15 juni 2008

vilken dag. vi har varit och storhandlat på ICA maxi, och så har katten fått en ny transportbur och så håller vi på att bygga ihop en hemmabyggd kattmöbel till henne, som ska va skitstor från golv till tak som vi ska ha ute på balkongen. det är pauls projekt, är faktiskt ganska ivrig att få se hur det blir. men vi måste åka och handla matta och sånt till balkongen först innan vi kan montera den klart.

sen igår så var jag nere i malmö på ikea och köpte spegeln till sovrummet, dem hade bara 4st kvar i hela skåne och den skulle utgå ur sortimentet så man var ju så illa tvungen att sticka dit för att vara säker på att den inte skulle ta slut. så idag har vi inrett vårt sovrum klart också, skitfint. är helnöjd med det. om det finns någon själ där ute som inte tycker att det är särskilt snyggt så ska dem fan ha på huvet, det är världens mysigaste sovrum. :)

och imorgon är det en alldeles speciell dag. min lilla lakritsstav kommer. haha. pp. världens bästa vän! hon har med sig mattias också, ska bli riktigt intressant och är supernyfiken. har ju aldrig träffat honom innan, men jag tror att han är underbar, bara den bästa är värd att få henne!

usch, det är helt sjukt längesen jag skrev här sist. fan, jag har fått order om att jag ska bli bättre på det så tänkte att detta får vara en början. men jag håller med, kan vara bra att uppdatera folk med lite läsning om vad som händer i livet. även om jag inte hinner skriva varje dag, så lovar jag på heder och samvete att från och med nu kommer det att vara oftare i alla fall. :)

men nu måste jag sticka och sova, ska försöka dra med mig paul från hans dator också. men det blir väl inte så lätt. vi ska ju upp tidigt imorgon och göra iordning det sista i lägenheten tills dem kommer imorgon, vill ju att här ska vara fint då!

sov gott allihop!

pusspuss <3


Anonym

iihhh!!! min PP, sitter i bilen å filurar!! jag med. Underbart att leka med dig igen! Miljoner pussar, PLUS en stoor guldstjärna till dig som tänker bli en mer seriösbloggare!! :P

2008-06-16 @ 11:44:00
Bloggadress: http://lundqviist.blogg.se/

Anonym

vaaafaaan Älsk! Skriv i din blogg då! haha, jag ska lägga ut bilderna på dig snart :P Mohahaha!! Pussar

2008-06-18 @ 14:06:35
Bloggadress: http://lundqviist.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0