borta bra men hemma bäst

nu har jag typ nyss kommit hem till jennie i eslöv, ska sova här nu i natt. känns trevligt men gillar egentligen inte riktigt att sova borta, man sover inte lika bra. men det är sånt man får ta. hehe. är ju så himla roligt att träffa både henne och barnen så det är det värt! :)

gud vad det har varit kallt nu ikväll när jag har jobbat. helt sjukt. skrapa rutor på samma bild fick jag göra tre gånger ikväll också. det räckte man lämnade bilen ett längre tag så fick man skrapa. helt sjukt. och min bil var ju som en enda stor isbit när jag skulle köra ifrån jobbet när jag slutat.
man fick pälsa på sig med mössa och vantar och hela köret, men jag tog inte något foder i jackan, för det lär ju bli kallare den här vintern än ett par minusgrader så det är bättre att vänta med det och småfrysa nu, annars har man inget att avancera med när den riktiga kylan verkligen kommer.

såhär såg jag ut på jobbet idag:



körde in om statoil och köpte varm choklad på vägen hit, frös så himla mycket. kändes riktigt gott i magen när man fick ner det. och vad blev jag sugen på när jag stod där inne, jo glass?! och hur normalt är det när det är flera minusgrader ute och jag stannade för att värma mig med varm choklad? haha. jag köpte ju ingen givetvis, det är ju mitt i veckan. men ändå. hahaha.

nej minsann. nu ska jag faktiskt sätta i hörlurarna i datorn och se någon film eller ett TV-program. kanske rentav den nya american pie?! den hade jag tänkt se antingen onsdag eller torsdag annars så jag kan lova att ett referat på filmen kommer. är rätt spänd att se hur bra den är. det har ju kommit ganska många filmer nu faktiskt. men vi får väl se. är förväntansfull i alla fall.

kommer troligtvis inte blogga mer innan jag somnar. så godnatt på er allihop!



Ani

Vet faktist inte vart man har fått det ifrån men många verkar tycka om det i alla fall :)

2009-12-02 @ 00:22:34
Bloggadress: http://aramian.blogg.se/

City

LOVELY!



haha inte normalt =) men ovanligt =)

2009-12-02 @ 00:25:35
Bloggadress: http://gatc.blogg.se/

City

Kom in på msn

2009-12-02 @ 00:29:33
Bloggadress: http://gatc.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0