mer sömn än planerat

sov fler timmar i natt än det egentligen var menat att jag skulle göra, men antar att min kropp och själ var riktigt trötta efter att ha sovit knappt 2-3 dagen innan. skulle ju ha hunnit med så himla mycket idag på dagen innan jag körde till jobb. allt ifrån att fota pepparkakshuset och lägga upp här på bloggen till att städa undan och slå in lite julklappar. men tji fick jag. hehe. men man behöver sova lite extra ibland också.

när jag sen vaknade så gjorde jag det inte av klockan utan av att en katt busade och bet i min näsa. haha. det var givetvis kattungen. hehe. sen kelade vi och busade lite och så kom gosan och också ville kela. så dem låg på varsin sida om mig och jag klappade dem. för det går ju absolut inte att ligga föör nära varandra, absolut inte. haha. dem har ju som ni förstår inte blivit vänner än. men det kommer väl. tycker i alla fall att det är stora framsteg. så jag lämnade faktiskt dem ensamma i lägenheten när jag körde hemifrån. hon dödar ju inte honom liksom. igår när vi var på rögle så var gosan i ett rum och kjell i ett annat. men jag kände idag att dem får fan lära sig att vara i varandras sällskap så jag lät dem vara fritt i lägenheten båda två. det kan väl inte skada?!

nu sitter jag och jobbar. ska inte jobba så länge idag. men sen när jag slutar ska jag köra hem till jennie i eslöv och sova där, för imorgon på dagen innan jobb ska jag hjälpa henne med att fixa en kalender från antingen tryckdig.se eller personligalmanacka.se. lovade att hjälpa henne med det innan december är slut och imorgon passar utmärkt. slutar ju redan 23.00 på jobbet idag! :)

nej mindann. nu ska jag spela lite spindelharpan. sen kommer paul förbi jobbet också när han kör hem ifrån malmö, hade glömt mitt körkort och mitt bankomatkort i hans bil nämligen. och det kan ju vara en fördel att ha det med sig i plånboken, ska ju inte hem förrän på fredag. hehe.

hejsvejs


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0