dösjöbro if - ik bolton 15/6

jag skulle gå som assisterande tillsammans med hans vikbrandt, och detta för en kille som vi aldrig träffat innan nämligen micke dahl från gnislinge utanför kristianstad. mkt trevligt att träffa fler människor än dem gamla vanliga. det var även så att vi hade kontrollant alla tre, en som heter ove från lund var och tittade och han var mkt nöjd med vår insats.

matchen  var lite smågnällig men ändå ganska lugn och sansad. den slutade 4-1 till hemmalaget, fullt rättvist då dem var klart bättre laget.

för min egen del tyckte jag att det gick ganska bra. gjorde två misstag alldeles i slutet av matchen, närmare bestämt under de tio sista minuterna. en gång var det att jag tog upp flaggan alldeles för tidigt att bollen var ute på sidlinjen, men hela bollen måste ju va ute och det var den inte. men jag fick ju fullfölja mitt först tagna beslut, lite surt när man vet att det blev fel, men fel gör vi ju alla.
det andra var en offside, jag tog upp flaggan eftersom det bara var en spelare som kunde nå bollen och han stod i offsideposition, men en spelare ifrån motståndarlaget lyckades bryta innan bollen hann fram, så jag skulle med andra ord ha väntat lite längre innan jag drog flaggan för offside. men det är sånt som kommer hand i hand med rutinen.
med andra ord är jag i det stora hela nöjd!

Sandra Nilsson 133410


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0