one day off

i förmiddags kom emilia till mig är jag vaknat och vi tog en liten sväng upp på maxi och hämtade ett paket som innehöll ett singstar-spel som nyss kommit ut i buktikerna som jag har väntat på hur länge som helst, förhandsbokade det på internet. :)
sen var vi uppe på hennes jobb och hämtade lite kartonger som jag kunde använda att packa ner vårt kök i. hehe. när vi sen kom hem så lagade vi mat, spagetti och köttfärsås. mums. fast hennes blev dock inte så god tror jag. hehe. hon äter ju inte kött så hon hade en egen färs.
jag passade på att slänga upp portioner i matlådor till paul som han kan ha nu när jag ska iväg och jobba och när köket är under renovering. smart va?!
efter maten blev det att sjunga igenom singstar-skivan så vi har gjort det i alla fall en gång i nyktert tillstånd innan fredag. hehe. kan nog vara idé.
lite flipp-bilder på emilia kan man ju slänga upp också. eller hur gumman?! ;)




när sen paul kom hem så hade jag middagen färdig. fläskfilé med ris och chilisås och ugnsstekt paprika. mumsigt. ännu en portion i en matlåda blev det till herr målare. :)

efter maten var vi runt och letade efter fler lådor till köket men fick inte fatt i några så fick ta vad vi hade hemma. det blev en gammal tvättkorg och lite kassar och sånt som vi packade i, men det gick ju lika bra det.
sen under tiden som paul skruvade ner alla skåpsluckor så lagade jag två portioner mat till åt honom, makaroner och korv. hoppas han tycker det är gott. vi brukar inte äta det så ofta. men gud, jag har lagat tre måltider idag. riktigt duktigt av mig faktiskt.
måste bara skryta lite, jag är faktiskt ganska duktig på att laga mat. det tycker i alla fall alla som har ätit min mat, speciellt paul. han älskar det! :)

vad som hänt sen under kvällen ser ni ju på föregående inlägg. hehe.

just nu sitter paul och bråkar lite med gosan och jag ska hoppa in i duschen. härligt skönt ska det bli. sen måste jag göra vid håret ikväll också, för emilia kommer och hämtar mig tidigt imorgonbitti, då ska vi på shoppingrunda i malmö. ska bli sjuuukt skoj. ska köpa en efterlängtad t-shirt av längre modell som jag kan ha till ett par leggings, tänkte ha den på fredag när vi ska ut. har kikat på den hur länge som helst men tyckt att den var för dyr. men jag ska fan slå till. tycker den är så himla snygg. fick dessutom bättre lön än väntat denna månaden så varför inte liksom?!

men nu ska jag duscha.

hejsvejs!


Katie

Jaha, på det viset. Det är kanske ett spännande jobb. Förstår att det kan vara jobbigt också. Jag skulle bli tokig om jag jobbade natt!



Jag har inte gjort så mycket planer för veckan. Ska hinna umgås med alla här hemma så mycket som möjligt innan jag far tillbaka hem till mig. Sen ska vi fira mamma någon dag till helgen också!



Ja, visst är det härligt med höst. Tända ljus, en massa te, filtar och skratt med vänner. I can´t wait!

2009-08-25 @ 00:04:22
Bloggadress: http://katie.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0