13 december 2008

paketkalender: 1 pkt extrakryddig bearnaisesås

idag har varit en hektisk dag. har hänt mycket. efter jag kom hem från jobb igårnatt så kunde jag inte sova. dygnet var ju felvänt. låg vaken till fem på morgonen. sen tvingade jag mig själv till sömn. och till slut somnade jag men det varade inte så länge. halv tio var det dags för spinningpass. suck så trött jag var. helt sjukt. men det var faktiskt ganska skönt sådär på förmiddagen att börja dagen på det viset. man kände sig så pigg och fräsch sen. ångrar det definitivt inte.

sen så var det duschen och göra vid sig och så. packa ut gosan i bilen och massa andra saker. blev rätt så mycket eftersom vi skulle ha med både täcken och kuddar och gosan och alla hennes saker och så. det bar i alla fall av till familia, paul köpte en dörrmatta till hallen som vi hade tittat ut sist vi var på JULA. jättefin är den, tror den kommer passa såå perfekt där med färger och allt. och jag köpte tillbehör till mammas gardiner som hon bad mig om, och nässpray och en julklapp till paul och två st 50kronors-paket till när jag ska träffa mina väktarkompisar nästa helg. ska ju spela julklappsspelet med dem då. riktigt trevligt ska det bli. när jag var där inne på city gross hittade jag även perfekta julklappen till paul. hade iofs redan köpt en julklapp till honom men jag vet att han verkligen ville ha detta så kunde inte låta bli, var så bra pris också. men det får han väl vara värd. hehe.
men gud så oerhört mycket folk där var. fick stå i kö helt länge bara för några få saker. kändes som en evighet. måste säga att jag är sjukt glad och lättad över att jag redan har köpt alla mina julklappar så jag slipper ut och handla nu i julruschen, hade blivit helt knäpp. folk överallt och alla ska handla massa saker, skrikande ungar, vagnar, kassar, pensionärer och skit. usch. dubbelusch.

sen bar det i alla fall iväg till svalöv. skulle på lite middag här. (sitter hemma hos mor och far och skriver detta nu) jaana & anders, martina & martin, berne & kristina, marie & göran och mina föräldrar och lillebror träffades med hela familjerna och drack glögg, åt tacobuffé, spelade julklappsspelet och har allmänt trevligt. en del är kvar fortfarande, och jag har piskat daniel i bowlin på min brors wii 2 gånger, han kan inte riktigt ta det. haha. han ville ha en chans till så antar väl att jag får ge honom det. haha. han är väl värd en revansch.

men nu ska jag upp och mysa lite med gosan.

pusspuss <3


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0