3 juli 2008

nu har jag kommit hem från jobbet, har jobbat ett dagpass. det var faktiskt ganska trevligt, man träffade folk hela tiden och snackade och det var allmänt trevligt kanske. fick tyvärr inga larm, annars hade det också varit trevligt. andra tycker inte det, men jag tycker det är trevligt med lite omväxling i arbetet. passade på att beställa hem en flaska sourz  tropical blue när jag ändå var inne på systembolaget, den finns inte i deras sortiment normalt, man måste beställa den om man vill ha den. faktiskt riktigt bra att den möjligheten finns.
sen när micke kom blev jag riktigt jävla irriterad, var sjuk för ca två veckor sen, eller tre, minns inte riktigt, men jag blev sjuk i alla fall och då blev alla andra sura på mig. inte fan kan jag hjälpa det. men enligt micke så hade en del tappat förtroendet för mig, för att jag blev sjuk. helt sanslöst att det kan va så. och så påstod han att jag inte skötte mitt jobb eftersom jag blev sjuk. hur fan kan han bara säga på det viset och bete sig allmänt otrevligt och respektlöst? jag trodde vi var vänner, men tydligen inte. nu vet jag i alla fall var jag har honom. 
 
idag ska jag bara ta det lugnt ikväll, ska tvätta sen kl. 23-03, måste hålla mig uppe lite i natt för jag ska jobba natt imorgon ju. lite jobbigt med omställningen men det är inga problem, tycker bara det är roligt med omväxling. mycket lärorikt också med lite olika arbetsuppgifter.

jag och paul låg på gräset utanför lägenheten och pratade ut igår. det gick faktiskt bra. känns som vi vet var vi har varandra och hur den närmsta framtiden kommer att se ut. vi älskar varandra och vill till 100 procent vara med varandra. och det är riktigt härligt. och mysigt var det att ligga där på gräset under stjärnorna. man kände verkligen kärlek.

ooh, måste också berätta. var och hälsade på paul och min pappa ute på ishallen idag när jag jobbade, bjöd dem på glass. så slappt jobb dem har, dem satt i solen och väntade på mig när jag kom. dem såg inte ens trötta ut, bara varma. och såna riktigt fula bygghjälmar hade dem på sig. haha, vetifan om jag hade tagit en sån på mig bara, men antar att jag hade varit tvungen om jag jobbat där.
nu jobbar paul i alla fall, han står inne i vårt vardagsrum och slipar lite, vi måste ju få färdigt där inne snarast så dem kan komma och göra iordning golvet åt oss. fint ska det bli! :)

igår satt jag på nätet och kollade lite på liseberg och så, som jag längtar tills vi ska dit. ska ju bo hos pp då en natt, jag och paul. och gå på liseberg i två dagar. riktigt härligt och roligt ska det bli. :) längtar så jävla mkt efter dig, pp. vill leka nu nu nu! men det vet jag ju att vi inte kan, för jag jobbar riktigt mycket nu hela juli. utom nästa vecka dock, men det blir lite tajt. shiiiiet, men snart ses vi igen älsk!

nej nu ska jag kela med min kise! ♥

pusspuss <3


Anonym

härligt att ni snackat! :) men tvätta?? 23-03? vilken tid eller?? Pussar

2008-07-03 @ 21:15:26
Bloggadress: http://lundqviist.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0