5 december 2008

paketkalender: dressingmix tortilla

idag har varit en ganska okej dag. var på julbord med jobb på Hasses Lada igår och såg julshow med Sanna Nielsen, Shirley Clamp och Sonja Aldén. tyckte faktiskt att den var riktigt bra. men dem andra på jobb var jävligt negativa. fattar inte det. men antar väl att dem inte gillar sån musik alls. sen så raggade rasmus som vanligt. haha. och behar ska vi ju inte snacka om. men det var skoj. :)

idag har jag bara tagit det lugnt. tittat lite på OC, städat och gjort fint här hemma. paul kommer ju hem idag efter att ha sovit två nätter hos sin bror. har handlat mysiga saker till honom. hoppas han blir glad. synd bara att jag inte kan vara hemma ikväll och mysa (om han nu vill det?!). jag börjar jobba på shell nu vid halv fem. ärligt talat så gillar jag att jobba där, trivs bra med all kundkontakt och med kollegor osv. så jag klagar inte. är glad för alla tider jag kan få där.

var inne på min inernetbank och betalade mitt nya körkort precis. :) ska bli såå härligt att kunna köra igen. jag tror inte det finns någon som förstår känslan. ett körkort är värt så oerhört mycket. det ska gudarna veta. och imorgon ska jag börja köra min runda på securitas igen. längtar faktiskt. har nog aldrig längtat så mycket efter att få jobba, inte där i alla fall. hehe.

känns äntligen som om bråket mellan mig och paul börjar falla på plats. eller jag vet inte. men vi pratade innan en stund i telefon och då sa jag att jag inte ville ge upp och att jag älskar honom. och han sa att han älskade mig med och sen sa vi puss när vi la på. känns så oerhört mycket bättre. men ändå vet jag inte hur det blir för han visste inte och ja, vi ska snacka ikväll/inatt när jag har slutat jobba. saknar honom megamassor. längesen jag gjorde det på det här sättet. känns underbart, (fast ändå inte). i love him so much!

men nu ska jag gå och byta om och sen bege mig till jobb.

pussuss <3


marie

Varför hör du aldrig av dig för?

2008-12-06 @ 14:55:48
Bloggadress: http://lundqviist.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0