helguppdatering: lördag

lördagen bjöd på lite mer action.
vi vaknade ganska sent, låg länge i sängen och mös hela förmiddagen. sen var det dags att gå upp och vi kunde verkligen njuta av att vi hade semester. vi gjorde nybakade bullar i ugnen och åt en underbar frukost, sen var det dags för mig att bege mig till östra ljungby för att döma en match, som assisterande dock. det spöregnade hela tiden ända tills matchen började, då duggade det bara lite men det var perfekt väder tycker jag och matchen gick bra. det var ett toppmöte i femman. skitskoj var det att vara igång igen faktiskt. :)

därefter hämtade jag upp emilia på hennes jobb och vi tog en sväng in på maxi och handlade lite till middagen, som blev tacos. mums.
när vi ätit klart gjorde vi vid oss inför bilträff och sen utgång. bara det var roligt. :) här kommer lite bilder från bilträffen i helsingborg/väla/hyllinge. dem bytte plats hela tiden eftersom polisen kom. men det var ganska otroligt att det var sån skillnad på människorna som var där. allt ifrån pensionärer till spädbarn. superskoj!
här kommer lite bilder och videoklipp därifrån.




en riktigt snygg guldig bil

renault - fyra hjul och en bult

en riktigt snygg lila BMW

paul orkade inte stå så han gick och hämtade brassestolen i bilen

en annan snygg bil

polisen kom och blåste av allting

pauls bil hade inte mycket att hämta mot dem flesta andra som var där,
men jag tycker att den är fin ändå!

därifrån skjutsade paul oss ner till stan för utgång. tyvärr fick inte kameran vara med så mycket den här kvällen. men dem tre bilderna jag har tänker jag i alla fall lägga upp. hehe.


svartkörningsskylt i rutan, det retar alltid någon

emilia shakar på tempel

bottom's up baby!

en riktigt bra kväll blev det trots en del missöden och missförstånd. vi stängde ställena och kom inte hem förrän klockan sex på söndagsmorgonen! detta gör vi om snart! :)


Emilia

Ja snacka om att tiden SPRANG iväg =) Fulla som svin & massa skoj.. Bilarna va super heta.. & natten va snabb.. Fast dagen efter sög hahahaaa....

2009-08-17 @ 16:07:55

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0