då var man tillbaka! (tror jag)



som alla kanske har förtstått så har jag haft otroligt dålig eller ingen inspiration alls att skriva något. har egentligen haft hur mycket som helst att berätta om mitt liv och mina upptåg men när jag har suttit vid datorn med sidan uppe och skullat börja skriva så har det liksom inte kommit något, allt har bara stannat och blivit helt tyst i huvudet så det har inte blivit några inlägg.

men jag har fått massor med påtryckningar från olika håll och det tycker jag är otroligt roligt. nu känns det som att jag är tillbaka. blev mer eller mindre tvingad att uppdatera idag. men nu när jag sitter här och skriver så känner jag viljan och inspirationen krypandes tillbaka, långsamt men ändå...

julhelgen har varit helt underbar. det har hänt massor med saker. har himla många bilder i min mobil som jag tänkte lägga upp. vill därför inte berätta om min julafton än för det kommer massor med bilder sen. kan inte lägga in dom nu för jag sitter på jobbet, men tänkte göra det senare ikväll när jag kommer hem till svalöv.
det får bli ett löfte! :)

alltså tycker jag att jag struntar i att berätta vad jag har gjort under dessa inspirationslösa dagarna, och så får jag ordna så det tas igen ikväll med bilder och så! :) det är väl en bra idé?!
nu kan jag istället fortsätta från nu och berätta hur den här dagen ser ut!

som sagt så sitter jag på jobb nu. vaknade ganska sent i förmiddags, då blev det mysig frukost och sen spelade jag och paul lite wii. himla roligt det spelet. bara äääälskar det. är så himla glad att jag fått det, fick det av paul i kombinderad julklapp och födelsedagspresent. jag fyller ju faktiskt år nu på söndag den 3e januari! :)

när jag sen kom till lund så körde jag in om mediamarkt för att köpa lite såna smaker till sodastream till mamma och pappa och till oss själva. dem hade sånt superbra erbjudande. det blev även att jag köpte två nya flaskor till mormor och morfar. skitsnygga med bruna blommor, funderar på att köpa två till oss själva också för dem vi har har gått ut i datum och är jätterepiga och fula.

sen körde jag till kontoret för tio över två var det medarbetarsamtal med chefen som stod på schemat. gick riktigt bra och jag kände att jag fick sagt en del saker faktiskt. det är faktiskt riktigt bra med såna samtal. positivt!
efter det kom mormor och göran förbi kontoret för att hämta upp sodastreamen och flaskorna! och nu sitter jag är i receptionen, himla dött är här för det är typ inget folk som jobbar.

en rolig sak som har hänt idag är att min balanceboard till mitt wii har kommit! är superglad. men ska inte hämta ut den idag utan jag tänkte göra det på torsdagmorgon istället direkt när dem öppnar så vi kan ha glädje av den på dagen. idag ska jag nämligen köra till svalöv och sova så jag slipper köra här fram och tillbaka som en jävla jojo. hehe. blir rätt dyrt i längden. kan vara ledig fler timmar i sträck om jag kör hela vägen hem efter jobbet imorgonkväll istället. man får tänka strategiskt! :)

nej nu ska jag läsa lite tidningar. kanske leta upp ett billigt pris på en wii-remote! :) vi får la se vad det blir.

tjingeling!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0