matchrapport: Borstahusens BK - Klippans FF 29/5

fan detta är inte bra. först var jag sent ute när jag skulle köra hemifrån, sen blev det tvärstopp för det var värsta översvämningen på vägen så fick vända och ha mig. allt gick emot mig. haha.

matchen i sig var hyffsat schysst. där fanns en del armbågar osv som man kunde blåst för, men om jag har blåst för allt så hade jag blåst sönder hela matchen och det hade inte varit speciellt skoj att spela. det är mycket bättre att lämna fördel och låta spelet gå vidare. det anser jag iaf.

jag vet inte vad det är med mig, men är inte alls nöjd med min insats den här gången heller. jag brukar aldrig ha två dåliga matcher på rad. men någon gång ska väl vara den första. jag var inte alls på hugget. vetifan vad det är för fel. jag får helt enkelt tänka över alla mina snedsteg och fel jag gjorde och bättra på det till helgens matcher.

vid matchens slut är en klippan-spelare mkt otrevlig och uppför sig oacceptabelt och jag ger rött kort, alltså grov utvisning. får helt enkelt skriva rapport på det och se vad det blir av det. men så som han agerade är totalt oacceptabelt.

matchen började med att klippan hade stort övertag och ledde med 1-0 i halvlek, och hade ändå haft en spelare mindre under fem minuter efter att en av deras spelare blivit varnad. i ungdomsfotboll blir man nämligen utvisad i fem minuter, vid gult kort.
andra halvlek såg helt annorlunda ut, hemmalaget gjorde ganska snabbt 1-1 och även 2-1 och sen trummade dem bara på och slutresultatet blev 5-1. man kanske kan säga att lagen hade varsin halvlek, men det var bara ena laget som tog tillvara på det fullt ut.

Sandra Nilsson 133410


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0