27 december 2008

visserligen är det natten mellan den 27e och den 28e, så egentligen är det den 28e nu, men jag jobbar i natt så för mig är det fortfarande den 27e. haha. har varit lite inaktiv nu de senaste dagarna. men gud så hektiskt det har varit med att träffa familj och släkt och jobba om vartannat.
var hemma hos lars & irene lillejul och åt julbord och spelade rassel, superkul. :) lars och pappa bjöd paul på whiskey, konjak och kaffejög och massa sånt och han tål ju inte det. så full han blev, låg bakis hela julafton tills vi skulle åka till farmor och farfar. haha. och jag jobbade hela dagen på julafton, missade till och med kalleanka. och det gillar jag inte. vill fan inte göra det nästa år. fast det är samma varje år så gillar jag det, det är inte alls samma sak att ladda ner det och se en annan dag. hemsk. men man får väl tänka på pengarna som kommer den 25e januari! då blir man lite gladare. men som sagt så var vi hemma hos min farmor och farfar på julafton. fick julklappar som bara den, inte så många men fick precis det jag ville ha:
salladsskål till vårt texmex-set av paul.
bilstereo som jag tittat ut i prylbibeln av paul.
våffeljärn av farfar.
joggingbyxor av mamma och pappa.
playstation med singstar abba av mamma och pappa.
singstar svenska hits schlager av simon.
helnöjd blev jag verkligen med allt. superglad! men jag var riktigt trött på kvällen efter dagens jobb och det blev att köra hem ganska tidigt för att gå upp och jobba även på juldagen. men usch så sliten jag var. helt slut fan. men det var bara att bita ihopa. fick lite tips och sånt av agnetha också när vi satt där på julafton angående gosan och hennes kisebebisar. lite sätt att kolla om hon verkligen har några små kryp i magen eller inte, men jag kan ju säga att nu när jag och paul har kollat henne och känt och så så kan vi säga med säkerhet att hon är så dräktig man bara kan säga att en katt är. och superglada är vi. det var ju precis det vi ville! :)

sen efter jobbet på juldagen var det bara att köra till mormor och morfar i ljungbyhed. även det var supertrevligt. fick julklappar där med som verkligen var superbra:
presentkort på IKEA 700kr av mormor och morfar.
presentkort på IKEA 400kr av kusinerna.
liten röd minikobratelefon av mormor och morfar.
sen fick även paul en julklapp av min mormor och morfar, ett presentkort på intersport. och det blev han riktigt glad för. det hade han inte förväntat sig. men det är bara ännu ett bevis på att dem verkligen gillar honom. :)

idag har jag och paul varit på väla i mellandagsrean. usch med folk där var. svårt som fan att hitta parkering, men vi lyckades. träffade tobbe och malin där, pratade lite om nyår och så. berättade om spelet jag fått låna av martina och martin som vi kan spela, kampen mellan man och kvinna. och dem tyckte att det lät superkul. tråkigt nog så jobbar jag till 22.00 på nyårsafton men det är sånt man får ta. vi kan ju ha skoj ändå. kan ju hålla på hela natten sen. :)
men i alla fall, idag när vi var och handlade så köpte jag lite spel till mitt playstation, tekken tag tournament, fifa 03 (jag vet gammalt men det duger åt mig) och championship manager 2006. sen köpte paul också ett, crazy taxi. inte för att jag vet vad det är för ett löjligt spel men tobbe sa också att det var skoj. får väl testa det en dag. har ju hela dagen ledigt imorgon så kommer väl att spela lite då antar jag.
vi var på citygross och handlade lite mat till min födelsedag, nyår och till oss själva också. det var desto mindre folk där. mycket mindre än det brukar vara där man ska handla i vanliga fall. alla var väl och kollade på kläder och sånt och hade inte tid med mat. hehe.

ja usch, jag kan inte fatta det. men jag fyller minsann snart år. har det redan gått ett år sen sist? gud så fort tiden går. haha, nu lät jag som en gammal kärring på ett ålderdomshem som inte fattade hur hon hamnat där, hon gick ju gymnasiet nyss. hahahahahahahaha.

och nu sitter jag här och jobbar, stationärt. trevligt som fan. man får gjort mycket man behöver på internet som man inte riktigt kan göra hemma när paul meckar och sånt. och det är faktiskt skönt att kunna göra sånt ifred. speciellt när man får betalt för det också. ;) kan inte bli bättre. 

måste bara berätta en sak till. vi har köpt en ny servis till köket som vi ska ha när vi får gäster. en svart, superfin, med fyrkantiga tallrikar. precis en sån jag alltid har velat ha. ska ha den på nyår. och så har vi köpt en svart vaxduk att ha på bordet och silvriga servetter och confetti och stjärnor och silvriga bordtabletter. kommer bli supernajs. och så tänkte vi ställa våra silvriga små ljusstakar i mitten av bordet med värmeljus i. gud så bra det kommer bli. tobbe och malin kommer bli så överraskade när de ser hur fint vi har gjort det. och paul har köpt raketer också idag. oooh vad jag ser fram emot det. men det stör mig riktigt mycket att jag ska jobba, men jag har inget val. kan inte konfrontera chefen. måste vara rädd om mitt jobb fan. och det är en typisk sån dag när det uppskattas extra mycket att man ställer upp, men det är tråkigt som fan. :(

men nu tänkte jag sätta igång en film.

pusspuss <3


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0