30 juni 2008

eller ja, hmm. det är ju egentligen den 29e fast ändå den 30e. mitt i natten med andra ord. egentligen vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. har inte hänt så värst mkt i mitt liv de senaste dagarna, har ju jobbat natt massor nu, femte natten på rad nu. och sen är jag ledig imorgon, och så på det igen på tisdag, egentligen hade det varit bäst att jobba imorgon också och sen vara ledig ett par dagar i streck. menmen, vad gör man inte för företaget?

igår så var den en helvetesnatt, inbrott och skit. jaja, det är allt jag kan skriva med tanke på sekretessen. har haft tre såna helvetesnätter på raken där det har hänt massor med saker som man bara vill spy på. okej att det är spännande och så, adrenalinet pumpar och man känner att man vill göra något bra och så, men ändå. ibland vill man bara ha det lugn och ro. sen att man ska få värsta utskällningen från gruppledaren för att man stannade kvar på plats och blev förhörd av polisen med tanke på att man var ögonvittne, det var ju fel, enligt gruppledaren. så ringde jag chefen idag och frågade om jagb gjort fel osv, men han höll med mig fullt ut, ändå fick jag värsta utskällningen nu ikväll också. fast jag sa under samtalet att jag pratat med chefen idag och att han helt och hållet var med på min linje. jag fattar inte det alltså. jaja, jag kan ju bara göra det jag själv anser är rätt. det är inte så lätt att kunna stå för sina handlingar i efterhand om man ska göra något som man inte alls kan ställa sig bakom, som någon annan har bestämt. någon gång måste man få tycka och tänka själv, och gruppledaren ska inte vara någon diktator som ska bestämma allt, han måste vara lite flexibel också och kunna inse när han gjort fel. men det är iaf tur att vi har en gruppledare som är extremt bra att jobba med och att jag ska jobba på hans skift näst intill varje vecka i två månader framåt. det är en ljus sak med jobbet i alla fall, allt blir fan så mycke roligare då.

imorgon ska jag städa lägenheten grundligt, känns som det behövs. men det är så himla svårt att hålla det iordning och rent och så nu när vi gör om i vardagsrummet. det blir bara dammigt och stökigt och så hela tiden. man har ju så liten yta att leva på och saker överallt. menmen, förhoppningsvis är det väl klart snart.

pp, måste bara skriva ett par rader till dig, bara dig.
jag vet precis hur du känner. man vill ha bekräftelse från andra att man ser bra ut, att man är önskvärd och att någon vill ha en osv. ibland är det bara så att man inte får höra det man vill höra av den man vill höra det ifrån. ibland är det den man älskar som inte vill vara med en, fast man vet att han älskar en ändå. ibland är det bara bra att låta det vara och låta tiden förändra allt. man kanske får vänta på honom, att han ska vara ungkarl ett tag och leka lite med sina vänner. han kommer ändå krypande efter ett tag. jag älskar paul mer än något annat, men ibland känns det bara som man vill spy på det. ibland kan han inte ens säga fina saker till mig, inte ens vara med mig. men det är bara att låta honom hållas ett par dagar, så saknar han mig och så kommer han och är sådär extramysig. jag tror att ni har samma problem. gumman. stå ut, det kommer att bli bra. jag finns här hos dig, alltid. älskar dig.

pusspuss <3

älsk

tänkte jag får lägga upp lite nya bilder på min lilla ängel! ♥


tvättar sin kompis råttan


djup koncentration i snöret


världens sötaste ser trött ut efter allt bus!


"snälla kan jag inte få snöret?"


"snälla, får jag komma upp och mysa i ditt knä?"


båda mina älsklingar på samma bild, kan det bli finare?


ser ut som hon posar för värsta djurtidningen


fångad mitt i buset


på mina föräldrars säng: "kan vi inte åka hem snart?"

26 juni 2008

jahapp, då ska man iväg och jobba igen. sitter här och väntar på robert, han ska hämta mig. onödigt jag kör ner till kontoret med min bil när han ändå kör förbi mig på vägen ju. hehe.
gud så pinsamt, pauls brors flickvän madeleine var här precis och skulle hämta spackel, så ser här ut som kriget, fan va pinsamt. måste ha det tipptopp när hon och henrik kommer hit nästa gång. fy fan, vad det ser ut. vill knappt vara här själv bara. men jag gjorde iordning köket med disk och så nu precis. men jag får fan ta en ordentlig röj här imorgon, för såhär kan vi inte ha det.

jag var hos veterinären idag, skulle på återbesök med gosan och hennes ögonsjukdom. och det såg mycket bra ut, hon blev friskförklarad. så nästa vecka ska vi vaccinera henne. ska bli så skönt att äntligen ha en frisk och kry katt, som vi kan försäkra. vi har ju inte kunnat göra det innan eftersom hon varit sjuk, därför har allt blivit så himla dyrt.
köpte kattmat också idag, dyr som fan. varför kan hon inte äta vanlig jävla kattmat? det ska alltid vara den dyraste och bästa, men vi har väl skämt bort henne från början. hehe. kostade 629:- för en säck med 10 kilo, som tur var hade vi lite rabatt så det blev bara 454:- men det är fan dyrt ändå. menmen, allt för vår lilla bebis. :)

nu ska jag klä på mig och ta mina saker för robert kan vara här vilken minut som helst.

pp, Im thinking of you... ♥

pusspuss <3

25 juni 2008

då sitter man här, helt utlämnad känns det som. skulle köra och handla idag medan paul är på jobb, men så blir det minsann inte. han har både golfen och kian där, och så tog smarthuvudet med sig fordnycklarna också. fan då. så jävla irriterande. menmen, hoppas fan att han kommer snart, bäst för honom. annars blir jag bara mer förbannad. hehe.

men pp, nu bloggar jag ju äntligen. nu har jag minsann en stund över. hehe.
allt för dig min solstråle! :)
du vet om att du är min bästa kompis, det finns ingen som ställer upp som du. alltid är det du och jag, aldrig ska något få komma emellan vår vänskap. someday, somehow will we be together more often and maybe every day, I promise!

idag ska jag jobba tillsammans med robert, han ska åka lära med mig. ska bli intressant, och roligt. kan knappt vänta. han ska åka med mig fem nätter på rad. ska bli riktigt jävla roligt. har verkligen sett fram emot det. och så har han en bränt en fotbollsskiva som vi ska lyssna på. vi kommer alltid i stämning när det är fotboll inblandat, eller hur orlando?!
enda som är lite synd med att jag jobbar på lördag också, är att dennis (pauls kompis) har inflyttningsfest på sin gård då, och jag vill hemskt gärna följa med, men ibland kan man inte ha roligt. man måste göra sin plikt. men det är jävligt tråkigt, för jag är inte ledig en enda helg till den siste augusti, typ en fredag, en lördag och en söndag, men inte i rad. fan, det är jävligt tråkigt. men det är sånt man får ta.

kanske  jag får komma till liseberg eller bakken eller något med mamma och pappa en dag istället när dom har semester, blir säkerligen en dag mitt i veckan då eftersom jag alltid jobbar annars. var och dömde igår med kontrollant. gick faktiskt ganska bra. dömde med en kille som heter Antonio, som faktiskt var duktig. roligt var det i alla fall, lugn match, hände inte så speciellt mycke.

men nu kommer paul hem och vi ska sticka och handla på apoteket och ica maxi och kanske sticka upp en vända till veterinären också. vi får se, ska ringa dom först.

pusspuss <3

15 juni 2008

vilken dag. vi har varit och storhandlat på ICA maxi, och så har katten fått en ny transportbur och så håller vi på att bygga ihop en hemmabyggd kattmöbel till henne, som ska va skitstor från golv till tak som vi ska ha ute på balkongen. det är pauls projekt, är faktiskt ganska ivrig att få se hur det blir. men vi måste åka och handla matta och sånt till balkongen först innan vi kan montera den klart.

sen igår så var jag nere i malmö på ikea och köpte spegeln till sovrummet, dem hade bara 4st kvar i hela skåne och den skulle utgå ur sortimentet så man var ju så illa tvungen att sticka dit för att vara säker på att den inte skulle ta slut. så idag har vi inrett vårt sovrum klart också, skitfint. är helnöjd med det. om det finns någon själ där ute som inte tycker att det är särskilt snyggt så ska dem fan ha på huvet, det är världens mysigaste sovrum. :)

och imorgon är det en alldeles speciell dag. min lilla lakritsstav kommer. haha. pp. världens bästa vän! hon har med sig mattias också, ska bli riktigt intressant och är supernyfiken. har ju aldrig träffat honom innan, men jag tror att han är underbar, bara den bästa är värd att få henne!

usch, det är helt sjukt längesen jag skrev här sist. fan, jag har fått order om att jag ska bli bättre på det så tänkte att detta får vara en början. men jag håller med, kan vara bra att uppdatera folk med lite läsning om vad som händer i livet. även om jag inte hinner skriva varje dag, så lovar jag på heder och samvete att från och med nu kommer det att vara oftare i alla fall. :)

men nu måste jag sticka och sova, ska försöka dra med mig paul från hans dator också. men det blir väl inte så lätt. vi ska ju upp tidigt imorgon och göra iordning det sista i lägenheten tills dem kommer imorgon, vill ju att här ska vara fint då!

sov gott allihop!

pusspuss <3

RSS 2.0