migränhelvete

har haft ont i huvudet nonstop nu sen i lördagseftermiddag. det hjälper dock med alvedon och sånt, men det tar inte bort all smärtan. man blir så grymt slö.
nu ikväll har det ändå känts lite bättre så jag och paul stack ner och spelade minigolf på råbocka, sån äventyrsgolf. han vann. :( det har han aldrig gjort förr, det har alltid varit jag som har vunnit innan så jag antar att det var hans tur nu. hehe. det var inte skoj, men det var han värd. jag fick bjuda på glass sen eftersom jag förlorade. mysigt.

nu har vi kommit hem. sitter i soffan och ser prisonbreak och äter jordgubbar. mums. hittade ett stånd nere vid stranden där han killen hade precis nyplockade. såg när bilen kom och lämnade dem till honom och gud så goda dem är. supersöta och alla i literskartongen ser perfekta ut. mumsigt!

har även vunnit en auktion på tradera. :) ska visa vad jag har vunnit sen. nu måste jag se prisonbreak. paul ligger ett avsnitt före mig som jag måste komma ifatt, sen kommer han och tittar vidare med mig. :)

tjingeling


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0