida till ridbanan helt ensam, det känns som att jag och sessan
kommer att bli ett bra team! :)

15 oktober 2007

det har varit en mycket givande dag. i morse vaknade jag och tog en riktig långpromenad, jag gick nämligen hemifrån paul till tåget. riktigt skönt faktiskt, perfekt promenixväder! sen fick jag en avkopplande stund med en bok i handen och åt frukost osv på tåget.
när jag kom fram till landskrona var det att bege sig till lasarettet, där jag skulle på återkontroll efter operationen i min näsa förra hösten. det är ca ett år sedan nu. den gick ganska bra, fick ny medicin som jag ska börja ta imorgon, sen ska vi se om det behövs en ny operation eller inte, men jag tror faktiskt det. men det lär inte bli förrän om ca 3-6 månader som beslutet tas, sen ännu längre tills jag får en tid.

igår var jag och träffade min framtida chef på båstad bevakning AB och vi var nere på larmcentralen i malmö och besökte han som satt där. han visade mig hur allt fungerade och berättade hur dem jobbar osv. sen körde vi till helsingborg och hälsade på sasha. helskön kille, ska antagligen jobba med honom snart. :)
fick även vara med på ett larm, riktigt intressant att få se hur det går till litegrann innan man liksom börjar med den heta gröten.

paul kom och hämtade mig i skolan. vi ska ju köra till billeberga nu ikväll och sätta in hans bil i garaget, för hon som bor där kunde inte igår. paul har ju lika långt hem till mig som han har till sig själv, så det passade likabra idag.
jag själv måste ju följa med och köra golfen dit, annars kommer han inte hem sen. han måste allt vara snäll idag! :) haha.

i skolan hade vi bevakningsjuridik. gick igenom ett par fall och diskuterade utifrån lagrum och vi fick ställa frågor osv. man lär sig verkligen mycket på alla filiphs lektioner, diggar honom starkt.

nu hade jag tänkt klä på mig lite myskläder inför kvällen innan vi ska köra iväg med bilarna.

pusspuss <3

ghost golden princess

ghost golden princess 
det är denna vackra varelse som har blivit min kompis.
hon är så sjukt fin. jag var och red på henne idag och hon var underbar.
en riktigt fin nacke med riktigt bra gångarter, traven får jag nog jobba
lite med dock. men gud så fin hon var!
alltså, en femårig connemarakorsning med arab och halvblod.
ghost golden princess

Tuva

Tuva

13 oktober 2007

har nyss kommit tillbaka från stallet. det var riktigt härligt att rida igen. hästen var världens finaste, sjukt nöjd är jag att jag hittat detta. det är enorma möjligheter för mig. golden ghost princess, det är en riktigt fin häst, 5 år, connemarakorsning med halvblod och arab, isabellskäck. sjukt fin. ska dit imorgon igen! :)

nu håller jag och paul på att göra makaroner. ska bli gott med lite mat. var ju ute och festade med töserna igår. riktigt trevligt.. det var jag, becca, sandra, diesa, gulda och marre. sjukt roliga tjejer! :)
blev lite på lyset, men det får man ju bli. var på tivoli, ärligt talat var det inte så skoj igår som det brukar vara. men det var skoj ändå, sällskapet gör ju mycket också. bilder kommer upp så småningom!

nu ska jag snart iväg och döma, ska hämta jilan i helsingborg vid ett. så det är lite smått bråttom nu. hehe. men jag får köra rally med golfen. haha. ;)

har nu kommit hem och käkat middag med familjen. ska se landskamp på tv också. det är ju EM-kval idag, Sverige-Liechtenstein (eller hur det nu stavas, hehe).
var inne och träffade alla mina snorungar också, det har ju kommit en ny i skaran, lilla Tuva. kommer upp en bild på henne också så småningom. bilder på alla dem andra ungarna finns under kategorin: barnen! ska snart sticka in och hämta amanda också, vi leker alltid lite extra. :)

pusspuss <3

Sandra Nilsson

surfade runt lite på massa andra bloggar och hittade en fräck lista. tänkte att jag kunde göra den om mig själv. alltid trevlig läsning för alla som är intresserade. speciellt du jennie! ;)
så nu är det bara att läsa och försöka bekanta er med mig!

Namn: Sandra Madeleine Nilsson
Tilltalsnamn: Sandra
Födelsedag: 3 januari
Hemstad: Svalöv, fast det är en håla ;)
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Blond
Längd: 169 cm
Höger/Vänsterhänt: Right baby
Värsta vana: Handlar kläder för mer än vad jag har råd med
Stjärntecken: Stenbock
Sko stlk: 37
Är dina föräldrar skilda: Nepp, they're still lovers...
Skor idag: Strumpesock, har inte varit ute idag
Din svaghet: Ganska kort stubin gentemot min familj
Dina rädslor: Att inte bli respekterad i min omgivning
Mål för det här året: Få ett fast jobb som väktare, börja träna
Mest använda fras på msn: du e för go
Det första du tänker på när du vaknar: neeeeeeeeeeeeeeeeeej
När går du och lägger dig: Typ, när det är dags
Bästa minne: Går det att välja ut bara ETT?!?

Favoriter

Färg: Svart
Mat: Min egen eller pappas
Sport: Soccer
Djur: Häst
Glass: Banan
Godis: Ostbågar
Affär: HM
Sallad: Kyckling-räk sallad
Bokstav: P
Nummer: 11, 9
Tuggummi: Stimorol fusion vanilla mint
Helgdag: Tacka gudarna för fredagen
Årstid: Vår
Tandkrämssmak: Colgate citrus-menthol
Radiostation: The Voice, Svenska favoriter
Parfym: Lacoste & Victoria Beckham
Kroppsdel på motsatta könet: Ögon

Vänner och livet
Vad vill du bli när du blir stor:
Polis, men nu först väktare
Hur vill du dö: Antingen hårt så jag inte känner något, eller somna in i min egen säng
Vem av dina vänner är mest lik dig: Jessiipessii
Vem är högljuddast: Sofie
Vem får dig mest att skratta: haha, vem får INTE mig att skratta?
Vem har du känt längst: Becca, vi lärde oss gå tillsammans
Vem är blygast: There's nobody ;)
När grät du senast: Förra lördagen
Vad är den bästa känslan i världen: När den man älskar ringer och förklarar sina känslor
Värsta: Att bli sårad
Vart vill du bo i framtiden: På en liten gård ute på landet någonstans 
Hur länge tror du att du kommer leva:
Jag kommer nog vara med ett par år till iaf

Har du någonsin
Varit kär:
Jea..
Blivit dissad: Yes
Rymt hemifrån: Mhmm, jau. 
Föreställt dig ditt ragg naken:
no comments
Skolkat: Ehm, och det frågar du mig? JAAA!
Sovit utomhus: Räknas tält?
Gråtit i skolan: Antagligen
Spytt i skolan: Nepp
Velat bli modell: Nej, aldrig
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: Det har alla
Sett en död människa: Mhmm, tragisk upplevelse
Druckit alkohol: Minst sagt.
Ätit sushi: Nej, och det är inget jag planerar heller.
Varit på scen: Yeah
Snattat: Det gör vi alla någon gång som barn för att testa på spänningen
Varit full: Jaaao
Retats: Jaa, i synnerhet mot min bror
Blivit nerslagen: Ja, en gång. Men det lär nog bli fler.


Du??
Svär:
Inte speciellt ofta
Sjunger bra: Neeeeej, men jag önskar att jag gjorde
Dushar dagligen: Mhmm, någon dag ibland hoppar man väl över
Tycker att du är attraktiv: Sometimes
Kommer överens med dina föräldrar: Jaa, jag är nöjd.
Gillar åska: Det är ganska mysigt faktiskt :)
Spelar något instrument: Nepp, men jag är ganska grym på trummor
Äger en iPod: Nej, har en mp3 med enormt minne istället
Går till kyrkan: Ibland, det är ganska avkopplande
Sover med gosedjur: Ja ett, men han ligger för det mesta på golvet bredvid
För dagbok: Räknas bloggen?
Dansar i regn: Absolut inte
Sjunger i duschen: Ibland...


This or that:
Pepsi/Cola:
Coca Cola
McDonalds/burger king: Mcdonalds
Singel/gruppdate: Singel.
Choklad/vanilj: Vanilj
Jordgubbar/blåbär: Jordgubb *mums*
Kött/veg: Kött
Tv/film: Film
Gitarr/trummor: Gitarr
Adidas/nike: Nike
Kinamat/mexikanskt: Kina
Kakor/paj: Kakor
MTV/VH1: MTV

Kan du:
Gå ner i splitt:
Är det en kuggfråga?
Blåsa en bubbla: Au
Rulla din tunga i en cirkel: Måste man kunna de?
Ha dina ögon i kors: Aa
Nudda näsan med tungan: Meningslöst.
Dansa: I dimman kan vi alla det
Äta vad du vill utan att oroa dig: Eeeeeh, nää! tyvärr...

Vem var den senaste personen:
Du nuddade:
Sarah
Du pratade i tfn med: Mamma
Msnade med: Victor
Du kramade: Sarah
Du skällde på: Minne guldfisk ;) 
Sportade med:
Mina klasskamrater

Senast du:
Skrattade:
Yesterday, med Sarah
Grät: Förra lördagen
Filmen du såg: Beck - Det tysta skriket, KASS!
Tuggade tuggumi: Igårkväll på vägen hem i bilen
Drog ett skämt: Igår via sms för daniel och yonna
Sång du sjöng: Im tired of being sorry

Random:
Vilket land skulle du vilja besöka:
Sydafrika
Hur många kuddar sover du med: Sju. vadå kramsjuk?
Dricker du mjölk: Jau, livets dryck!
Person du hatar mest: HATE, its too strong
Mest använda fras: De e najs!
Var tror du vi hamnar när vi dör: Ett nytt land, ett nytt liv, samma människor
Hur många signaler innan du svarar: 3-4 kanske
Vad borde man uppfinna: Tidsmaskin
Är du ett hälsofreak: Definitivt inte, men jag önskar att jag var närmre än vad jag är iaf.
Vad är det värsta vädret: Slask, ösregn när det ligger snö på marken
Lekte du med barbie som liten: Hade över 100 stycken och ett hus som var större än mig själv.
Hur många betyg har du ig i: Ett par...


älskling & jag

älskling & jag
att hålla dej i handen när alla ser på
är att visa att vi har ngt speciellt
det vi har är det finaste som finns
ingen annan kan nånsin få det som vi
det finns inget som betyder så mkt
älskar dig obeskrivligt!

sex

detta är helsjukt. filippa bark, hon är bara för skööön!
att hon inte asgarvar själv, det är helt ofattbart så bra hon är.
jag garvade mig dubbel när jag såg det.


12 oktober 2007

idag kommer mina föräldrar hem. jag ska med farfar och hämta dem på sturup sen! :)
är riktigt nyfiken på vad dem han köpt till mig.

en sak fattar inte jag, hur kan man bli så jävla beroende av ett obetydligt TV-program. men vet hur det slutar och allt, men man vill ändå se det till varje pris. det är fan sjukt.

ikväll ska jag på dubbel 20 årsfest hos sandra och becci. ska bli skoj som fan. blir tivoli sen också. har inte varit ute på riktigt med ett par kompisar på skitlänge. ser verkligen fram emot det.

pratade med jilan nyss, vi ska ju döma tillsammans i husie imorgon i division ett. ska bli riktigt skoj. vi har så jävla trevligt i bilen när vi åker och dömer tillsammans. dömde ju LDB Malmö FC en gång, och fan va skoj det var. åt potatismos och drack milkshake efteråt. haha. jag och jilan i malmö, kan det bli ballare. den här gången får vi minsann ta falafel istället. för nu är klockan inte så mycket när vi dömt klart. vi var ju inte hemma förrän typ elva på kvällen sist. haha. men fan va mkt jag kommer få betalt denna gången. får köra typ 11 mil enkel resa och sen elva mil till, det blir traktamente och skit eftersom det är så långt. det kan jag verkligen behöva i dessa tider. hihii. :)
men det är inte det som är det viktigaste, just nu ska jag gå framåt i utvecklingen och göra bra ifrån mig, det är det som betyder något.

pusspuss <3

dagens sötis ♥

Usher Raymond IV

usher
finns det någon som kan motstå en sån goding?
att han har en röst som är totalt förtrollande gör saken ännu bättre.
hade jag fått en helkväll med usher hade jag antaligen varit
alldeles föör förtrollad för att kunna ta vara på den.
texterna i hans låtar får mig att må bra.
jag är inte rasist eller så, definitivt inte, men det har
helt enkelt bara varit så att jag tänder inte på mörka
killar, men den här kroppen och allt på den, det är helt
otroligt vad fin han är. kan inte fatta det.
usher is The one!

therese

therese
hon är en sjukt bra vän.
alltid där när det behövs.
men vad ska man säga?
she's lovely!

pp

pp
varje dag i en lång tid har mina tankar vandrat till världens finaste tjej.
jag har varit så sjukt orolig. allt jag vill är att hon ska må bra.
jag vill inte att hon ska vara sjuk, det är inte rättvist. varför ska en tjej
som är så sjukt underbar och snäll och allt råka ut för något sånt? 
jag önskar ingen av mina värsta ovänner det helvete hon går igenom.
jag önskar bara att vi bodde närmre varandra så vi kunde träffas
ofta ofta ofta. tyvärr är det inte så. men snart, snart, ska vi ses.
det är något som är säkert. innan jul i alla fall.
pp, jag älskar dig, no matter what. Im always here for you.

Lista

ÄR DU EN BRA FLICKVÄN: Ja, det tycker jag.
HUR RAGGAR DU: Behövs inte.
VAD HETER DU: Sandra
KALLAS: Saaaandii
VARFÖR: Svår fråga. Antar att smeknamn blir till av bara farten.
VAD HAR DU GJORT IDAG: Varit i skolan, ätit lunch med paul, ätit middag med sarah, suttit här och tråkat.
VAD SKA DU GÖRA IDAG: Ska sitta här en stund till, sen gå och lägga mig.
VAD VILL DU HELST HA NU: Min väktarlicens, massor av Pengar, fast jobb, en häst och en ny bil.
VAR ÄR DU NU: Strykrummet alldeles ensam. :(
SAKNAR DU NÅGON NU: Ja, mina föräldrar. dem är på cypern men kommer hem imorgon.
RÖKER DU: Nope, inte en chans.
NÄR FICK DU SENAST EN PRESENT: När jag tog studenten.
VAD HAR DU FÖR PLANER TILL HELGEN: Dömning, rida, 20 årsfest hos Sandra & Becci, träffa blivande chefen.
VILKEN FÄRG HAR DU PÅ DINA UNDERKLÄDER NU: Svarta :p
LÄNGTAR DU TILL NÄSTA FÖDELSEDAG: Det är inte förräns i Januari. Så det är ett tag dit. Självklart! Då blir jag 20 och kan gå på systemet och på Tivoli på lördagar :)
VEM PRATADE DU MED SENAST: Paul, min älskling
VAD PRATADE NI OM: Helgens äventyr och hur mycket vi betyder för varandra.
VAD GÖR DU JUST NU: Uppdaterar febrilt min blogg som jag inte varit inne på sen i juni.
ÄR DU PINSAM PÅ FYLLAN: Japp, det kan jag vara, men det händer inte så ofta, är mest bara glad.
ÄR DU BLYG: Absolut inte, bara när jag är kär och man träffas precis i början.
VILKEN TID GICK DU UPP IDAG: 09.54
VILKEN LÅT LYSSNADE DU SENAST PÅ: Enrique Iglesias - Tired of being sorry. den har verkligen ett budskap.
HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT: Absolutely.
HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG INATT: Ja, nallebjörnen såklart. But no human!
HAR DU GLASÖGON: Nope, vågar inte gå till optikern. ;)
BOR DU I STHLM, GBG ELLER MALMÖ: Svalöv, så det är inte ens nära.
HAR DU SAGT "JAG ÄLSKAR DIG" TILL NÅGON IDAG: Ja, till pappa när han ringde och sa att han saknade mig. Och till min älskade Paul såklart. 
ÄR DU HOMOSEXUELL: Nope. Jag tänder på killar. :)
VAD TYCKER DU ÄR ÄCKLIGT: insekter, ärtsoppa, all sorts gröt, bruna bönor, chillivipper.
VAD SÅG DU SENAST PÅ TV: . Mysteriet på Greveholm. den är strålande, bääst nånsin! 
VEM FICK DU SMS IFRÅN SENAST OCH VAD STOD DET: Anders - "Gick det bra att ha foten som voodoo-docka idag då?"
ÄR DET LÄTT ATT FÖRFÖRA DIG: Verkligen inte, Im hard to get.
HUR SVARAR DU I TELEFON: Tja de e Sandra.
VAD HAR DU FÖR INTRESSEN: Matlagning, fotboll, shopping, prata i telefon, hästar.
FAVORITSYSSELSÄTTNING JUST NU? Döma och köra bil
HAR DU DVD-SPELARE? Yepp
VAD ÄR DU RÄDD FÖR? insekter, väldtäcktsmän, mörker, solarium.
HAR DU GOTT BORDSSKICK? Ja, det tycker jag.
VAD ÄR ATTRAKTIVT? Leende och ögon. Och Personlighet. men ett hett ass slår allt.
VAR GÖR DET ONDAST JUST NU? fingret, efter min och daniels brottningsmatch på självskyddskursen i tisdags. 
KLIAR DET NÅGONSTANS? Nope.
VILKA FÄRGER PÅ KLÄDER UNDVIKER DU? Lila, grönt, Orange
NÄR SKAFFADE DU MOBILTELEFON? När jag gick i 6:an
VEM ÄR DEN SNYGGASTE DU TRÄFFAT/SETT IDAG? Emil på Kappahl.
VILKEN SMAK ÄR DET I DIN MUN NU? Ramlösa Skogshallon
VAD SPANAR DU FÖRST IN PÅ EN TJEJ/KILLE? Ögonen, sen asset.
ANVÄNDER DU TANDTRÅD? Yes, rädd om mina vita tänder.
HUR MÅNGA HAR DU VARIT OLYCKLIGT KÄR I? Ett par.
VILKET ÅR I DITT LIV HAR VARIT BÄST OCH VARFÖR? Jag tror det är året just nu, framåt i domarkarriären, studenten, väktarutbildningen, träffade min underbara paul osv.
VAD KÖPTE DU SENAST? Festlinne på Gina Tricot och en tröja på Olofssons.
BRUKAR DU KOMMA I TID? För det mesta, när jag inte är sen. ;)
HUR KÄNNER DU DIG NU? Trött, kluven.
VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER? Svarta leggings, ngn lång kofta eller en snygg kort kjol och ett linne. så svart är vanligt, men är ingen svartrockare. hahaha.
KAN DU LAGA MAT? Jaa, jag arbetar som kock. Naturbegåvning. ;)
VAD PLUGGAR DU? becakningsutbildning på tech futurum där jag blir väktare och skyddsvakt.
ÄR DU AKTIV I SKOLAN? japp. gör mitt bästa för att lära mig så mycket som möjligt.
HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR? japp. men var uppe på tok för länge
HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB? Ehh ja!
HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL? Tja, beror på vad jag dricker. men är ganska billig i drift

snabbfrågor

♥ Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Käär
Favoritgodis: Ostbågar & mjölkchoklad
Kläder just nu: Leggings, kortkort grön kjol och stickad Lyle&Scott tröja
Musik just nu: Enrique Iglesias - Tired of being sorry
Vinterplaner: Jobba massor, umgås med älsklingen, åka på skidsemester
Hur många kuddar sover du med: 7 st (jag veeeet, men älskar att kramas)
Spelar du nåt instrument: Njaaa, en del trummor kan jag
Morgon- eller nattmänniska: Natt (hatar morgonen)
Vem är viktigast för dig: PP, Pojken, Familjen
Bio eller promenad: Bio, men promenad till bion ;)
Är du kittlig: Ja väldigt
Snarkar du: Nja, när jag är förkyld.
Stjärntecken: Stenbock.
Äckligaste insekten: myror, men allt är läskigt
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Som Kelly - trolla fram allt man vill ha.
Vad vill du jobba som? Väktare, är snart utbildad. Men drömmen är att bli polis! Kriminalassistent!
Stökigt eller välstädat? Välstädat, men klarar inte hålla det så!
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Kanske, men stackars dem som står nedanför ;)
Gillar du att sjunga? Ja, när jag är full och när jag kör bil för mig själv!
Anser du att du är stark? Ganska. För att va tjej är jag nog jävligt stark. :)
Vad gör du om du får hicka? Dricker vatten och håller andan
Vad längtar du mest efter just nu? Min väktarlicens och Paul!


enrique iglesias - tired of being sorry

enrique iglesias
don't know why
You want to follow me tonight
When in the rest of the world
With you whom I've crossed and I've quarreled
Let's me down so
For a thousand reasons that I know
To share forever the unrest
With all the demons I possess
Beneath the silver moon

Maybe you were right
But baby I was lonely
I don't want to fight
I'm tired of being sorry

8th and Ocean Drive
With all the vampires and their brides
We're all bloodless and blind
And longing for a life
Beyond the silver moon

Maybe you were right
But baby I was lonely
I don't want to fight
I'm tired of being sorry
I'm standing in the street

Crying out for you
No one sees me
But the silver moon

So far away - so outer space
I've trashed myself - I've lost my way
I've got to get to you got to get to you

Maybe you were right
But baby I was lonely
I don't want to fight
I'm tired of being sorry
I'm standing in the street yeah
Crying out for you
No one sees me
But the silver moon
(lalalala till end)
Maybe you were right
But baby I was lonely
I don't want to fight
I'm tired of being sorry
I'm standing in the street
Crying out for you
No one sees me
But the silver moon

<3

<3

11 oktober 2007

herregud. såg att jag inte skrivit någon här sen i juni strax efter studenten. man kan väl säga att det hänt en hel del. det finns ju dock folk som läst min blogg dagligen och varit sjukt intresserad av mitt liv, och nu har hon gått och fått en dotter också. haha. GRATTIS JENNIE! hon måste väl få ha något skoj att göra om dagarna nu när hon ska gå hemma ochj vara mammaledig! :)

det har som sagt hänt en hel del. jag kom in på väktarutbildningen och pluggar där just nu. kan väl säga att det är riktigt trevligt. många trevliga människor har jag träffat och jag är helnöjd med klassen och alla lärarna och allt är bara allmänt toppen!
har till och med fått jobb på ett bevakningsföretag! man kan lugnt säga att med all säkerhet är det precis just detta jag ska syssla med i mitt liv. jag är så himla stolt över mig själv för att jag kommit på det!

sen har det gått riktigt bra med dömningen också. det har blivit pojkallsvenskan och division ett och om lite mer än en vecka ska jag antagligen gå som assisterande i damallsvenskan, om allt vill sig väl. och det är verkligen något att vara stolt över. :)

just nu är mina föräldrar på cypern på semester, jag kunde inte följa med eftersom jag har VU-lektioner i skolan och det är enligt Rikspolisstyrelsen 100% obligatorisk närvaro på dem lektionerna för att man ska kunna bli godkänd som väktare och få sin licens och så. så det var bara att stanna hemma. :) men jag tycker verkligen att det är skoj i skolan så jag har inte alls något emot det. men visst hade det varit skönt att komma ifrån sverige och ner i värmen ett tag.

har faktiskt gått och skaffat mig en häst också. eller ja, det är en som behöver hjälp med ridning och så uppe i ängelholm som jag haft kontakt med. var även och tittade på hästen i tisdags. och den var riktigt fin. en femårig connemarakorsning, isabellskäck. verkade helmysig. på lördag ska jag dit och provrida. men det känns som att det blir jättebra. det är bara 3 kilometer till ridhuset och det finns två st utomhusridbanor att låna, där den ena ägaren är westerntränare och den andre hopptränare så det är perfekt. och människorna som äger hästen är verkligen trevliga. så vi får hoppas att allt blir jättebra!

idag har jag varit hos sarah. käkat mat och fikat och kollat på "du är vad du äter". haha. och hennes småbröder är verkligen för roliga. riktiga snorungar är det.. haha.

allt i mitt liv är verkligen perfekt just nu. har träffat underbara människor som blivit hyffsat bra vänner, ska börja rida igen, dömningen går bara spikrakt uppåt och jag har ett underbart förhållande med världens finaste människa! paul ardenmark

pusspuss <3

RSS 2.0