12 april 2009

den här helgen har verkligen varit skum. den har i alla fall slutat bra, eller ja bra och bra, det vet jag inte förstås. men efter omständigheterna så har den i alla fall ett acceptabelt och positivt slut.

jag har umgåtts massa med frugan. lina då alltså. och superkul har vi haft. i fredags var vi ute i helsingborg och hade riktigt skoj. längesen jag var ute och jag trivdes som fisken i vattnet. speciellt med lina som sällskap, det kunde inte bli bättre. träffade gamla klasskompisar från gymnasiet som man inte har sett på hur lääänge som helst. superkul. innan utgången var det grillning hos lillen som gällde. han hade gjort janssons frestelse med anjovis till grillkött, kanske inte någon hit precis. men det är nog för jag inte tycker om det i vanliga fall, det kanske är gott om man gillar det. vi får helt enkelt vara tacksamma för att lina ordnat lite potatissallad också.
sen på lördagen så var vi på väla, familia, citygross, maxi och willys. en jävla runda. men vi hade skoj och lina köpte massa nya kläder. jag köpte ingenting, eller jo, en klänning men det var bara för att den var på vrålrea. 50 spänn gick den på, riktigt fin. tyvärr kan jag inte lägga upp en bild på den för av någon konstig anledning så funkar det inte att lägga in bilder från min kamera. vetifan vad det är för fel. ska testa på mina föräldrars dator imorgon. så får vi se, kanske det kommer upp lite trevliga partybilder också. ;) men i alla fall, vi grillade här hemma igår. fick besök av oskar, jonathan, lillen, skrevan och kenny. satt och hade det trevligt. sen slutade kvällen med att jag och paul stannade hemma och alla andra stack. men det behövde vi nog. vi pratade och så. det är ju lite knaggligt om man säger så, utan att ha sagt för mycket.
idag så har jag och lina städat hela lägenheten här hemma. som tack så fick hon min gamla datorväska. jag har ju köpt en ny som matchar både datorn och mitt slimmade skyddsskal till den. :) superfint. hade aldrig gjort det om det inte varit billigt. hehe. men sån är jag, känns som jag skriver det alltid. men det är ju så det är. och som sagt, förhoppningsvis så kommer det upp bild på även denna.
sen kom lillen och paul och vi käkade tacogratäng och snackade. supergott blev det. när dem sen gick hem kollade jag och paul på white chicks. jävligt rolig film och gud som vi skrattade, båda två. trevligt var det i alla fall.
nu har han gått och lagt mig och jag sitter här och bränner lite skivor som kan vara bra att ha i bilen och på jobbet och så. har bränt lite olika sorters musik och bland annat en skiva med bara gyllene tider. passar ju hur bra som helst nu när vädret är megafint. superhärligt väder har det varit idag. när jag och lina skulle köra upp till lillens och deras garage för att tony skulle kolla på stenskotten på min bil och vad han kan göra vid dem, så såg vi på mätaren att det var 27 grader varmt i solen. vi kunde knappt tro det. det är bara april månad. men det är inget vi gnäller över. hehe. :)

imorgon ska jag packa lite saker jag behöver ha med mig. ska bo hos mina föräldrar i ca 2 veckor. jag och paul måste börja sakna varandra för att saker och ting ska kunna börja lösa sig. det är ett väldigt bra beslut. även om jag älskar honom hur mycket som helst och han älskar mig, så kan man faktiskt tröttna på varandra ändå. och innan det verkligen händer så tror vi att detta kan vara bra. vi ser det som att jag åker på en liten semester utan honom. :)

nej minsann. nu ska jag bränna en skiva med lite RNB.

pusshej!


Frugan

du är bäst snäckan <3

2009-04-13 @ 11:42:23

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0