shoppingdag med lisette

i morse väckte jag som sagt lisette och hon kom hit och vi begav oss till helsingborg där jag hämtade ut min vinst på tastyhouse. det var nämligen så att för ett par veckor sen hade dem en sån kampanj att om man handlar för 85 kronor så vinner man något. och jag vann en steam brush. nedan finns en bild och ett youtubeklipp på vad det är. jag visste först inte vad det var för något, men det verkar himla praktiskt!

 



när vi sen hämtat ut den så körde vi vidare till väla och det blev en sväng där och en sväng på rusta. det som fick följa med mig hem var ett ursnyggt överdrag till strykbrädan, ska lägga in bild på den imorgon. hinner inte fixa med det ikväll nämligen.
inne på väla käkade vi lite lunch och hade riktigt trevligt. det blev mexikanskt på taco house.



när vi sen var klara där så var vi inne en sväng på jysk i ängelholm och jag fick med mig julklappar till både gosan och kjell hem! varsin söt liten nalle som dem kan busa med.
därefter var vi inne på maxi en sväng och köpte lite mat och annat gott.

ikväll så blir det tjejkväll här hemma med massa mys. gjorde nyss iordning fruktskålen och det blev sjukt bra. mamma gjorde alltid så när jag var yngre och jag tycker det ser så himla mysigt ut.
vad tycker ni?



nu ska jag faktiskt ta och hoppa in i duschen. får ju ändå vara lite fräsch fast det är myskväll. sen ska jag fixa iordning och städa lite i sovrummet och börja fixa med allt och koppla in mitt singstar i vardagsrummet och lite annat smått och gott. ska ringa sarah också och se när hon dyker upp med tåget så jag inte är i duschen då. hehe. :)

på återseende vänner!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0