17 januari 2009

usch vad jag har uppdaterat mig dåligt på sistone. sorry. haha. idag har jag och paul varit på bio och sett den nya wallander-filmen och gud så bra den bra. vi tyckte båda två att det var den bästa av dem alla. superspännande och verkligen sevärd. vi hade det supermysigt. är så oerhört glad att allt har ordnat upp sig mellan oss. allt är bara så underbart och allt går så himla bra just nu. :)

igår så var sarah här och vi sjöng singstar och lagade mat och såg film och hade jättemys. paul och tobbe var ute i helsingborg och festade. aspackad kom han hem sen på natten. som vi skrattade åt honom. haha. har tagit hand om honom halva dagen idag. ärligt talat så har jag fått gjort himla mycket idag. har både tvättat asmycket tvätt, (vi hade inte tvättat på nästan tre veckor så det var hur mycket som helst) färgat håret med mamma (eller ja, hon slingade mitt hår) och så har vi varit på bio och ätit middag och efter bion så var vi på maxi och handlade lite mat och så blev det även lampor till fönstret i vardagsrummet. superfina. hittade precis såna i den stilen som vi vill ha för bara 50kr styck. bara sprang på dem liksom och det är klart man klipper till då ju. sen köpte vi även lite avfallssorteringspåsar, det var ett sånt set, skitbra. sen städade jag det ena skåpet inne i sovrummet också nu ikväll. sorterade mina gamla skor och satte mina träningsväskor och domarväskor på plats osv. kommer bli riktigt najs när sorteringen av alla skåp är klar. :) vi började även titta på en film men avslutade det ganska snabbt.

har hittat en ny bil nu i dagarna också. superhäftig. men det är vissa aspekter som ska klaffa för att jag ska köpa den. det är inget jag vill skriva om här för en del människor som tydligen läser min blogg och kommenterar ganska så oönskat, dem har inte med det att göra. därför kan jag tyvärr inte delge er som jag verkligen vill tala om det för. menmen. strunt i det nu. har i alla fall kollat på en assnygg bil som både jag och paul föll för ganska omgående. pratade lite med ägaren och det verkar vara en fin bil. men det är långt att köra för att titta på den, ända uppe i finspång vid norrköping. men vi får väl se vad som händer. drömma kan man ju om inte annat. :)

imorgon ska jag öppna på shell. så får väl gå och lägga mig nu tror jag. annars kommer jag ha problem med att komma upp. ska försöka få med mig paul in i sängen och mysa också. han kan gott klia mig på ryggen nu när jag ska somna. det är han skyldig mig efter att jag har tagit hand om honom halva dagen när han varit bakfull och spytt och skit. satt där vid sängkanten med en fuktig kall trasa och baddade honom på pannan och sånt. hehe. gud så snäll jag är. :) men han snackade något om att det nog inte var en vanlig bakfylla utan att det var dålig kvalité på ölen på ett ställe som de var på igår, men jag vet inte riktigt om det är en undanflykt för att jag ska tycka synd om honom eller vad. får väl höra vad tobbe har att säga nästa gång vi träffar dem. haha. i så fall kan de ju inte bara vara paul som är dålig ju. men nu är det dags för sängen.

pusspuss <3


marie

Haha men jag är ju nyfiken! Jag vill veta nu! :) Snälllla, om inte annat, när kommer det på posten? :) Det är värre än en skola. Det är som förskolan, eler dagis. En del läxor man får, sättet det pratar till en? Jag får fan krupp varje gång jag är där. Fast det brukar jag förvandla till något som jag sitter och tänker på som jag sedan stör mig på. Å då kan jag inte lyssna riktigt. Tyvärr så innebär ju det att jag inte lyssnar på allt som sägs heller, men skit i det. Det är drygt! Dessutom så lägger mina öron av klockan 12.



Jaarå, jag mår inte så bra just nu. Kanske därför jag är lite off mot allt och alla. Förutom de som är ganska så mycket i min sits.. :/ De är ju de som verkligen förstår den, varför man vill ta livet å shit.. Suck..



Pussar LOVE

2009-01-18 @ 15:59:58
Bloggadress: http://lundqviist.blogg.se/

marie

Det är väl klart att du kan säga vad det är? Jag kommer ju ändå så märka det på posten sen? :) Va göre fall jag vet det lite innan? :)



Det är inget man vill förstå. Det är jobbigt att förklara för någon som inte själv befinner sig i den situation. No offens! Men det jag menar är att det kan vara svårt att höra vissa saker. Eftersom att det kan låta helt sjukt. Å det är inget jag vill tynga dig med skorpan! :)



Visst äre en erfarenhet men det har allt varit. Haha, hur många kan säga att det vet hur det är att vara på botten utav havets botten men ändå försöka simma upp efter luft vissa gånger? För att sedan veta att man ska dras ner till botten igen, snabbare än vad som var möjligt? För att sedan hålla på så?...



:P Pusspuss

2009-01-19 @ 15:48:33
Bloggadress: http://lundqviist.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0