bio och helsingborsfestival



det har varit en sjukt härlig kväll med både ett biobesök och en sväng på helsingborgsfestivalen. var där inne med paul och anders. gillar den killen skarpt, han är en riktigt trevlig kille. too bad att han inte har någon flickvän, ärligt talat fattar jag inte hur han kan ha problem med att träffa en tjej, han är verkligen en supergo kille.

men i alla fall, det regnade när vi kom till helsingborg och då känner man inte direkt att man är speciellt taggad till att springa på festivalen direkt så vi bestämde oss för att gå på bio. jag ville se harry potter och killarna ville se transformers så det slutade med att vi såg en helsjuk film som heter brüno. och jag kan lova er att det var den sjukaste jävla filmen jag har sett i hela mitt liv. vi skrattade nästa oavbrutet och personen det handlade om var sjukare än någon annan i någon annan film. han slår borat och han slår aliG. helt sinnessjuk. gryyym film. ni mååååste se den. jag kommer helt klart se den igen!
när filmen sen var slut så hade det slutat regna och vi kunde i lugn och ro gå på festivalen och titta. men där var inget skoj så direkt. jag menar, allt som fanns här har vi ju redan sett på kiviks marknad, fast mycket bättre. helsingborgsfestivalen är sjuuuukt överskattad, jag ser inget roligt med den. det var mycket bättre förr kan jag säga. nu är det mest skit enligt min mening.
men vi gick i alla fall förbi en spådam som bara kostade 100 kronor och jag tänkte att det kan ju vara skoj att prova någon gång. inte för att jag tror på sånt direkt men det kan ju vara skoj att göra någon gång. så jag satte mig ner och hon skulle spå i kort då. något vettigt hon sa var i alla fall att det är en bra tid nu för att börja plugga och att jag inom en snar framtid kommer att få tillökning ekonomiskt och att min ekonomi kommer att bli mycket stabilare och det känns ju skönt. som sagt, jag tror inte att hon kan se sånt i korten men det är skoj att ha varit med om det. hon sa även att paul kommer att få ett barn i sitt liv och att jag kommer att få minst ett, men att det inte blir innan jag fyllt 25 och det känns också skönt. men hon yrade en hel del också faktiskt. men jag säger det en gång till, I dont believe in that kind of things!

nu har vi kommit hem i alla fall och paul har gått och lagt sig och jag sitter här och tråkar för mig själv. kan inte lägga mig riktigt än för det är ju dags att jobba igen imorgon, och sen hela helgen. måste ha rätt på dygnsrytmen så jag ska se en film innan jag lägger mig för att sova så det blir att ta på mig pyjamas och krypa ner i soffan. kanske somnar jag till filmen och ligger kvar här, kanske kryper jag ner hos paul sen när filmen är slut. det återstår att se.

alla mina räkningar är betalda också och det känns sjukt skönt. gjorde det direkt nu när jag kom hem så har jag det ur världen!

nu kryper jag snart ner.
godnatt allihopa!


- H*

- ah festivaler gillade man när man var liten .. nu är det ju inte lika kul .

2009-07-24 @ 02:04:48
Bloggadress: http://finest.se/hodamerei

Sabina

Jaa precis, jobbigt att jag inte kommer få den bara :D

2009-07-24 @ 14:24:39
Bloggadress: http://sabinamolin.blogg.

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0