gud va dålig jag är

det har varit sjukt dåligt med bloggande den senaste veckan känner jag. har inte alls känt mig inspirerad och har inte alls känt att jag har något att skriva. egentligen så har jag haft otroligt mycket att berätta, men jag har bara inte orkat.

jag har idag lyckats få igång mitt mobila bredband så jag kan ha internet igång på min bärbara nu. härligt är det. så nu har jag ett par timmar på mig att ta igen det. hehe. känner att inspirationen börjar komma så smått tillbaka. skönt är det.

i måndags morse så var jag som ni vet och hämtade en birmakatt i kävlinge, gosan löper ju så vi skulle låta dem para sig. dessvärre har det inte gått jättebra. hon släpper inte till riktigt, min lilla gosan. men vi ska antagligen testa nästa gång hon löper igen, fast då hemma hos hankatten. veterinären sa att det kunde gå mycket bättre då för det är så man gör egentligen, är hos hankatten alltså.
har lite bilder på dem som jag tänkte visa för er. varsågoda!


igår var en trevlig dag. var nere på stan och käkade lunch med emilia på kinarestaurangen, ganska gott, men definitivt inte något man gör massor med gånger. så himla bra var det faktiskt inte. därefter tog vi en snabbfika på espresso house.
när det sen var dags för henne att bege sig till jobbet så åkte jag hem och tog hand om katterna och diskade och så. på kvällen sen var jag ute och gick en sväng, var uppe på ÖB och köpte en lång lina och en jordankare. det blir mycket roligare för gosan att kunna sätta fast henne så med en lååång lina så hon kan springa "fritt" på gräsmattan nedanför huset. tror hon kommer ääälska det.

sen när jag kom tillbaka väckte jag paul, han var tvungen att vila lite efter jobb, så stack vi ner till råbocka camping och spelade lite minigolf. jag vann!!! dem senaste två gångerna vi spelat har faktiskt han vunnit. dock vann jag bara med 1 poäng men ändå. lite putt blev han. hihi.
sen mös vi hemma i soffan och såg prisonbreak, ska ändå bli ganska skönt när vi sett klart det. då har vi liksom inte det som måste göras, för vi vill ju hela tiden se det nu. vi måste ju hitta på andra saker också. men vi har bara sex avsnitt kvar nu. och det är megaspännande.
när det sen var dags för paul att gå och lägga sig så kom emilia. och vi satt och gjorde en garaget-sida till mig, fråga mig inte varför men det var tydligen viktigt att ha. hehe. vi kollade lite på tradera och snackade skit, och sen satte vi på min favoritfilm mamma mia och somnade till den.

idag har jag fått massor uträttat. lagade mat för två dagar till paul, korv stroganoff. så slipper han käka pizza alltid. han blev jätteglad i alla fall.
sen körde jag ganska tidigt ner till lund och besökte en 3-butik för att få bukt på mitt mobila bredband som jag har hos dem. och det funkade, fick igång det precis här så nu blir jobbepassen mycket roligare. hehe. eller ja, man kan få saker och ting gjorda. :)

nu ska jag fortsätta här. ska kolla lite tradera hade jag tänkt.

tjingeling!



Sandra ♥

vilka söta katter :)

2009-08-12 @ 19:25:35
Bloggadress: http://saandraaandersson.blogg.se/

jennie

fina katter:)

2009-08-13 @ 17:44:50
Bloggadress: http://geekinfashion.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0