24 januari 2009

då äntligen kan man berätta. jag har fått nytt jobb, en fast tjänst den här gången. inte riktigt heltid, men inte långt ifrån. jag är superglad och tycker det ska bli riktigt spännande att lära mig lite nya saker. ända kruxet är ju att det är en bit att köra men det får man ta. man vet ju inte hur länge det är så heller. vi får väl se, får hoppas på det bästa. var och skrev papperna igår och det kändes jättebra. :)

men gosan är inte lika glad. var hos veterinären igår och köpte en tratt som hon har på huvudet nu. hon har nämligen kliat upp ett sår på ena "kinden" som inte får lära förrän hon är där och kliar upp det igen. då är det bäst såhär. men det läker fort, det var nästan läkt redan nu fast hon bara haft tratten igår. det såg jättefint ut. förhoppningsvis behövs den bara idag också. det märks riktigt på henne att hon inte trivs i den, men vem hade gjort det? det ser inte ens det minsta bekvämt ut. bökigt som fan måste det vara. stackars gumman.

nu har jag gått upp en halvtimme för tidigt upptäckte jag. haha. ska på domarkurs idag. trodde den började åtta men såg i papprena nu att det är inte förrän halv nio som den börjar så då tänkte jag att jag skulle skriva lite här så länge. det behövs, gör inte det så ofta numera. och det kommer inte bli mer nu i nästa vecka, har massa upplärning på nya jobbet då. kommer vara slutkörd när jag kommer hem.

måste kanske berätta lite om mina fynd jag gjorde igår. var inne på nova och shoppade loss lite för att fira med nya jobbet och så. hittade faktiskt en hel massa saker. ett brunt brett skärp, en grå sjal, tre par hipster i olika färger, 1 par sexiga string med lite volang, 1 vit och 1 svart stickad kofta med knappar fram, 1 svart tunika, 1 svart kort kavaj, 1 par skinnstövlar och 1 par svarta skor till paul. kände mig oerhört snäll. men han behöver skor och så hittade jag ett par skitsnygga billiga så kunde inte låta bli. glad blev han i alla fall, och det är huvudsaken. allt detta gick inte på mer än typ 700 kronor, har jag gjort klipp eller vad?!?!?
dem hade värsta rean på gina tricot, riktigt mycket saker. skulle hitta ett par jeans i röran också för dem kostade bara 99kr men hade inte riktigt tid till den, hade bråttom till jobb ju. och det var lite synd att man inte är mer på det hållet för jag hade nog kunnat gå där inne mycket mycket längre än jag gjorde och fynda massa mer. men antar att jag blivit utfattig då så det var väl lite tur också. haha.

ikväll bär det av till stehag direkt efter domarkursen. jessica fyller 21 på tisdag så vi ska fira henne ikväll. ska bli ganska trevligt faktiskt. ska visa martin den bilen vi hittade också och se vad han tycker om den. det kan ju bli aktuellt nu i det närmsta. vem vet! :) sen efter att vi varit hos jessica måste vi sticka till niklas som fyller 20. det blir lite sådär när båda har på samma dag, man kan inte riktigt välja. men pappa och simon sticker in till niklas och så sticker jag och mamma till stehag så får vi komma dit sen. fast jag tror nog inte jag följer med till niklas tyvärr. har ju ganska långt att köra hem och jag öppnar på shell imorgon. kommer inte orka det annars. visserligen är det inte förrän åtta nu på helgen men ändå. mycket nog att orka det ska jag säga, jag som inte alls är någon morgonmänniska.

sen imorgonkväll måste jag göra en fin middag till mig och paul. vi har inte ätit tillsammans sen i onsdags och då åt vi ute. känns lite tråkigt. saknar honom faktiskt. han ligger ju och sover när jag kommer hem. snyft. och idag är jag borta hela dagen och kommer hem sent och sen ska jag upp och jobba hela dagen imorgon. tur jag slutar fyra så vi hinner träffas lite. fast vi bor ihop och ser varandra lite så känns saknaden ändå. man är ju inte något med varandra liksom och ägnar oss åt varandra.

menmen. nu måste jag föna håret och välja kläder. måste ju ha kalaskläderna hela dagen så kommer vara lite finklädd på domarkursen, känns lite sådär men vafan. sånt man får ta. annars blir det typ tre mil extra att köra och det har jag fan inte råd med. kör långt som det är ändå.

pusspuss <3


Jennie

Syrran fyller inte år på tisdag, utan yhon fyller år idag(den 26)

2009-01-26 @ 11:29:48

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0