glömde ju det viktigaste igår



igår när jag la upp bilder på sakerna jag köpt så glömde jag ju att lägga upp det viktigaste. jag köpte en ursnygg tunika i mörklila med lite nitar. skitsnygg, kommer att använda den massor i höst/vinter. det är jag bombis på. här kommer en bil på den!
(bilden gör sig dock inte rättvis, blixten från kameran ändrade färg på den skitmkt, färgen som den är IRL är riktigt snygg mörk lila)


mörklila tunika med nitar 169:- New Yorker



zaida

snygga !

2009-08-26 @ 18:30:08
Bloggadress: http://zaida.devote.se/

Katie

Shit vad snygg den var!



Nej, det skulle vara himla tråkigt att vara platt. Jag får vara glad över mina tuttar. Jag har ofta hjälp av dom :P Min kompis lärde mig att om man ställde sig så att de hamnade typ på bardisken så bara kommer det en massa drinkar från alla håll :P



Ja, det tycker jag nog. Det tar bort en massa gula och orangea toner. Funkar jättebra på mig som ofta får det i håret. Det kostar lite olika beroende på vilket man har. Det jag köpte kostade 150kr för 200ml. L´oreals kostade lite mer där jag kollade, men nu i efterhand kom jag på att det var mer i flaskan :P. Men det var kring 160 för 250ml och 240 för 500ml och det är det nog lätt värt.

Det jag har är det jättemycket blå och lila pigment i, så frisören sa att jag skulle vara försiktig. Jag brukar ha det i hårbotten ungefär fem minuter och sedan 10 minuter i längderna.



Ja, men barn är så lätta att ha och göra med tycker jag. Blir dum sur så tar det tre minuter och sedan är det glömt. Med "vuxna" kan man gå runt och vara ovänner hur länge som helst om man råkar på någon som blir långsur.

Sen kommer dom ju med så roliga kommentarer också, så är man less blir man snabbt glad igen :D



Nog tar han på sig den nu när du varit så snäll och köpt den :D Jag tycker den var superfin! Hade jag haft en kille hade jag säkert också köpt en sån :P



Åh, tack så mycket! Du verkar jättetrevlig du också!



Ja, du får nog lov att göra det då! Hoppas allting går bra :D



Kram

2009-08-26 @ 20:49:50
Bloggadress: http://katie.blogg.se/

Katie

Nu missade jag det där med partajandet! :P

Det blir alldeles lugnt här i helgen. Jag åker tillbaka till Umeå på lördag och fixar med rummet så det går att bo i, så jag lär inte orka ut då. Och på fredag ska vi fira mamma här hemma. Dudå?

2009-08-26 @ 20:51:57
Bloggadress: http://katie.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0