filmmys hela dagen

idag har jag legat på soffan hemma hos mina föräldrar och myst för mig själv. har zappat igenom alla kanaler flera gånger, dem har ju massor som vi inte har hemma. (men som jag önskar att vi hade, men betalar fan inte dem pengarna för lite TV-kanaler)
först såg jag andra halvan av rattatouille, mysig film från disney pixar. åt även lite frukost, mackor med kokt ägg och kalles randiga. mumsigt. det brukade jag äta ganska ofta när jag bodde här hemma. har saknat det. doris tyckte också att det var gott, speciellt kaviaren. hihi.
sen kom en svensk film som heter underbar och älskad av alla som jag inte har sett, så jag såg ett ypperligt tillfälle att se den nu när den gick på TV och jag inte hade något annat för mig. och den var faktiskt bra. inte någon som jag ser igen, inte bra på det viset, men liksom, den hade ett budskap och jag var med i hela filmen och tyckte den var bra. inte spännande som att man sitter på nålar och var spänd på vad som skulle hända härnäst, men den var bara så klockren. gillade den skarpt. men som sagt, EN GÅNG!!!
nu ska jag snart börja så smått med att göra vid mig och snoka igenom päronens frys efter något att äta i natt på jobbet. hihi. ;) ska väl ta mig en lunch också innan jag kör hade jag tänkt. ikväll jobbar jag 17-02, helt okej pass faktiskt. man kommer hem och kan sova på natten, det blir liksom bara som att vara vaken lite längre än vanligt och så blir inte hela dagen imorgon förstörd av att man jobbar på natten. perfekt.

nej minsann. have a nice day, everybody!!!

tjing!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0