härlig sommarkväll

det har verkligen varit en superhärlig sommarkväll ikväll.
fast det blev ett litet missöde och så med bilen, så har det blivit bra ändå.

det blev istället en mysig kväll tillsammans, bara jag och paul. vi satte på gosan kopplet och tog badmintonrack och fjäderboll och gick ut på gräsmattan utanför huset. där spelade vi badminton och pratade och hade allmänt trevligt. gosan tyckte det var jättekul att komma ut och jaga lite flugor och gå på upptäcksfärd. vi band fast henne så hon kunde springa själv utan att vi behövde hålla henne, och hon ääälskade det.
tänkte att vi ska köpa en sån ögla man sätter ner i gräsmattan och ett lite längre rep så hon kan springa lite längre, det känns lite friare för henne också. hon älskar ju att vara ute.
när vi sen tog upp henne i lägenheten igen blev hon skitsur. fräste och rev och hade sig. klart hon blev besviken när hon inte fick vara ute längre. men där ute kunde hon ju inte vara ensam heller.

nu ska jag och paul se på en film.
sen blir det väl sängen.

imorgonförmiddag kommer mamma och hämtar mig för vi ska åka ner till stranden här i ängelholm. massa folk som vi känner nerifrån svalövsområdet kommer också dit så det ska bli sjukt trevligt. har inte varit på stranden överdrivet mycket i år så det ska bli härligt.
paul är lite avundsjuk eftersom han ska jobba, men det blir tid över att göra något tillsammans, kanske åka och bada, när han kommer hem från jobbet.

godnatt och sov gott allihopa!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0