19 juni 2007

allt är helt sjukt. värsta mensvärken har jag haft nu i tre dagar. vet inte vad det är med mig. normalt sett brukar jag bara ha själva mensen i typ 1-2 dagar men nu har den snart varat i fem dagar. VILLINTEVILLINTEVILLINTE!!!

hela mitt liv känns som uppochner, det är på söndag som jag ska till det där elitlägret i halmstad för fotbollsdomare. det känns så overkligt, så nära. fjärilarna i magen blir större och större ju närmre den stora dagen jag kommer. helt underbar känsla är det!
sen när lägret är slut och jag kommer hem den 29e ska jag döma som huvuddomare en herrmatch med två linjedomare och det ska bli sjukt roligt. sen den 30e bär det av till liseberg med massa folk. jag måste ju göra ngt skoj nu innan jag börjar jobba och det gör jag ju på måndagen sen, den 2e juli.
på liseberg ska jag ju träffa min älskade pp också. saknar henne så sjukt mkt. vet inte hur jag ska klara mig ända tills dess. det var så längesen vi sågs och jag klarar snart inte längre. utan henne är jag inte hel! <3

sen har en sak till hänt som är så grymt roligt. jag kom in på gastronomiutbildningen i båstad. helt sjukt. jag var ju så nervös på intervjun och det gick skitdåligt kändes det som, men tydligen gillade dem mej. där var typ fem gånger så många sökanden som platser och jag måste väl känna mig hedrad då! :)

snart kommer älsk hem och då ska middagen vara klar. man måste göra som man lovat. haha. men fan va snäll jag är. skämmer bort folk sådär. men mysigt är det.

igår gjorde vi ändå värsta sjuka grejen. vi skulle ut och åka inlines här i ängelholm. men jag hade glömt andra kläder än joggingbyxor så vi fick köra till väla för att köpa en kjol bara precis för att vi skulle kunna åka inlines. helsjukt är det. och då fick jag bjuda på glass! :)

allt är så underbart!

pusspuss <3


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0