22 maj 2007

shit vad jag har varit dålig på att uppdatera om mitt liv, det kommer fan bli en hel bok den här gången. haha.

vi kan ju börja med att i torsdags städade jag mitt rum så det var tipptopp när min fina paul skulle komma. sen kom han vid typ fem och vi stack och spelade minigolf. haha jag vann IGEN! :) så sur han blev. det var troligen sista gången vi spelade minigolf, haha. men han kommer nog vilja ha revansch någon gång. vi får helt enkelt vänta ut tiden. sen hade vi mys och så.
var även och tränade fotboll på förmiddagen. fick en riktig smäll på foten, eller ja, där emellan foten och smalbenet. skitont. helt blått blev det och ett sår. det var åsa som satte sina dubbar där på uppvärmningen, på en övning där. det var fan inte meningen av henne, hade glömt mina benskydd så jag får skylla mig själv. första jävla träningen i mitt liv jag glömmer benskydden är det klart att ngt sånt ska hända.

sen på fredagen vaknade vi och hade det hur mysigt som helst, åt frukost - pappa hade köpt nybakade bullar på konditoriet och det är minsann inte varje dag. sen åkte vi hem till honom, och där fick vi göra vid oss för att sen spela bowling med hans kompis tobbe och hans tjej malin. det var riktigt trevligt faktiskt. jag ledde typ hela tiden, men sen kom malin igen på slutet och vann med två poäng mer än mej. paul kom sist. hahahaha. :)
så nu vill inte han spela bowling med mig heller, men jag får allt ge honom en revansch i bowlinghallen här i svalöv för där är kloten fan dåliga.

sen lördagen var det dags för mig att döma i åsljunga så vi körde dit, fick först sticka hem till mina kusiner och låna ett par skor för jag hade glömt mina fotbollsskor hemma. värsta vad jag blivit glömsk. :O haha.
martin var också och tittade när jag dömde, han hade lovat att göra det när jag skulle upp dit och döma, det är ju inte varje dag. hehe. sen på kvällen duschade jag och så hemma hos min moster och martin och sen käkade jag och paul pizza där och krängde lite godis och hade lite myskväll hemma hos dem. mkt trevligt. :)

söndagen bjöd på mycket mys och så åkte vi inlines i ängelholm. inte för att jag är den duktigaste på det. haha. kan knappt svänga fan. så drar han med mig till värsta nerförsbacken. trodde jag skulle dö så rädd jag var. skitläskigt fan! sen skulle jag köra hem och jobba. men det var trevligt!

måndagen var här och det var dags för den där intervjun med Akademi Båstad. trodde bara att det skulle va en vanligt intervju, men det var det minsann inte. kom dit och blev helt chockad. det var ett praktiskt prov, ett teoretiskt prov och intervju med tre olika personer. sjukt nervös blev jag när jag fick veta det. men jag tror att jag lyckades ganska bra i alla fall. det kändes så. vi får helt enkelt hoppas på att dem blir intresserade, och kan ta in mig på skolan så fort mina betyg är ordnade tillrätta, och det ska väl inte ta så lång tid hoppas jag. :)
sen på kvällen var jag nere i malmö med pappa och min lillebror och såg bois blir totalt förnedrade mot bunkeflo. knappast att den tränaren sitter hårt på sin stol. helt sjukt va dålig fotboll det var. det blev värsta slagsmålet uppe på läktaren också. det hände säkert saker efter matchen också, skulle absolut inte förvåna mig. haha.

idag har jag varit i skolan och värsta bråket har börjat. helt sjukt. michaela har ju lämnat in ett arbete som jag har gjort som sitt projektarbete. så får hon godkänt på det men jag får IG. helt sjukt hur skolan kan göra så. från början talade jag om för michaela att ifall det nu skulle bli så, så tänkte jag gå till rektorn med det för det var inte rätt osv. och det höll hon helt med om. men hon trodde inte att det skulle bli så, och det trodde inte jag heller. sen när det väl kommer till kritan att det kanske blir så, så blir hon asförbannad. hur fan är det möjligt?
jag har ju gjort hela arbetet, inte fan ska någon annan få ett betyg för något jag kämpat fram under långa sömnlösa nätter? pappa kom dit och hjälpte mig att få ordnat ett möte och pratade både med min lärare och med hennes lärare, så det ska nog lösa sig ändå. :)
ikväll ska jag döma i häljarp, deras B-lag mot ramlösa. kommer nog gå bra, det var bara ett par veckor sen jag dömde som huvuddomare, har mest gått på linjen den senaste tiden. men det ska nog gå bra!

hela mitt liv börjar verkligen ordna upp sig. jag mår så jävla underbart bra! :)
är så sjukt glad att jag träffat min underbara paul! han betyder grymt mkt!

pusspuss <3


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0