flitiga sandra igång

gud så flitig jag har varit idag. har fått gjort riktigtriktigt mycket och mer kommer det att bli! är faktiskt stolt över mig själv att jag har orkat överhuvudtaget, har ju inte sovit speciellt mycket, bara typ 1-2 timmar.

emilia kom vid typ halv nio och vi skulle börja fixa med hennes dator. men det gick inte riktigt som jag tänkt. den var visst mer illa däran än jag trott, så det är nog bäst att paul är med när jag fixar det för att det inte ska bli fel. brukar kunna formatera och installera om allt själv men det såg väldigt illa ut så paul får vara lite specialist vid min sida! :) bli inte orolig, darling!


sen var vi nere i tvättstugan och la in all min tvätt i tvättmaskinerna. och en sväng till statoil för att köpa frukostbullar och kaffe till emilia blev det också. hon är ju inte människa innan hon har fått sitt kaffe. hehe. gjorde även degen till lussebullar, och den växte finfint under tiden vi var på statoil och i tvättstugan.

 

nu har emilia gått till jobbet, lussebullarna är klara och tvätten är klar. har stått nere i tvättstugan och vikit och haft mej också. nu skrålar radion för fullt med julmusik och det doftar härligt av nybakade lussebullar i hela lägenheten och jag tänkte lägga in all tvätten i skåpen och så.

visst ser dem goda ut?!

har nämligen lurat paul riktigt rejält. har inte berättat att jag tvättade idag, och hans kalsonger var slut. så jag ringde honom nyss och sa att det var lika bra att han köpte några par nya kalsonger på väla på vägen hem från jobbet, för jag kommer inte tvätta förrän på fredag. så sa han att jag skulle boka tvättid till honom så han kan tvätta imorgon. hihi. men han får köpa kalsonger ändå, annars har han inga nya efter att han duschat idag. så överraskad han blir när han kommer hem! 
var det rätt eller fel att ljuga för honom på det viset?!

som sagt så står det på schemat att lägga in all tvätten nu så det verkligen inte syns när han kommer hem att jag har tvättat. sen tänkte jag även bädda sängen och dammsuga av lite här hemma så det ser snyggt ut. är inne i värsta stimmet, tror knappt det själv. men jag har en sån dag idag då jag riktigt gillar att fixa och pula här hemma. härligt som fan är det! och julmusiken gör det ju inte sämre direkt. :)

 

sen hade jag tänkt köra och hämta elis på fritids, ska passa honom tills emilia slutar jobba. så slipper han åka till klippan och emilia köra fram och tillbaka. hon hjälpte mig med tvätten litegrann innan idag så det är klart jag ställer upp. bara onödigt för henne att köra fram och tillbaka dessutom och jag är ändå hemma och elis är ett sånt härligt barn, så det är ju självklart jag ställer upp!

 

efter det blir det att laga mat och duscha och äta och så. när sen emilia kommer så ska vi spela lite buzz!

 

nu kallar städningen. får kli i fingrarna av att sitta här. vill bara städastädastäda.. :)

 

kramkram



Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0