3 december 2008

paketkalender: pepparkaksformsfisk

haha det finns säkert inte ens ett ord som heter så, men alla fattar väl vad det vad för ngt. haha.

har jobbat hela dagen idag. så jävla ont jag har haft i benen hela dagen, jag fattar inte det. säkert benhinneinflammationen som spökar, hade sån innan när jag spelade fotboll precis innan jag slutade. gick fort som fan i morse när jag skulle till jobb, tror den blossade upp lite då. menmen. shit happens.
sen kom pappa in om när han skulle köra hem från jobbet och lämnade bakmaskinen. så nu kan jag minsann baka lussebullar på fredag. :)

sen nu när jag kom hem har jag sorterat lite bland våra jullåtar på datorn så nu är där bara bra låtar i en mapp som vi han ha som playlist när vi julstökar och sånt. riktigt mysigt är det. sen förvånade paul mig riktigt, han bara kan du inte sätta på carola och ha det där? jag menar, hallå, är killen sjuk? haha. inte likt honom som till hundra procent enbart lyssnar på dunkadunka annars. haha. menmen, det finns väl en softguy nånstans där inne ändå. härligt att han kommer fram ibland.

bråkade lite med paul nyss. han skulle till maxi, men ville inte köra in om och hämta upp mig på vägen dit. dålig stil med tanke på att det är min bil han håller på och kör runt i. förstår mig inte på honom. igår satt han och predikade som fan att nu måste vi ställa upp för varandra och sånt, men sen idag när han bör ställa upp för mig då är det minsann inte samma visa längre. det är bara när jag ska ställa upp. förstår inte det. menmen. egoistisk är vad han är.

nu ikväll ska jag se bonde söker fru. gillar det programmet skarpt. vet egentligen inte vad det är med det som är så bra men jag bara äälskar det. det är det enda programmet jag följer på TV. :)

nu börjar det, by the way.

pusspuss <3


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0