28 april 2009

idag har jag haft en supertrevlig dag med mina underbara flickor sarah och sofie. (som för övrigt är systrar) fan vad jag önskar att jag hade en syster att ha ett sånt starkt band och en sån stark vänskap med. menmen. min bror är inte fy skam det heller.
han klarade minsann uppskrivningen idag. GRATTIS!!!

var nere i malmö på det nya köpcentret entré och shoppade lite. jag köpte ett par skor och ett linne. men jag är supernöjd. skorna är ett par högklackade med stilettklack, superfina. svarta och mörklila med öppen tå. oooh vad jag älskar dem. fastande för dem direkt när jag såg dem men jag fick lägga undan dem först för jag var helt osäker på om det var jag eller inte. men sarah och sofie tyckte absolut att dem var ursnygga så jag köpte dem, och dem kostade bara 229 kronor. :) jag menar, när dem var såå billiga så kunde man ju inte låta bli.
sofie köpte en urgullig söt röd cocktailklänning med rosor på. gud så fin hon var när hon hade den på sig i provrummet, önskar att jag hade en kropp så jag också kunde ha såna fina klänningar. hittade nämligen en i samma stuk fast typ ljuslila, ooh så fin den var. men det dröjer ett tag till innan jag kan ha såna kläder. men jag ska minsann kunna det. hehe.

nu ikväll har jag varit ute och gått med en bra killkompis, fisken. hur trevligt som helst. var så oerhört längesen vi sågs och det fanns såå mycket att prata om. snacka om att man ligger efter nu sen man flyttat till ängelholm, man vet ju inget alls som händer häromkring. inget skvaller når ända dit upp. som tur var fick jag en rejäl uppdatering. vi gick runt i princip hela svalöv och bara snackade om allt mellan himmel och jord. som jag har saknat det. jaaa tobias, det är otroligt manligt att så upp och kissa! :)

nej minsann. nu ska jag försöka få tag på paul. han ringde innan när vi var ute och gick så vi bestämde att jag skulle ringa sen, men nu är det upptaget och har varit det helt länge. men han lägger väl på snart hoppas jag.

imorgon blir det jobb på 7eleven, fick sms av min chef där för typ en halvtimme sen om jag kunde jobba och det kan jag ju. hehe. jag är ju ledig och behöver pengarna. tjingeling!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0