6 oktober 2008

idag har jag gjort riktigt mycket tycker jag. när jag vaknade såg jag en bra film, nämligen lejonkungen. man måste plocka fram sitt barnasinne ibland. :) hmm, men jag gör iofs det ofta. hehe.
sen efter det så ringde chefen på shell och ville prata lite, hon hade mer tider till mig som jag kan jobba så jag stack dit och fick en hel massa, och så lämnade jag larmet och nycklarna och så. dem var helnöjda med det jag hade gjort kvällen innan när jag stängde helt själv för första gången. hann med allt och det gick kanon. :)

sen så efter det så kom lina hit, vi var på maxi och handlade lite mat, 8 st bravo äpple-päron drycker med sugrör. haha men va fan, det var ju billigt, och jag menar, dem är ju goda så det är inte direkt så att dem ligger och blir gamla fast det är kort datum. sen så skulle jag steka kött innan mamma kom och vi skulle dra iväg på spinning. det var faktiskt riktigt skoj. ska dit igen på onsdag, fast då på morgonen. blev helt taggad nu. och det vet jag att paul kommer bli glad över. imorgon kan jag dock inte träna, för då ska jag och paul simma är det sagt. jag vet ju inte om det blir av, man vet ju aldrig med honom, han bestämmer ju massa olika saker med olika personer och sen kommer han knappt ihåg något av det. haha. man ska inte ta saker för givet när det gäller honom fast han säger det flera gånger, har fått erfara det ett antal gånger kan jag säga.

maten jag gjorde till mig och mamma blev skitgod. det var samma som vi åt när vi var på middag hos mormor och morfar för inte så längesen, så fick jag receptet av mormor och så ändrade jag lite själv men det blev riktigt bra. sparade lite av såsen så kan vi ha det imorgon eller övermorgon till kycklingfilé eller nåt. mums. absolut ska jag laga det fler gånger, det är ju inte så mycket extraingredienser som ska till som man inte brukar ha hemma, och dem sakerna som är lite konstiga köpte jag ju till denna gången och dem hade riktigt lång hållbarhet, typ ett år, någon sak hade till och med mer så det är skitbra. :) alltid roligt när man kommer på nya maträtter så man inte går omkring och lagar och äter samma alltid, blir så tråkigt. efter ett tag är det inte ens gott längre.

förresten, måste ju berätta efter gårdagen. paul körde ju ner till lödde för att kolla på den där hemmabioanläggningen, och jag skrev ju att jag var helt säker på att han skulle köpa den fast han sa att han först och främst bara skulle kolla på den och att han inte var säker. men HAN KÖPTE DEN!!! precis som jag sa, känner honom så jävla bra. :) den är faktiskt ganska fin också, passar riktigt bra i vårt vardagsrum. jag menar, det är ju inte bara han som bor där så han måste ju ta lite hänsyn till mig också. och det sa han att han hade gjort, för dem högtalarna han ville ha från början var så stora så han ändrade sig till denna sorten för min skulle för jag gillar inte om det står massa stora åbäken överallt och tar plats. därför tog han dessa, som är små. men dem har riktigt bra ljud faktiskt. som han har testat det idag, grannarna borde vara ganska sura på oss. men det skiter ju han i. haha.
nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag se på en film.

pusspuss <3


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0