20 september 2008

herregud, jag har blivit en riktigt duktig bloggare de senaste dagarna tycker jag. hehe. vetifan hur många gånger jag har sagt att jag ska bli bättre på det, men ja, varje gång tycks det gå bra ett par dagar och sen rinner det ut i sanden igen. men jag ska göra ett gott försök denna gången också hade jag tänkt. :)

idag har varit en trevlig dag, vaknade och mös massor med paul. sen var jag och handlade lite behövliga saker på ica maxi, skulle ju baka muffins idag. imorgon kommer nämligen farmor och farfar på besök, dem har inte varit och hälsat på än, så tänkte jag skulle bjude dem på lite fika. så det har jag gjort ikväll, bakat vanilj-blåbärs muffins med bita av vit choklad i samt med riven vit choklad uppe på toppen. supergoda blev dom, inte alls torra och precis lagom gräddade, har lyckats excellent denna gången. mamma tyckte också dem var perfekt.

sen i i eftermiddags, typ strax efter halv två, så såg jag att min chef hade ringt på min mobil och pratat in ett meddelande. lille-andreas var sjuk på jobb så han ville att jag skulle hoppa in och det är ju klart man ställer upp. alla andra har ju ställt upp nu när jag var sjuk förra veckan. är någon sjuk så är det klart man ställer upp, nu gällde det bara i tre timmar men ändå. jag tyckte det var ganska trevligt att hoppa in och jobba sådär mitt på dagen faktiskt. körde lite på larm och tog ett par ronder, sen kom micke och bytte av mig vid strax efter halv sex. sen direkt efter jag slutade så körde jag och mamma till renatos och hämtade mat - kyckligrullar. riktigt gott var det såhär en lördagkväll.
simon, pappa och paul (och simons kompis) var ju borta i ishallen och skulle se hockeyn, rögle - färjestad. så jag och mamma åt god mat, ostbågar och tittade på tv och mös lite. trevligt som fan. och emellan bakade jag muffins. det gick ju så snabbt så.

som tur var så vann faktiskt rögle, blev faktiskt imponerad. det trodde jag verkligen inte, men det är klart, hemmapremiär i ny arena och allt, det är klart dem var extra tända. dem vann i alla fall med 4-1. congratulations!

nu ska jag försöka väcka min sambo och leda honom in i sängen. annars får han så ont i ryggen, om han ligger hela natten på soffan. gud så omtänksamt av mig, men det är nog för att jag vill mysa lite också. vill ju inte gå och lägga mig där inne helt själv. skulle vara tråkigt ju. menmen. godnatt i alla fall.

och du marie, älskade vännen, jag saknar dina kommentarer. hihi. har varit inne massor med gånger men du har inte skrivit något. hehe. ;) men jag älskar dig ändå min fis!!!

pusspuss <3


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0