8 januari 2009

nu är vi där igen, det är ju fortfarande den 8e januari för mig, jobbar ju nu i natt så det blir inte den 9e förrän jag har vaknat efter att jag sovit. haha. menmen. usch så trött jag är. skulle egentligen inte jobbat nu. har jobbat på shell hela dagen, så ringde chefen på securitas och jag fick hoppa in. men man ställer ju upp. bara det att de senaste två dagarna har jag jobbat 9-16.30 på shell, 22-07.30 på securitas, 14-19 på shell och nu 22-05.30 på securitas. det är inte utan att man är lite sliten. blir avlöst lite tidigare än vanligt idag för jag är helt slut. en himla tur att en annan kunde sitta här de sista 2timmarna. vet inte om jag hade orkat. sen måste paul ha bilen till jobb också. annars blir det väl samma liv som det var igår på dagen (eller ja, idag blir det ju eller ja, skitsamma. haha)
han var skitförbannad på mig för att han fick gå utan mössa och vantar till tåget, och att det var stressigt och så. ändå hade jag ringt och väckt honom i tid för att han skulle slippa stressa. sen vet han precis var hans mössa och vantar och halsduk och allt finns och det är bara att sätta på mig, det är ju inte mitt fel. sen hade han glömt husnycklar så när han sen kom med tåget efter jobb så kom han ju inte in så han fick cykla upp till mig på shell och hämta mina husnycklar. snacka om yrpanna. men är det mitt fel? snälla någon, kommentera detta inlägget och tala om ifall det är mitt fel. han har varit riktigt förbannad på mig efter det och typ bett mig dra åt helvete så långt hemifrån det bara går, med anledningen av att han inte tycker jag bryr mig tillräckligt mycket om honom eftersom jag låter honom cykla/gå i det vädret utan mössa osv. han är ju 22 år, fullt vuxen att kunna tänka på sånt själv. jag kan ju inte vara hemma och klä på honom varje gång han ska iväg. sen ordnade jag det idag när jag skulle jobba så att jag fick skjuts hem på morgonen när jag slutade, så det var bara för han att skjutsa mig hit på kvällen så slapp han ta tåget och så. men då var han så arg och tjurskallig att det gick minsann inte för sig och då skulle jag dra åt helvete och det ena med det andra. fattar inte vad jag har gjort för fel?!? han är så fruktansvärt envis också, han ger sig liksom aldrig. och vi som skulle på bio sen ikväll. men det blir väl ingenting med det, skulle se den nya wallander-filmen, den har ju premiär idag. det fula var ändå att han hade middagen färdig åt mig när jag kom hem från jobbet och det brukar han aldrig ha, men just den dagen när han typ var skitarg på mig, då skulle han ha det. jag får inte riktigt det till att gå ihop heller. är det någon som begriper sig på såna här karlar så är jag tacksam för tips. haha.

idag ska jag i alla fall sova så länge det bara går. har inte sovit ut på flera dagar. känns mycket längre. man är som en zombie. tänker inte längre, allt bara går på rutin och vanor. kommer fan gå åt helvete om jag fortsätter att jobba på det här viset. men hur ska man göra liksom? man vill ju ställa upp både på shell och securitas. man är så rädd att cheferna blir sura och inte ringer fler gånger om man säger nej. det känns som att om man behöver vila inte är ett bra argument till att tacka nej, eller är det det? som jag har jobbat nu så måste det v'äl ändå vara det? jag kan ju inte göra ett bra arbete heller om jag inte får vila ut, jag mår ju inte bra av det. det är inte hälsosamt i längden. menmen. vi får hoppas att det här nya blir något positivt och så. ska ju på anställningsintervju på det jobbet jag sökt. tänk om jag får det. fan vilken frid och fröjd allt blir om det blir som jag tänkt mig. det verkade som om det så gott som var mitt. men vi får se. det är ju så mycket praktiska saker runtomkring också. långt att köra, extra bensinkostnader, paul får ta ut forden igen för jag behöver min bil, ja det är mycket som måste diskuteras där hemma först. det kanske inte alls går att lösa. men vi får väl se.

pratade även med skåneboll idag, måste ju ändra min domarkurs jag skulle iväg på den 7e mars. kan ju inte då, det är ju hotellvistelse i göteborg som står på tapeten den helgen. hoppas att det går bra att jag går kursen med helsingborgarna istället. annars får det blir här i ängelholm eller kanske i hässleholm som förra året. enda tråkiga är bara att man inte får göra det med tjejerna. menmen. sånt är livet. det i göteborg är faktiskt mycket viktigare.

måste sticka upp och köpa den sista förvaringsväskan till täcken också på jysk. köpte två som vi skulle ha till våra extratäcken, vi har ju varsitt sommartäcke och varsitt vintertäcke, men så kom vi på att det vore bra att ha en tredje till vårt gästtäcke också. där får plats kuddar också i den där väskan så den är verkligen perfekt. man får sån ordning i skåpet. ska ha lite anordningar i skoskåpet och väskskåpet också. tänkte ta itu med det nu i helgen när jag är ledig, ska tvätta på lördag också. allt måste bli tipptopp. för sen nästa vecka blir det att få hem bovärden till oss för att besiktiga hallen, och då måste det vara felfritt och fläckfritt där.

ooooh, ikväll ska vi äta riktigt god middag. stekt potatis med kycklingfilé, grönsallad och tomat-bearnaisesås. mums. längtar faktiskt. och nu när jag sitter här och skriver så får jag så ont i magen. har inte ätit på megalänge. är hur hungrig som helst. får väl käka min sallad som jag köpte på statoil på vägen hit nu. kan vara en bra frukost så man inte går och lägger sig och sover på fastande mage sen, för då mår man fan dåligt när man vaknar sen och hela dagen är förstörd.

nä, men om man skulle packa ihop datorn och allt annat och förbereda sig på att bli avlöst. hehe. natti natti.

pusspuss <3


Jennie

Det är absolut inte ditt fel att Paul, fick gå uan både vantar och mössa! Det är han jälv kapabel till att plocka fram.



Sedan det här med middagen , var nog lite som en gest för att han inte ville erkänna att det egentligen inte var ditt fel, det här med både mössa och vantar och husnycklar!

2009-01-09 @ 08:59:34

Linda

Jag tycker du lät lite taskig mot Paul.

2009-01-09 @ 14:03:29

Nisse

Gör ni inget annat än att bråka?

2009-01-09 @ 18:16:40

marie

Hum.. det står inne på den sidan, hur man gör.. Man ska slänga upp ngn länk av ngt slag.. Jag kommer inte ihåg riktigt, jag bara gjorde något så fick det vara bra sen :D



Jag har varit där, å när jag kommer hem är jag dötrött, känner bara för att stupa i sängen på direkten. Det är något jag ska göra efter mitt besök vid datorn nu :P Måste ju uppdatera min blogg :P Vaddå beroende!



Vad ska jag få? Nu blir jag glad? SKa jag få en biljett hem till dig? Så jag har råd att komma nångång? :D Guuud va snäll du är! Jag tackar ödmjukast! :D



Hur är allt gumman! Förlåt att jag varit så vresig å kort det senaste, men du känner mig. Jag kan ha jäävla dagar... Förlåt! Älskar dig!

2009-01-13 @ 15:20:25
Bloggadress: http://lundqviist.blogg.se/

josefine

Jag tycker att paul verkar vara en skitstövel

2009-01-17 @ 19:48:31

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0