22 september 2008

tjolahoppsan, då skriver man igen. ja, minsann, alla som säger att jag är en dålig bloggare, dem har nog fått vann på kvarn. haha.

idag har jag varit nere i stan och gått lite, handlade lunch på grafitti, en baguette. gott som fan var det. och var inne på åhlens och köpte tre julskivor, så otroligt mysigt att lyssna på det under julen när man går här och pillar. och det var extrapris, 10kr styck. annars hade jag aldrig köpt dem. hade laddat ner massa musik annars. menmen, vi får väl se hur det blir. känns som jag längtar till julen sjukt mycket, vetifan varför egentligen. den är bara såå mysig. men nog om det nu.

sen stack jag hem och såg en film, tomten är far till alla barnen. (mera jul haha) gud vilken rörig film, hoppas verkligen att ingen person i verkliga livet har en sån familj och ett sånt klödd på julafton, inte någon annan dag heller för den delen. jag vet inte om jag hade stått ut att leva i en familj som ser ut på det viset, den tar verkligen priset. haha.

sen nu i eftermiddag har jag varit nere på kontoret och haft lite möte med min chef, fick schema för oktober bland annat. lite mindre timmar än jag fått de senaste månaderna men det är ett bra schema så jag är nöjd. utspridningen mellan dagarna är perfekt. det är nog det bästa schemat jag haft på läänge faktiskt. är supernöjd. ska lämna in det på shell också så dem kan se om dem behöver mig nånting, chefen där sa att det fanns en del vakanser.

nu ska jag börja göra vid mig så smått för jobb. ska ju jobba i natt, och imorgon. suck. menmen. alla människor hade väl hellre varit lediga och ändå fått in pengar på lönekontot. hehe. tänk att alltid kunna göra precis vad man vill. :) men det hade nog blivit tråkigt det också i längden, har jag en känsla av.

marie, du är en ängel som hjälper mig. älskar dig.

pusspuss <3


pp

Haha, lugnt då fixar jag det! haha, nope det va bara en grej som jag själv tyckte va sött, men jag tar bort det :D inga problem söt! mattias ska göra din header idag :D när han kommer hem efter att han vart hos sin nicklas! :D sen så, sen har även du en sida :D Älskar dig!

2008-09-22 @ 19:10:54
Bloggadress: http://lundqviist.blogg.se/

pp

Kolla nu du älsk! säg vad du tycker!! :D det är ju inte klart än, men snart så!

2008-09-23 @ 11:07:13
Bloggadress: http://lundqviist.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0