28 november 2008

blev väckt av pappa i morse, han ringde typ kvart i nio och sa att nu var det dags att gå upp för han skulle köra och köpa bullar sen skulle han och jag käka frukost. såå mysigt. :) blev superglad. hade aldrig förväntat mig ngt sånt. men han hade med sig en överraskning också sa han, och det var verkligen oväntat. och typ INGEN kan gissa vad han hade med sig när han kom. MIN GAMLA PAKETKALENDER FYLLD MED MASSA PAKET!!! den jag hade när jag var mindre och bodde hemma och så, gud så härligt. man får väl vara lite barnslig och tycka att det är mysigt?
och inte nog med det så hade han med sig alla mina småtomtar som jag har haft på mitt rum där hemma. såna otroliga minnen jag fick när jag plockade upp dem innan. små bamsebjörnar med tomteluvor som jag fått på dagis och fritids och sånt. och han hade dessutom med sig min julstrumpa, man kan väl säga att idag är en underbar dag.

har faktiskt gått här och myst för mig själv nu en stund och julpyntat lite här och var. inte så mycket för måste städa hela lägenheten grundligt och julfint innan det kan julpyntas på allvar. men litegrann har jag minsann tagit fram och gud så mysigt det är. önskar bara att paul var här och att vi kunde göra det tillsammans. men det ska vi ju på söndag! :)

sen så upptäckte jag något hemskt. PAUL HAR VARIT NALLAT AV MITT PEPPARKAKSHUS!!! gissa om han ska få stryk för det när han kommer hem. jag som älskade det där huset. oooooh, fatta så arg jag är. men han ska minsann få bygga tillbaka det han har tagit. fan kan han inte äta mat, människan. han kommer minsann inte få det lätt när han kommer hem den drummeln. jag som skulle lägga upp en bild på det här idag så alla kan se, men nu blir det inte ngt med det. får ta en ny bild när han har rättat till det han ställt till med. usch, ingen anar hur arg jag är. det riktigt kokar inom mig, såsom när man ser på tecknad film och det ryker ur öronen och jag blir helt röd i huvudet. vill bara skrika!

men nu ska jag snacka lite med sebbe. sen ska jag göra vid mig för jag och paul ska köra en sväng till öb och netto och lite sånt när han kommer från jobb.

pusspuss <3


pp

Du kan skicka till mamma.. du har adressen va? Gulligt det med gosan..



Jag gör allt för att bli frisk. Jag är bara så trött på allt. Att jag ska åka hit å dit å hejhå! Suck, byt liv med mig ngn? haha, jag lägger snart ut en kontaktannons, å ser fall ngn vill byta liv. :)



Hur gåre för dig med kuren? funkar den eller? Hoppas på det, för din skull. :) Så du kan bli glad. Jaaa, det måste vi verkligen! Men jag hoppas att du vet att jag finns här ändå, även om vi inte hörs varje dag! Tänker på dig! Puss kram Love u

2008-11-29 @ 18:56:23
Bloggadress: http://lundqviist.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0