30 april 2009

idag är det då valborg.
vi ska ha lite vänner hemma hos oss och grilla och så, tänkte kanske spela kubb eller boule. ska bli sjukt trevligt. mest är det dock pauls kompisar. men malin kommer ju också, och kanske lina och andy. lina är ju mest min kompis nu fast jag träffade henne genom paul. hehe. min fruga :)

har jobbat på 7eleven hela dagen idag känns det som. kunde egentligen inte jobba idag, men så fick jag frågan igår av chefen om jag kunde hoppa in och hjälpa till ett par timmar på förmiddagen och då tänkte jag att det är nog ingen fara, jag hinner nog med allt ändå. så jag tackade ja! började klockan åtta och sen kom jag inte därifrån förrän kvart i tre. ett par timmar på morgonen, yeah right. blev lite irriterad, men det är sånt man får ta. lite taskigt och respektlöst, menmen. sånt är livet.

har haft sjukt mycket att göra sen jag kom hem sen med städning, matlagning och har även varit en runda på systembolaget och handlat världens godaste öl, Erdinger. sjukt god. lite banansmak är där på den. oooh vad jag älskar den. men jag köpte bara en för dem är sjukt dyra. 24 spänn för en öl. det är inte billigt inte. blev två bacardi breezer också, men vi har rätt mkt cider och så hemma så det fick vara bra där. ska inte dricka så mycket heller. det är ju så varmt ute så det slår på direkt. och sen äter jag ju inte mat såå direkt eftersom jag går på dem där sopporna, så det kommer slå på direkt eftersom magen i princip är tom eller vad man ska kalla det.

men nu har jag sjukt mycket att göra. måste föna håret och sminka mig och platta håret och gud vet allt man måste göra som tjej. haha. ha en underbar valborg kära vänner.

kramar!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0