hela dagen borta

nu har vi minsann vaknat sent igen. igår vaknade vi tjugo över tolv och idag vaknade vi fem i ett. helt sjukt att man kan sova så länge två dagar på rad. skulle vi inte vara utvilade idag?!

det blev en lite annorlunda vändning igårnatt. när paul och hans kompisar hade stuckit ut så kunde jag äntligen lägga mig ner och vila. hade sån grym huvudvärk, tror aldrig jag har haft såå ont i huvudet bara av huvudvärk, det har varit av hjärnskakning eller nåt sånt i så fall. det värkte i bihålor och hela pannan och det var liksom en sprängande känsla och jag svettades och usch, det var hemskt. så jag tog på mig pyjamas och la mig på soffan och satte igång en film.
sen pratade jag med malin som skulle vara fylletaxi åt dem som inte bodde i ängelholm, hon skulle träffa dem nere på stan och ville jag skulle följa med ner. tabletterna jag tog för huvudvärken började värka och jag följde faktiskt med. fick klä på mig igen och så bar det iväg till morris. vi var där i max en kvart, han knappt in förrän vi mötte grabbarna och dem sa att dem skulle hem. så egentligen var det sjukt onödigt, menmen. det var ändå ganska trevligt att få komma ut lite. synd bara det inte var så länge.

idag blir bara slappedag för mig och paul. för en gångs skull mår han inte så jättedåligt idag. han brukar ju vara sjukt kass dagen efter han har druckit men han verkar må bra idag, kanske för att han har sovit ut, vad vet jag.
vi skulle städa men jag vet inte hur det blir med det, vi får se hur han orkar. hehe.

nu ska vi i alla fall käka frukost.

have a nice day!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0