20 april 2009

GRATTIS MORFAR!!!

det är nämligen morfars födelsedag idag. ringde honom för en stund sedan men han var och spelade golf. sällan. hehe. men det är klart man ska göra något som man älskar när det är ens födelsedag. klart man ska unna sig det. får ringa senare i eftermiddag också.
faktiskt, för onödigt vetande, så hade jag en kanin när jag var liten som hette nina som också hade födelsedag idag. tyvärr så dog hon av hjärnblödning. när vi avlivade henne kunde hon inte röra sig och var förlamad i hela underkroppen. stackare. det var inte mer än rätt att hon skulle få somna in och börja ett nytt liv på andra sidan. men det var en alldeles speciell kanin. tyvärr har jag ingen bild på henne nu. menh on hade samma färger som en rottweiler och var hur kelig som helst. det är nog ett av få husdjur jag minns från min barndom. inte för att jag hade särskilt många men henne minns jag speciellt.

inatt var en riktigt härlig natt att jobba. superlugnt. man behövde inte stressa alls och innan jag gick av hann jag dessutom tvätta bilen så man riktigt kunde spegla sig i lacken. var supernöjd. nu får minsann någon annan ta hand om den invändigt tycker jag. det är inte mer än rätt.

nu har jag gått upp, duschat och klätt på mig och nu sitter jag här och skriver. tänkte jag skulle sätta igång lite musik. jag har ju bäst musik på datan. det har man ju alltid. har vissa bra skivor men dem är ju i bilen där dem hör hemma. :)
jag ska köra upp till ängelholm och skriva på papper på 7eleven och sen hem till paul och gå på dejt. efter det ska jag hem till lina och spendera kvällen med frugan. va mysigt det ska bli.
men jag ska hinna träffa en som heter britt eriksson också. ska köpa ett gäng såna pulversoppor från cambridge. ska börja med det nu och verkligen ta det på allvar. kan inte hålla på såhär längre. måste verkligen ta tag i mitt liv nu. om allt annat ska fungera med jobb och paul osv, så måste jag ju faktiskt trivas med mig själv och det gör jag inte som läget är nu. men det ska bli ändring! today is the day!

nej minsann. nu ska jag smälla igång musik och sen föna håret. ciao!


Malin

Tänker på dig! Lycka till idag!

2009-04-21 @ 13:11:32

bells

fin blogg

2009-04-21 @ 17:17:57
Bloggadress: http://bellyy.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0