9 februari 2009

har nyss vaknat med värsta smärtan i näsan. fattar inte hur det kan göra så satans ont. helt sjukt. opererades ju för ett ganska bra tag sen, tyå 2 år. haha. men nu har det börjat göra skitont i det såret där långt inne i näsan. känns helskumt. har fått ta smärtstillande hela natten när jag har jobbat och ska snart slänga i mig en tablett igen. pratade med öronnäsahals-mottagningen här i ängelholm innan och fick en tid nästa tisdag. kanske får jag göra om operationen och bli sjukskriven och skit. orkar egentligen inte men vafan. man vill ju bli bra. men det är en hemsk väg dit i så fall. snyft. det värsta är bara att nu är smärtan nästan olidlig. får se hur det är inatt/imorgon. kanske får sticka in till jourläkarna i helsingborg om det blir sämre. vi får se.

idag hade jag bara tänkt vara hemma och ta de lugnt. ska laga någon middag också. inte för att jag vet vad, menmen. det får bli ett annat kapitel sen. orkar inte just nu bara.

får kanske slänga mig på soffan och se en film. det kan jag behöva. är egentligen sugen på godsaker men det blir ingenting med det nu mitt i veckan. men visst fan hade det varit gott.

måste skänka lite tankar åt pp också här i min blogg. lider verkligen med henne. att vara så långt ner i skiten man bara kan va, och sen få det ännu värre av just personen man älskar och som man trodde fanns där i vått och torrt. det är nog det värsta som kan hända i en sån situation. varför är killar programmerade på det viset? att lämna en när man behöver dem som mest. sjukt. the big guy gjorde något allvarligt misstag när han skapade adam, jag bara vet det. eller hur gumman?

nej nu blir det film och värktabletter.

pusspuss <3


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0