14 oktober 2008

4 dagar kvar! :) oooh det börjar närma sig, eller hur malin!!??! som jag längtar. jag och paul pratade innan och gick igenom lite vad jag ska titta på till hemmet och vad jag ska handla till honom osv, så sa han att han kanske ville följa med, han är ju ändå ledig. men jag bara "alltså, vi ska ha tjejdag!" stackars paul. hihi. kommer ändå typ telefonterra honom om olika saker. hihi. men gud så roligt vi ska ha det, malin och jag!

idag har jag inte gjort så värst mycket, egentligen skulle min kära vän rickard kommit hit och sett en film och så, men det blev inte så. han var tvungen att köra josse till akuten. hemska urinvägsinfektion. lider verkligen med henne. det är hemskt. gör så sjukt förbannat ont. och det håller i sig helt länge också. hemskt.
men jag låg typ på soffan heeeela dagen och såg film osv. riktigt mysigt. men hade asont i ryggen sen när jag gick upp. hade nog legat ner lite för mycket. haha.

sen när paul kom hem från jobbet så åt vi resterna av det vi åt igår, och sen åkte vi upp till washacar och spolade av forden. efter det så bar det iväg ner till stan och friskis&svettis för ett väl behövligt spinningpass. paul var så rolig. sist vi tränade spinning hade han typ inget motstånd alls på cykeln och blev inte ens svettig. men denna gången så försökte han verkligen och hade motstånd på och gud som han svettades, astrött blev han. trodde han skulle ramla av cykeln när låtarna var slut. hon instruktören sa hela tiden på slutet hur många låtar det var kvar och när den sista var slut fattade ju paul inte att det var nedvarvningslåtar också efter det. han var helt slut. haha. :) men söt var han! (det är han alltid)

sen nu när vi kom hem blev det disk och rostade mackor. mums! och sen har vi sytt färdigt tapeterna. vilket meck det var. helt jobbigt. absolut sista gången jag tar mig på att sy i några jävla pappersbitar. haha. helt jobbigt. nu håller paul på med skenorna till dem så vi kan hänga upp dem i gardinstången. så får vi se hur det blir. måste köpa fler stänger också så vi kan ha tre spår där inne i vardagsrummet. julgardinerna måste ju också ha plats så man slipper ta ner gardiner bara för att sätta upp julgardinerna. då är det bara att hänga på dem. och fint kommer det att bli!

nu ska jag hoppa in i duschen, måste ju föna håret och platta det och skit sen också för jag ska till skolan imorgon, eller ja, min gamla skola, nämligen Tech Futurum. ska vara aspirant/buse/kontrollant på den nya klassens VU1-prov. riktigt roligt ska det bli. jag och robert ska vara med. sen kommer antagligen mona och per också. och kanske tommy. ska bli sjukt skoj. ska vara i landskrona redan 8.00 så det blir att gå upp tidigt. har ju ändå fem mil att köra. så natti natti!

pusspuss <3


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0